"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 667
  • 808
  •   1
Отговори
# 525
Аз ще си пусна да изгледам началото, нещо не мога да си представя как става спасяването, предвид детайлните кадри от падането от магистралата и размазването на буса.
Мислех, че Ерол ще е поне 5 дена в кома, включвам К1 и го гледам нашто момче фърка с 3-4 драскотини.

Този епизод нещо ме издразни, сцената между Ерол и Ния, ми той стои до нея като... малкият й брат, колкото и да го харесвам Бойко, в "романтичните" сцени умирам от смях с него.
Сцената между Гацов и психоложката в асансьора... целувка, шамар, доста изтъркано. А и целта на срещата така и не бе постигната. Говориха си глупости. Ся тя харесва ли го или не го харесва, не мога да разбера...
Големият мафиот Ивака, дето имал армия и световна организация, ходи лично да си лиже цеховете с "най-верните си хора", за да не го хванат. Тая работа не трябва ли да я вършат някакви общаци под контрол...
И последно, на великия инспектор Мартин толкова да са му калпави всичките акции, че или е на ръба да убие някой или... го убива, както днес. Някакъв пълен некадърник го изкарват вече.  Confused

Последна редакция: нд, 01 май 2016, 22:22 от Бона

# 526
  • ES
Жалко за Ерол, ще мине на тъмната страна. Но пък полицията ги изкарват е*ати и кретените.
И наистина много не реалистично да паднеш от такава височина и само да ти зашият крака и да ти сложат две три лепенки на веждата.
Няма и помен от предишния Мартин, все едно е съвсем друг герой. В предишните епизоди беше съобразителен и предвиждащ с два хода другите, сега като, че ли никога не е бил ченге. Този сезон ще спечелят мача мафиотите ми се види.

# 527
И как буса, който беше с пазарджишка регистрация изведнъж се оказа с пернишка??  newsm12

# 528
  • София
Трейлърът от следващия епизод беше интересен, когато Иво констатира, че Ерол е един, а се представя за друг. Надали ще го разкрият де, но все ми се струва, че нещата между Иво и Ерол ще се оптегнат още повече и ще се наложи Попов да се намесва. Но Мартин наистина е абсолютно неадекватен!

# 529
  • София
И как буса, който беше с пазарджишка регистрация изведнъж се оказа с пернишка??  newsm12
Да, и аз това забелязах. hahaha hahaha hahaha

А иначе би било малко тъпо Ерол да мине на страната на Иво. Rolling Eyes Но и на страната на Марто не става. Остава само едно - да се съюзят с Ния в свой собствен тандем. Wink

# 530
Абсурд е Ерол да мине на тъмната страна, това означава да се отрече от сестра си. Тя го е отгледала и е проституирала за да оцелеят.
Няма и шанс мафиотите да победят в този сезон.

# 531
Не разбрах на финала кой застреля полицая- Мартин или Ерол newsm78

# 532
  • София
Не разбрах на финала кой застреля полицая- Мартин или Ерол newsm78
Аз не можах да видя, но мисля, че Рони стреля преди да мине под ролетката. Rolling Eyes Rolling Eyes

# 533
Дано да е така, защото не знам как ще го преживеят, ако те имаха вина...

Психоложката ме издразни много- и тя го играе Шерлок Холмс- ако продължи така, ще провали прикритието на Ерол ooooh!

# 534
  • София
Абе нормално е така да реагира, защото реши, че Мартин покрива куката.

# 535
  • Ню Йорк
Това с оцеляването след катастрофата си е чиста фантастика, ама хайде да не издребнявам Wink  Иначе както виждам всички са забелязали как Мартин проваля всяка една акция, ми те до сега в реалния живот да го бяха изгонили 100 пъти. Нещо ми се струва, че на финала ще оплескат сценария.

# 536
Сега изгледах началото, ми то това пълна фантастика, доста са се забравили. Бусът беше на пихтия, а Ерол не стига, че е в пълно съзнание, ами го шият на живо. У цела София не се намери упойка за него. Измислици-премислици.

Финалът - ужасен. Рони застреля полицая, не Мартин, но Мартин е виновен за скапаните им акции като цяло.

# 537
  • Бургас
От цялата престрелка накрая,не разбрах кой от полицаите застреляха.
Мартин много ме дразни....  #2gunfire
Съсипва всички акции...
Кръстанов ми беше много неприятен от ,,Стъклен дом,, но тук взе да ми харесва как играе.

# 538
  • Русе
Тоя, гологлавичкия застреляха ( не му знам името). Върнах няколко пъти кадъра, за да разбера как стана - Мартин опита да стреля по Рони, но пистолетът му засече и Рони стреля по него и полицая.

# 539
  • София
От цялата престрелка накрая,не разбрах кой от полицаите застреляха.
Мартин много ме дразни....  #2gunfire
Съсипва всички акции...
Кръстанов ми беше много неприятен от ,,Стъклен дом,, но тук взе да ми харесва как играе.

Застреляха гологлавия - май се казваше Колев. Този, дето черпи, че детето му отивало да учи икономика в Лондон. Wink

Общи условия

Активация на акаунт