"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 652
  • 808
  •   1
Отговори
# 540
Киров се казваше героят, когото уби Рони, а актьорът, който изпълняваше ролята е Йосиф Шамли.

# 541
  • Пловдив
Струва ми се, че в последния сезон лошите са станали по- малко лоши, а добрите нещо са изродясали. Сценаристите напираха май посоката, в която има много образци на крими-жанра .Лично се сещам в момента за Професионалиста с Белмондо . Мартин ме дразни на ента степен. А Куката беше толкова сл!адък в асансьора- все едно е ученик. Много ме накефи серията.

# 542
  • Русе
Мартин ми е много дразнещ и на мен. Не, че някога ми е харесвал, но в този сезон си е повярвал много. Ерол оцеля нереално. Хареса ми как го изненадаха за рождения ден. Иво ще е много разочарован като разбере, че е ченге.

# 543
Ако Мартин не беше решил да стреля можеше да не застрелят колегата му, защо така се дъни?! Ей това е пренавиване

# 544
До сега само чета, но след вчерашния епизод не мога да устоя да не се включа с коментар Grinning  Според мен, сценаристите прекаляват с образа на Мартин. Направо се гаврят вече с "ченгето", от началото на този сезон - гаф след гаф от него и заради това масово хората оплюват актьора, който по мое мнение си играе добре ролята и няма вина, че орезилиха целия образ. Жалко за Киров, симпатичен ми беше. Като цяло много пропуски по акциите на порицията има в този сезон, което мен като зрител ме дразни. До 3 ти сезон имаше градация, 4 и 5 някак по-аматьорски го карат, мисля, че подценяват аудиторията си.

# 545
Актьорската игра на Мартин е ужасяваща. Ще се окаже верен вицът за Захари Бахаров и ГоТ.

Има ли някъде промо за следващият епизод?

# 546

Има в официалния им профил във youtube: https://www.youtube.com/watch?v=CR2pl_5eZE4

# 547
Актьорската игра на Мартин е ужасяваща. Ще се окаже верен вицът за Захари Бахаров и ГоТ.

А какъв е вица

# 548
  • София
Жалко за Киров. Симпатяга беше. Точен.
Сценаристите прекаляват вече. Изкараха Мартин най-големия идиот на света.  ooooh!
Оцеляването на Ерол, научна фантастика. Поне да имаше нещо счупено баси, хах.

Куката изкефи този епизод, както и играта на Захари, особено в сцените с Бойко.

# 549
Много хубав епизод. Жалко за Киров, направо от този отдел вече нищо не остана. Забелязала съм, че когато разкрият в някой епизод нещо от личния живот на полицай и до края на епизода е убит.
Колкото до Мартин...думи нямам просто. Отвратителен!!! Беше много умно ченге, от какви заплетени ситуации се измъкваше, а сега е пълен дебил.
Куката много сладък. Харесал си го е момичето и си го ухажва като джентълмен. Май накрая ще му се получи номера. И тя го харесва, но още се бори със себе си, защото той е престъпник.
Колкото до Ерол, много добра игра. И той и Иво, отново блеснаха този епизод. БРАВО!

# 550

А какъв е вица
Захари Бахаров казал на Мартин:
- Марто, намерих ти роля в Гейм оф Троунс!
- Така ли!? Като какъв?
- Като Weirwood(вид дърво в сериала) http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Weirwood

# 551
# 552
Куката е вече без библията. Защо ?
Колко серии има още ?

# 553
Много ме е яд за Киров...

А в сцената между Ерол и Куката (като го праща да си получи подаръка), в бронята на колата се вижда снимачния екип ....  doh

# 554
  • Norge
Жалко за Киров, да. Изобщо, в полицейския екип има приятни за гледане актьори, които сега намаляха с един Sad Единствено началникът им стои кошмарно сред тяхната добра игра. И определено онова, което ми направи впечатление още в самото начало, че отношението му към психоложката е много странно, не е било случайно. Явно отдавна са решили да работят в тази посока.

Иво и Ерол, адмирации!  bouquet
Куката на моменти го докарва точно на някое детенце от ретро картичка, прилежно сресано и държащо се като на гости, където има само възрастни.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт