"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 612
  • 808
  •   1
Отговори
# 600
Ерол не беше на акцията, а Мартин го излъга че не е бил, не знам защо. После излъга и сина, че не е бил.

# 601
  • Русе
Мартин излъга, защото шефът нареди да се потулят нещата, а и сигурно го е срам. Мисля, че Ерол беше. Дадоха лицето му точно преди да се затвори ролетъчната врата. И май се качиха с Иво в една кола и отпрашиха.
А за Доротея - Попов е против, защото мисли, че всички са продажни и ще корумпират и нея.
Куката и Яна .. Първо помислих, че е сън или фантазия. Ама чак пък да заличи доказателства още след първия секс..
Според вас дали ще ликвидират Близнака?

# 602
  • София
Ерол се правеше ,че не е бил на акцията и "изпитваше" Мартин, Мартин не му довери истината и според мен Ерол за това реши да прикрие Иво е да обърне страната. Мартин все още не е решил да изпорти Ерол на Иво , щом го арестува /за да говори с него според мен/ затова мисля ,че Ерол ще застреля Мартин. Може би това ще е края./Ерол категорично минава на тъмната страна , освен Мартин никой не знае за него , разбира се и Попов , но не мисля ,че той ще го издаде/.
ПС: Видяхте ли ,че билета от лотарията на Попов наистина печелеше 20,000лв?
ПС 2 : Не мисля ,че Иво ще застреля Тишето

# 603
Само аз ли мисля, че Ерол не е минал категорично на тъмната страна, но просто не се доверява на Мартин и нарочно го държи в шах, за да бъде той този, който командва парада?

Според мен, дори и да бяха намерили склада сега, пак нямаше да могат да пипнат Иво, а най-много Ерол да изскочи пак на мушка. Ясно, че лично му отмъщаваше, но имаше и логика в действията му.

Яна милата я дават не по-малко объркана от Мартин. Големи са професионалисти са, няма що - някой да ги жегне нещо малко лично и превъртат.

# 604
Ерол няма да мине на тъмната страна. За мен това е абсурд, предвид историята на сестра му, която го е отгледала.
Да вярно беше и той на акцията сега си припомних.

# 605
  • Бургас
Иво някак странно гледаше как Мартин арестува точно Ерол  newsm78
С тази постъпка, Мартин най-много да ,,подскаже,, на Иво,че има нещо мътно около Ерол  newsm78
Тъпо ми се струва,това арестуване  #2gunfire
Поредната черна точка за Мартин  Sick

# 606
  • София
Ерол няма да мине на тъмната страна. Wink
Иначе и на мен епизодът не ми хареса нещо. Мартин съвсем ме дразни, чак ме е яд, че гледам в реално време и не мога да превъртя напред и да го пропусна. ooooh! И с това "копеле" - толкова пък безизразно да беше... Crossing Arms
А иначе Яна и Куката... Поне добре беше сцената, за разлика от предишните подобни сцени в този сезон. Rolling Eyes

# 607
На мен ми е странно, че някой въобще може да допусне, че филма ще завърши с хепиенд за мафиотите като Ерол такъв?! Това никога няма да стане.
За Яна и Куката беше ясно и добре беше направена сцената. Иво и Ния бяха обаче много изкуствени и сцената им беше неприятна.

# 608
И на какво основание арестуваха Ерол?  Laughing
Да видим каква тъпотия ще измисли Мартин, защото ще трябва и да го пуснат после Ерол от ареста. Или Иво ще го измъкне с някаква схема, но обвинението какво ще е...

# 609
  • Ню Йорк
Аз почнах да се чудя какво точно се опитват да ни покажат с този сезон  newsm78 Че престъпниците са супер умни, организирани, изобретателни и сплотени, а полицаите са пълни тъпанари, невротични, нестабилни емоционално и хич не им пука един за друг ?! Объркана съм  #Crazy

# 610
  • София
И аз започвам това да си мисля!

# 611
И не на последно място- корумпирани продажници. Peace
Хумореските чат- пат им се получават на сценаристите, там да наблегнат, не на недомислените сцени на престъпленията.

# 612
  • в 1001-та нощ
Добре, де, как приемате развитието на отношенията Яна-Куката?! Що за постъпка...Как Яна ще разследва? Гузната съвест ли я подтикна да запали компроматите:-)

Нормално го приемам - и ченгетата са хора, психолозите също. Тя опита с Мартин, ама не стана. Поддава се на емоцията и "любовта е над работата" ...

Аз не разбрах какво прие Доротея?
Да е член на Висшия съдебен съвет. ..........................................................
Добре, ама защо Попов е против това? Каква ще и е функцията там?

Поканата не беше от кого да е и не заради професионалните й качества. Тя помоли за услуга за Попов - да се издейства да го пуснат. В замяна тези, които й помогнаха - й предложиха поста. Не защото е най-заслужилата, а защото там ще защитава техните интереси.

Попов е наясно. Мисли, че тя се продава на тях, а тя реално плаща цената за него. Опита се да откаже, но не това е правилният отговор за канещите ...

Ерол започна да си връща на Мартин. А Близнака ми е малко излишен е сериала. Би било добре, ако стане защитен свидетел  Peace

Аз почнах да се чудя какво точно се опитват да ни покажат с този сезон  newsm78 Че престъпниците са супер умни, организирани, изобретателни и сплотени, а полицаите са пълни тъпанари, невротични, нестабилни емоционално и хич не им пука един за друг ?! Объркана съм  #Crazy

При полицаите има ред правила, които трябва да се спазват - до някъде са с вързани ръце и винаги един отгоре играе за лошите. При лошите няма пречки и всички средства са позволени, някой отгоре дори ги пази и предупреждава... И да има някоя полицейска къртица ... то ...колко да изкара  Tired

# 613
Иначе Ерол си запаметил в телефона "Мартин" - няма проблем. Laughing

# 614
Общо взето, Мартин за един епизод загуби всичко. Вече никой не му има доверие и трудно ще изплува. А и честно казано, имам чувството, че леко е позатъпял.  Когато той беше под прикритие беше по-умен в действията си, а сега се води основно от чувствата си и съответно се проваля навсякъде.

Мисля си, че хепиенда ще е за Иво. Полицията и правосъдната система са прогнили като цяло, докато мафията управлява държавата. Мисля, че си доста реалистично...

Общи условия

Активация на акаунт