"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 600
  • 808
  •   1
Отговори
# 360
  • София
И аз мисля, че криминалната психоложка ще навърже нещата и ще се върне на време, за да спаси Попов. Не ми се вярва Попов да си отиде ей така след самоубийство, въпреки че е напълно реалистично точно така да стане. А Мартин как ще превърти като разбере не е истина.
Иначе някак си този рекет и тези хитринки дето ги върти Иво на морето ми се виждат доста смешни и нереални. Ужким е големия биг бос след Джаро и ужким върти всичко и няма съперници, а изведнъж опира до 15% от улични дилъри на дрога, от две момчета автоджамбази и некъв мангалски бос.  ooooh!
Джаро кога се е занимавал с такива работи? А и самото присъствие на самия Иво на горещите точки също не е добре обмислено. Един голям шеф и бос като него би трябвало да стои колкото се може повече в сянка и други да му вършат черната работата.

Последна редакция: пн, 04 апр 2016, 11:32 от Diavolo

# 361
Аз пък си спомням, че Джаро НЕ поръча Зори, а някакъв друг човек (не помня подробности, дали пък точно Попов трябваше да бъде убит по заръка на турците), но всички се движеха заедно на излизане от някакво заведение и тя загина един вид по грешка. Трябваше една баничарка да се взриви до тях, но той се отказа да я взривява май точно като видя дъщерята на Попов и след това се разви план Б, помощникът му започна да стреля, докато Джаро хвърли детонатора или някакво оръжие в едно кошче и избяга... Нещо такова помня.
 И след това на погребението й Попов застреля Джаро.

Убийството на Зори, след 30-та мин. някъде
http://www.vbox7.com/play:4a98f9c896

Последна редакция: пн, 04 апр 2016, 09:32 от Бона

# 362
  • София
На мен определено НЕ ми харесва вътрешната борба която води Куката , насадена му от психоложката
.. хич не ми се иска да гледам бозаво развитие ала ставам от добрите по любов.. не мога на убивам а тн

# 363
  • София
На мен определено НЕ ми харесва вътрешната борба която води Куката , насадена му от психоложката
.. хич не ми се иска да гледам бозаво развитие ала ставам от добрите по любов.. не мога на убивам а тн

Не е заради психоложката, а още преди нея Куката започна с този проблем. Нали след като убиха семейството му, и после пък особено в затвора, стана набожен. Wink

# 364
Попов ще оживее със сигурност. Мисля, че преди филма още издадоха, че ще е като отшелник някъде, но ролята му пак ще е ключова.

# 365
Попов ще оживее със сигурност. Мисля, че преди филма още издадоха, че ще е като отшелник някъде, но ролята му пак ще е ключова.

Да, има един трейлър, в който се вижда Попов на някакъв камък, сред природа, където казва на Мартин, че с Ерол вървят към дъното, от което и аз съдя, че ще излезе от зандана и ще бъде отшелник някъде в планината (например) и ще помага.

А какво мислите Ния дали се захвана с мръсотията, за да "накаже" Иво по някакъв начин, струва ми се, че в един момент ще надуши, че Ерол е под прикритие и ще му помага... Не я виждам като посветена мафиотка, а и вероятно си дава сметка, че Иво ще търси начин да я отстрани или ликвидира.

# 366
Тоя Бахаров много добре играе. Егати.  ooooh!
Помните ли Ния и Иво защо се разделиха? Нали уж много се обичаха?
Ерол ми хареса как надхитри Рони.
Пак казвам - много добре са се справили, всичко са изпипали.  Sunglasses

# 367
Oх, ама оня цигански барон с каубойската шапка под портрета на Мона Лиза.   smile3532
Единствено заради  циганския оркестър във фабриката в първи сезон съм се смяла толкова.  Този сезон наистина е много добър. Направо ще взема да изгледам предишния, че толкова отдавна беше, че нищо не помня. Wink

# 368
  • София
В предишните сезони имаше също много гадости, сега даже ми се струват по- малко.

Да, в предишните сезони гадостите бяха много повече. Сега направо ги няма.

# 369
  • София
Аз пък си спомням, че Джаро НЕ поръча Зори, а някакъв друг човек (не помня подробности, дали пък точно Попов трябваше да бъде убит по заръка на турците), но всички се движеха заедно на излизане от някакво заведение и тя загина един вид по грешка. Трябваше една баничарка да се взриви до тях, но той се отказа да я взривява май точно като видя дъщерята на Попов и след това се разви план Б, помощникът му започна да стреля, докато Джаро хвърли детонатора или някакво оръжие в едно кошче и избяга... Нещо такова помня.
 И след това на погребението й Попов застреля Джаро.

Убийството на Зори, след 30-та мин. някъде
http://www.vbox7.com/play:4a98f9c896

Бона, благодаря за припомнянето!  bouquet

# 370
  • Mediterraneo
В предишните сезони имаше също много гадости, сега даже ми се струват по- малко.

Да, в предишните сезони гадостите бяха много повече. Сега направо ги няма.

Сякаш и езика са изчистили откъм псувни и нецензурни думи.

# 371
Не знам, не знам... Два пъти гледахме детайлно как пръскат мозъка на Рафаел, ама бая детайлно беше, след това при огледа и локвите около него+снимки. Новия гадняр, който ги измъчва с птици и други прийоми и той ми е свръх.
Джаро поне слушаше класика... сега е бам-бам и ай чао.
Сега, не го приемайте като оплакване, де, просто такова ми е усещането. Wink

# 372
Обожавам играта на Захари Бахаров... Обаче всеки път като се сетя за предаването, което води и ми се повдига и целият му чар изчезва.. Що така  newsm78 Изглежда ми като някакъв отчаян човек, който се е хванал за първата работа, която са му предложили.

Болна съм - гледам всички сезони наред, за амнайсти път и н еми омръзват. Подозирам обаче, че като стигна до трети пак ще ми стане тъпо.

Искам Ния да натрие носа на Иво и накрая той да я моли за милост, каквато той нямаше към нея.

Мартин сега ми е по-добре стоящ от първите сезони. мисля, че това е защото поне се подстрига. не ходи с оная каска на главата и бретон залепен за челото.

Тодоров ме кефи.

Не знам какво ще стане до крач, ама мнооооого бавно ми вървят тия серии. То братче, по цела седмица чакаш да дойде неделя и накрая вземеш та забравиш да гледаш.

Куката все още ми харесва, ма е много тлъст. малко трябва да се поддържа тоя чошек. Все пак е актъор, не е някакъв продавач на сергия.

# 373
  • Mediterraneo
Наистина много се е запуснал Куката!

Много ме дразни психоложката, актрисата по- скоро, де, не образът.

# 374
  • София
Е, то и образа е пресилен. При трупа на Рафаел клекна и започна да разгадава престъплението. Същински Грисъм.

Общи условия

Активация на акаунт