"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 638
  • 808
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Как се казва актрисата, която е в ролята на криминалния психолог? Thinking
Силвия Петкова. Wink Игра и в "Революция Z".

# 586
# 587
Мерси Тинче. bouquet

# 588
Започнааа  Popcorn

# 589
Тоя Мартиииин.....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 590
  • Враца
Аз не разбрах какво прие Доротея?

# 591
Все повече симпатии за "тъмната страна"....

# 592
Яна и Куката  Shocked
Някой ще ми каже ли как свърши...изтървах точно последната минута.  ooooh!

# 593
  • Варна
Мартин арестува Ерол...

# 594
  • Русе

Да е член на Висшия съдебен съвет.
Струва ми се, че ще се разплете около Ерол. В промото Иво беше притиснал Ния нещо. Сигурно ще резбере за тях. Дано Мартин да не му провали прикритието. Определено го хвана яд, че го прецака.
Бенишев се оказа къртицата..

# 595
Попов и Доротея са ми крайно безинтересни, очаквах вече Попов да окаже положително влияние спрямо Мартин и бившите си колеги, да помогне някак, а той кибичи във вмирисания кемпер и Доротея ходи там час по час на морални изпитания...

Мартин... Мартин, не мога да му гледам мутрата вече.

Момчето, което изигра сина на убитият Киров беше синът на Касиел Ноа Ашер, ако някой не е разбрал Wink. Аз лично за първи път го виждам да се изявява и ми беше любопитно. Simple Smile

# 596
Добре, де, как приемате развитието на отношенията Яна-Куката?! Що за постъпка...Как Яна ще разследва? Гузната съвест ли я подтикна да запали компроматите:-)

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 22:35 от Ani888

# 597
Измъчено ми върви целият сценарий.
И не схващам много моменти, ама то е защото губя май интерес.
Мартин и Ерол обсъждат случката с Киров и двамата както говорят, по думите им все едно Ерол не е бил там, по време на акцията и не е присъствал на стрелбата, и също Мартин, все едно не е бил на акцията и Ерол все едно не го е видял, а не е като да имаха маски полицаите.  Tired

Сцените с Попов са ми напълно излишни. Никакво развитие в неговата роля. Просто едно бивше ченге си кибичи на един язовир и това е.

Яна и Куката - изобщо не ми се вписват като двойка в сериала.
Измъчена работа.

# 598
Да, да не говорим, че противоречи на житейската логика. Уж Яна я даваха като нахъсан професионалист, с тенденция да се доказва. Да бяха развили отношенията Яна-Мартин... Струва ми се по-приемливо. Образите им можеха да се допълват, подпомагат и развиват.
Странна ми е линията с Попов и продължаващата изолация. Вярно, че персонажът е на ръба, всичко изгуби, ама с тая каравана ивида на отшелник.

# 599
  • Враца

Да е член на Висшия съдебен съвет.
..........................................................

Добре, ама защо Попов е против това? Каква ще и е функцията там?

Общи условия

Активация на акаунт