"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 634
  • 808
  •   1
Отговори
# 555
Струва ми се, че в последния сезон лошите са станали по- малко лоши, а добрите нещо са изродясали.

В последната серия особено, това наистина беше водещо. Ерол определено беше поставен в неприятна ситуация - имаше прекалено ярки сравнения с това как реагира на постъпката му Иво и как- Мартин; кой как се отнесе към рожденния му ден; Яна също беше поставена на няколко пъти в моменти на сравнение между поведението на Мартин и това на Куката. И определено Мартин беше губещ, ама мноооого губещ във всичките.

Надявам се малко да ги реабилитират, защото то направо не остава на кого от "добрите" да съчувства човек и твърде много от "лошите", които се държат в пъти по-морално, достойно и емоционално.

# 556
Още от първият сезон съм казала ,Мартин е мнооого слаб актьор,ама кой ли ме слуша ooooh! LaughingА те пък го задържаха всички сезони,много се забавлявам с него,смешен ми е доста !Да си гледа там манекенството и да забрави за снимачната площадка  Laughing,мое мнение.
А Иво е невероятен,гледала съм го и в други филми,класа  Heart Eyes,като мъж..тоже  Mr. Green
Много приятно съм изненадана от Ерол,браво на момчето newsm10,нищо ,че няма визия на силен мъжкар,държи се като такъв,аз мисля,че поведението прави мъжа,а не телосложението
На Мия ролята и е пастнала като ръкавица,адмирации и за нея
Психоложката нещо не мога да я харесам
А Куката...голям образ си е Mr. Green

# 557
Куката  Heart Eyes

# 558
Играта на актьора е едно на ръка, но желанието на сценаристите да изкарат Мартин като инфантилен и малоумен образ, не намира никакво обяснение?!
С каква цел се прави това? Искат да ни покажат, че всички в ГДБОП са хем идиоти, хем комплексари, без грам разумна мисъл в главата ли?? То няма особена логика в поведението и събитията. Ако искаха да го провалят и дънят като задник, можеха да го сторят по-интелигентно някак си... Не им схващам мисълта и това е! Определено го намирам за непрофесионално представяне от тяхна страна и изсмукване от пръстите, от няма накъде интрига да вкарат. Въпреки че ми е любим сериалът, търпят доста критики и цялостната оценка за този сезон не може да бъде никак добра.

# 559
На мен обратното - този сезон много ми харесва. Струва ми се много изпипан. Старая се да не чумосвам Мартин. Слаба му е актьорската игра, така е, но ми прави впечатление чак този сезон. Бойко Кръстанов определно е задобрял, след изчезването на Михаил Билалов - Захари Бахаров става класика, в Мариан Вълев никой не се съмнява и ченгето остава някак си на заден план, нормално е да му се дразнят зрителите. Сериалът се появи, тресна всичко живо право в земята, качиха високо летвата и в момента е сложно с тоя Марто. Та дори Рони, който визуално изглежда така все едно са му платили гаранцията, за да снима, играе по-добре.  Mr. Green Нещо не ме кефят шегите на близнака. Сцената в асансьора ми хареса. Куката в ролята на джентълмен си го бива хахаха:)
А Марто ме издразни с отношението си към Яна. Идиот.

# 560
Пичът, който играе Рони си е актьор и то бая добър, Христо Петков. Имал е някакви хулигански епизоди май като малък, сигурно затова е толкова убедителен Mr. Green. Един от любимите ми бандити е в тоя сезон, побиват ме тръпки от него. Ама сигурно Иво ще го ликвидира по някое време.

А Мартин винаги гледа като сукалче, независимо от ситуацията.

# 561
Марто като забърза за някъде...уж нервно...и направо се заливам от смях с него  Joy

# 562
Вие знаете ли филма "От другата страна", по който е правен сериала как се развива?
Има ли възможност Мартин да е на страната на лошите и той да издава всичко? Затова ли го омаскаряват така и затова ли Ерол го застрелва?
http://www.vbox7.com/play:6fd2e70c90

# 563
Пичът, който играе Рони си е актьор и то бая добър, Христо Петков. Имал е някакви хулигански епизоди май като малък, сигурно затова е толкова убедителен Mr. Green. Един от любимите ми бандити е в тоя сезон, побиват ме тръпки от него. Ама сигурно Иво ще го ликвидира по някое време.

А Мартин винаги гледа като сукалче, независимо от ситуацията.
Взимам си бележка. Не знаех.  Embarassed
Мислех, че е избран бараба от някой кастинг.  Joy

# 564
Вие знаете ли филма "От другата страна", по който е правен сериала как се развива?
Има ли възможност Мартин да е на страната на лошите и той да издава всичко? Затова ли го омаскаряват така и затова ли Ерол го застрелва?
http://www.vbox7.com/play:6fd2e70c90

Не знам как е в оригинала, но според мен показват как просто Марто е "превъртял" след всичко, което му се случи, как смята Иво отговорен за всичко лошо в живота му, за изгубените му любови и единствено залавянето му би му дало оправдание пред себе си защо е допуснал да се случи всичко това. Той не е глупав или неудачник, но е просто обсебен - и като всеки обсебен човек престава да мисли логично и почва да прави глупост след глупост.

# 565
Аз виждам какъв го показват, но ви питам има ли възможност както е в оригинала Мартин да е "под прикритие" шеф на ГДБОП- мафиот? А Ерол обратното и точно както става във филма накрая ченгето да застрелва мафиота "под прикритие"?

# 566
 newsm12 Уау, това не ми беше хрумвало

# 567
Няма невъзможни неща. Mr. Green
Прекалено ми идва това продуктово позициониране.
И да, ужасен Мартин- дебил!

# 568
  • Пловдив
Според мен давате "хляб" за фантазиите на сценаристите. А "От другата страна" беше основа на сериала само в началото мисля, вече пет сезона няма как да интерпретират сцени.
Аз си мисла, че всичко се прави за задържане на зрителския интерес. Бързи и яростни, Бандата на Оушън, Италианска афера - кофти, ганкстери, престъпници, и хулигани, ама прекрасни бе!

# 569
  • ES
Няма невъзможни неща. Mr. Green
Прекалено ми идва това продуктово позициониране.
И да, ужасен Мартин- дебил!
Да бе, особено като Марто извади за компенсация на Ерол, след гафа с буса, пакетче бирени фъстъци.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт