"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 736
  • 808
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Гласувах с "добър" за финала - наистина на фона на целия бозав сезон финалът ми беше интересен.
Пак си имаше недомислици, най-малкото Мартин би трябвало да бъде съден за лъжесвидетелство и няма как да остане полицай при това положение. Rolling Eyes
Развитието с Фарук и Куката ми дойде малко неочаквано и странно.
Ако има следващ сезон, ще му дам шанс, дано не се издънят пак.

# 121
Страаашен финал!!Промених мнението си.Искам 5 сезон!!Да,много искам!

Изгледах серията току що,че снощи не можах.Гледах на компютъра със слушалки  Crazy Влязох във филма!Много ми хареса епизода.
Малко ми е мъчно за Явор Бахаров.Много добър актьор!За пръв път някой успя да ми предаде емоцията си толкова ясно.В очите си имаше истински ужас,когато Куката насочи пистолета си към него.Беше наистина уплашен.Много добре изиграна сцена!Браво!

Иво постъпи добре като отблъсна Ния.Ако я беше приел обратно,щеше да развали образа си.Даже мисля в другия сезох хич да не се събират,защото тяхната връзка е само едни съмнения,скандали и разправии.А,и малко секс.

През цялото време си мислех,че Рафаел е под прикритие,а то какво се оказа.. Laughing

Мъчно ми е за Попов,но пък и не очаквах да постъпи другояче .

Така като ги гледах в съда Попова и Ния една друга и Попов как ги погледна като го извеждаха от залата,си помислих дали пък няма в 5-ти сезон да се съберат Попови и да осиновят Ния  Laughing

Нещо само не схванах.Как така Мартин се измъкна.При това положение,би трябвало и той да бъде съден за лъжесвидетелстване.

# 122
                  http://www.vesti.bg/razvlechenia/shoubiznes/dzharo-naistina-si-o … v-shmeker-6009174
Не съм във възторг от продължаващата турска и албанска връзки в следващите два сезона.
Ще ми липсва Джаро.Не знам дали ще приема предстоящите новости,но при всички положения ще гледам поне първите два епизода на пети сезон.

# 123
Как така Мартин се измъкна. При това положение, би трябвало и той да бъде съден за лъжесвидетелстване.

Малко нескопосано са го измислили, но за сметка на това пък зрелищно.
Трябваше да се ограничат само в досъдебните процедури - тогава Попов и да признае, лесно ще се потулят нещата. А сега Мартин може и трябва да отговаря пред закона и то не само за лъжесвидетелстване. Именно той измисли всичко и направи цялата постановка - постави пистолета в ръката на Джаро и произведе двата изстрела. А от друга страна Джаро явно е очаквал всякакво развитие на нещата, след като е бил въоръжен.

Що се отнася за Фарук, в първите серии на сезона, доколкото си спомням, ясно даваха сцена, в която той казва, че е поръчал семейството на Куката. Така, че Куката да бяга от затвора и да отмъщава...

За Фарук не съм съгласна. Той изигра Куката, пък той "взе, че се хвана". А че подозираше сина си, беше ясно. В тази мръсна игра няма място за чувства.  Фарук остана чист пред съвестта си: не ликвидира той "предателя"-син.Peace

Да, това може да се окаже хитър ход на Фарук, макар че на практика е все едно кой стреля в сина му - в крайна сметка го уби баща му. Дали е излъгал Фарук? Вероятно да - запазва себе си и се отървава от сина, който очевидно иска да играе зад гърба му. Не знам дали Куката ще се усети, но все пак Фарук му даде шанс за възмездие - позволи да убият сина му пред очите му. Щом Вълев няма да участва вече в сериала, вероятно са решили тази история да бъде  приключена до тук.

# 124

А Иво става все по дебелокож и гаден. Как не успя да прояви малко съчувствие към Ния? А това с "честния гангстер" направо ме разсмя...
Гангстер, ама честен. Честен, ама гангстер.  

Това са думи на Куката - преди е казвал, че той е един честен гангстер / мисля че във втори сезон  newsm78/. И едва ли не, казва че сега Куката го няма , а единственият честен гангстер остава той - Иво... макар че какво общо има той със смисълът, който влагаше Куката в тези думи ...

Човекът "под прикритие" очаквах да е Ерол. Трябваше да е нов образ, за който не сме и предполагали, че е под прикритие. Друго,  късно го "вкараха " в сериала, а знаехме, че такъв полицай / под прикритие / има. В една сцена / мисля че с Куката / проговори странно добре на български. Трябваше да го търсим в обкръжението на Фарук, защото Попов беше уведомяван за действията именно на Фарук от някой по телефона....

# 125
  • в 1001-та нощ
Хареса ми финала, но защо в сезон с 12 серии направиха силни и хубави само последните две  Crazy

Може би тъкмо загряха, и то сезона свърши Joy Joy
Шега, ама нещо такова се получи, може би да не ни откаже да чакаме следващия сезон.

Що се отнася за Фарук, в първите серии на сезона, доколкото си спомням, ясно даваха сцена, в която той казва, че е поръчал семейството на Куката.Така, че Куката да бяга от затвора и да отмъщава, че  има още/ Този Фарук, взе, че излезе от ситуация на бързо.

Въпросът на Куката беше - защо са убили семейството му, а не него и Фарук каза, че Бардем може да отговори защо така, той не каза, че Бардем го е поръчал  Peace

Ако ще обвиняват Мартин за лъжесвидетелстване, то  предстои, но не мисля, то пак може да е било неизбежна самоотбрана, но Попов да е стрелял не, за да се защити, а според неговото лично чувство на справедливост, витиевато е  Peace

# 126
При сцената с Фарук, Бардем и Куката, Фарук не спомена ли някакво друго име - Месут?
Това не беше ли физическият извършител на убийството, който Куката уби?

# 127
  • в 1001-та нощ
Месут е малкото име на Бардем  Peace

# 128
Месут е малкото име на Бардем  Peace

Аха...
Аз едно турско име не мога да запомня, а те им слагат и по две ooooh!

# 129
  • в 1001-та нощ
И аз не ги оправям кое е женско, кое мъжко, кое собствено и кое фамилно  Blush

Честно казано, не мисля, че може просто да прекъснат линията на Куката, не вярвам да сътрудничи, но .... трябва да има някакъв завършен край, не просто арест  Blush

Според мен  Митовски пак си е оставил вратичка  Blush

# 130
Аз лично не съжалявам много за Месут Бардем Grinning
Одобрявам визията на Бахаров-младши, но героят му ми идва прекалено статичен и лишен от емоции. Явно много са държали да го възприемем именно като такъв - безскрупулен, безмилостен, хладнокръвен и алчен - способен на предателство и спрямо най-близките си.
Аз лично не вярвах, че Бардем ще играе до последно срещу баща си.

Като се замисля, струва ми се, че Фарук наистина беше решил да го изпита и да му даде шанс - в случай, че убие Андонов или човека на Андонов, да го реабилитира. Но Бардем явно искаше окончателно да се освободи от баща си.

Финалният епизод, поне според мен, не беше кой знае какво.
За мен най-запомнящите се и силни сцени бяха тези с Джаро в предпоследния епизод - Джаро и Попов, Джаро и Ния.

# 131
  • На земята, която е всъщност звезда.
Хареса ми финала, но защо в сезон с 12 серии направиха силни и хубави само последните две  Crazy

Някъде четох, че последните серии са правени от Виктор Божинов, който прави и първите епизоди.

Наистина сериалът през останалото време беше слабичък, с липса на силни женски роли, някак разводнено действие, сякаш сценаристите са си изсмуквали от пръстите какво да пишат. Последните две серии съживиха сериалчето. Преди финала мислех, че 5-и сезон е самоубийство, но сега си промених мнението, стига да върнат първоначалния екип от сценаристи и режисьори в играта. 

# 132
  • Испания
...
Някъде четох, че последните серии са правени от Виктор Божинов, който прави и първите епизоди.

...

Режисьорът Виктор Божинов, който е работил по руската версия на американски сериал „Кости“, се завърна в София, само заради „Под прикритие“. Той се зае с последните три епизода от сериала.

http://hashtag.bg/pod-prikritie-s-dramatichen-i-iznenadvasht-posleden-epizod/

# 133
  • в 1001-та нощ
При Карбовски Куката сподели, че отдавна е искал да се оттегли и според мен беше време да стане още, като замина със семейството си за Испания  Peace Ролята му след това беше кофти за мен  Confused

# 134
  • Испания
При Карбовски Куката сподели, че отдавна е искал да се оттегли и според мен беше време да стане още, като замина със семейството си за Испания  Peace Ролята му след това беше кофти за мен  Confused

...

Днес Мариан каза при Карбовски, че отпреди 2 сезона моли да се прекрати участието му в сериала, но другите все не искали.
...

Общи условия

Активация на акаунт