"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 619
  • 808
  •   1
Отговори
# 570
Колко серии има още, знае ли се?

# 571
Вие знаете ли филма "От другата страна", по който е правен сериала как се развива?
Има ли възможност Мартин да е на страната на лошите и той да издава всичко? Затова ли го омаскаряват така и затова ли Ерол го застрелва?
http://www.vbox7.com/play:6fd2e70c90
Филмът е класика. Не знаех, че сериалът има общо с филма  newsm78
Там от самото начало зрителят знае кое е корумпираното ченге и кое ченгето под прикритие и през цялото време ченгето под прикритие търси къртицата, а къртицата търси ченгето под прикритие. Главно това.
Доброто ченге си е към добрите, докрая на филма Laughing

# 572
Колко серии има още, знае ли се?
Май сега даваха 7ма. Общо са 16.

# 573
Хареса ми серията ,харесва ми как се движт нещата.с две думи върна ми се тръпката от първите сезони.
На Мартин не му отива да е "новият Попов".

# 574
Здравейте, искам да ви попитам нещо свързано с последния епизод. Не знам дали обърнахте внимание на сцената,в която Ерол беше в колата и гледаше часовника,който Иво му подари, сложи си го и потегли с колата. Стигна до един светофар,спря колата и тръгна напред. Поседя малко и отново се качи в колата. Какъв беше смисъла от тази сцена? Първоначално когато го видях как гледа часовника си помислих,че има някакви съмнения дали в него няма подслушвател или камера, чрез която Иво иска да го следи. Стори ми се,че беше много великодушен към него и махна с лека ръка,когато той спомена изгорелия камион. Странно ми е,че толкова лесно го прие в кръга на най-приближените си,въпреки че се издъни,а преди това видяхме как уби един от най-близките си хора,само заради една издънка.

# 575
  • София
Първоначално когато го видях как гледа часовника си помислих,че има някакви съмнения дали в него няма подслушвател или камера, чрез която Иво иска да го следи.

И аз си помислих, че в часовника има проследяващо устройство.

# 576
Скрит текст:
Здравейте, искам да ви попитам нещо свързано с последния епизод. Не знам дали обърнахте внимание на сцената,в която Ерол беше в колата и гледаше часовника,който Иво му подари, сложи си го и потегли с колата. Стигна до един светофар,спря колата и тръгна напред. Поседя малко и отново се качи в колата. Какъв беше смисъла от тази сцена? Първоначално когато го видях как гледа часовника си помислих,че има някакви съмнения дали в него няма подслушвател или камера, чрез която Иво иска да го следи. Стори ми се,че беше много великодушен към него и махна с лека ръка,когато той спомена изгорелия камион. Странно ми е,че толкова лесно го прие в кръга на най-приближените си,въпреки че се издъни,а преди това видяхме как уби един от най-близките си хора,само заради една издънка.
Изобщо не ми мина през ума, но и аз се изненадах, че Иво така леко прие загубата на наркотика и даже спаси Ерол вместо някое пакетче дрога, което го писа като "разход ли, не помня точно думите му". Въпросната сцена много ме изненада.
Дори и да го е спасил само и само, за да не го хванат и разпитват, пак не ми се връзва с гангстера Иво. По-скоро би приближил и да тегли един куршум на Ерол и дим да го няма. Виж за Куката е друго, той му е много близък.

# 577
  • ES
С постъпката си Ерол показа, че е смело момче, рискува живота си само да не падне в лапите на полицията. Но наистина Иво бързо го прие, Мартин колкото и да беше добър не можа да го направи приятел акто стана с Косъмчето и Куката. Може би защото Марто и Иво бяха съперници, а сега Иво е бос. От друга страна може наистина в часовника да има проследяващо устройство или просто Иво копира Джаро навремето.

# 578
Аз не мисля, че има нещо в часовника. Биха го разкрили на зрителя.

# 579
Аз виждам какъв го показват, но ви питам има ли възможност както е в оригинала Мартин да е "под прикритие" шеф на ГДБОП- мафиот? А Ерол обратното и точно както става във филма накрая ченгето да застрелва мафиота "под прикритие"?

Невъзможно е да стигнат дотам, за такава версия се иска доста по-голям потенциал, а те не могат нищо да "заплетат" като хората, че да заинтригуват по-сериозно зрителите.

Коментарите, че този сезон ни харесва принципно, не са от съществено значение при една по-цялостна оценка, а и не са въпрос на субективното ни желание и трепети да седнем пред тв-то.

# 580
Да бе, особено като Марто извади за компенсация на Ерол, след гафа с буса, пакетче бирени фъстъци.  Joy

Идиотия пълна! Crazy

# 581
  • Norge
Сцената при светофара, с предхождащата я музика, водеща към нещо пагубно и неизбежно, за мен беше психологически момент. Мислите и чувствата у Ерол, намиращ се между два свята, където този, който би трябвало да е правилният, го третира като празно пространство. И това, съпоставено с другата страна, която е грешната...
Впрочем, Иво каза толкова болезнени истини на партито, за жалост.  Confused

# 582
  • София
+1 Нелка  Peace

Нищо няма в часовника, има в главата на Ерол. Към кого да остане лоялен. Към Иво, който му спаси живота и му вярва или към полицията/системата, която непрекъснато му го слага отзад.
Ако има нещо, което да наклони везните към второто, то е сестрата на Ерол. Ако не беше тя, да е минал към тъмната страна вече.  Wink

# 583
Подкрепям Диаволо. Това е и моето мнение. Peace

# 584
Знаех си, че не може да няма тема в бг мама за сериала  Joy
Подкрепям казаното в горните постове. За мен Мартин не си играе добре ролята, докато на Иво му идва отвътре.  Crazy Ерол играе добре, а разликата м/у двата свята е коренна.
И за мен бе странно, че Иво бързо го прие в обкръжението. Репликата "той не е такъв за какъв се представя" мисля, че ще е свързана с това, че Ерол не пие, а ще има някакво парти, на което ще се покаже като пияч. Поне така си мисля, но да видим.
Интересно е дали ще има развитие при Попов....
Как се казва актрисата, която е в ролята на криминалния психолог? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт