"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 687
  • 808
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Впрочем, преди последните реклами тръгна част от финалната музика, така че ми стана ясно. Grinning Изчаках, за да видя промото за следващия епизод. Whistling

В последните два епизода нещо много наблегнаха на любовните нишки - Марто-Яна, Ерол-Ния. И, логично, нещата се поразводниха. Crossing Arms Crossing Arms

# 511
О на мен ми харесват много любовните нишки и сцени, иначе съвсем само да гледам Иво как пие, а Ерос как смуче сок на бара - няма нужда!

Ерол го обличат чудесно. Heart Eyes Ходи с уникално, готино, кожено яке. Куката също беше със страхотна жилетка-сако.

# 512
  • ES
В кой епизод е сцената с Ния и Ерол, за да чуя и аз песента, че не помня?
Във вчерашния, 6ти, около 23-24 минута.

# 513
Все повече харесвам играта на Бойко Кръстанов!
Не беше колегиално от страна на Мартин да се съгласи с Ерол, че няма да има акция и след това да предприема точно обратното. Или сте от един отбор, или всеки си прави каквото си иска, ма то не може така! А и тук е на живот и смърт (ако не винаги, то често).
 И на мене ми е интересно как Ерол е оцелял след падането на буса. Освен, ако е скочил някак преди бусът да падне.  newsm78

# 514
  • София
Привет!
Моля, кажете откъде могат да се изтеглят всички сезони, не го откривам никъде  Praynig

# 515
  • София
За теглене не знам от къде.
Но във Ю туб има всички сезони и серии.

# 516
Привет!
Моля, кажете откъде могат да се изтеглят всички сезони, не го откривам никъде  Praynig

Преди време бях пускала този сайт с богата колекция български филми/сериали/театри/радио...
Но никой не писа дали се отваря от България Thinking.
Не теглиш нищо. Просто си избираш филм и гледаш.
Сериалите са достъпни на следващия ден след излъчването им.

При мен се отваря с този адрес: http://bgtv2.blogspot.ca
Но за България, предполагам, трябва да се изпише с .bg или .com накрая.

А ето и какво намерих във Фейсбук:
https://www.facebook.com/FilmomaniaPredloziFilm/posts/776310225836290

Пишете дали се отваря сайта и приятно гледане.  Hug

# 517
Привет!
В Замунда със сигурност има всички.
Аз гледам в официалния канал на "Под прикритие" във Vbox.  Липсват няколко серии, но в YouTube ги има всички.

В кой епизод е сцената с Ния и Ерол, за да чуя и аз песента, че не помня?
Във вчерашния, 6ти, около 23-24 минута.
Аз помислих, че за друга сцена става въпрос, май в хотелска стая. Както и да е. Не можах да открия песента. От дискотеката също.

# 518
Вчера не бях гледала епизода, когато ви четох, че се ядосвате на Мартин...е, стана ми ясно. Защо така леко  прежали Ерол? Явно очакваше да го спрат, и да го спаси...едва ли очакваше да се метне така  newsm78

# 519
Честно казано от промото миналата седмица очаквах, че епизодът ще е по-силен. А то само финала ме впечатли. Останалото ми беше скука - кладенец във втората световна, любовни цуни-гунита и крадливи полицаи.  Mr. Green

# 520
  • Norge
Ах, аз много се смях с този кладенец.  Joy

Впрочем, “артистката“ добре би влязла в синхрон с ... Мартин :/
Добре рецитира. Че и на източен диалект.  Confused
(За протокола: и аз съм си от въпросните региони.  Simple Smile )

# 521
Някой гледа ли в тази светла празнична вечер?
Изпуснах началото, и моля някоя добра душа да ми драсне как оцеля Ерол?

# 522
  • София
Иво го спаси преди да избухне буса.
Сериала почна по-късно, след 21 ч.

# 523
  • София
Много тежка дилема пред Ерол...

# 524
  • София
Иво го спаси преди да избухне буса.
Сериала почна по-късно, след 21 ч.

Заради честванията в Панагюрище - то се очакваше. Wink
Обаче Бойко един път куцука, един път не. Grinning И такова болезнено шиене беше, ама после беше супер, когато говореше с Мартин. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт