"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 603
  • 808
  •   1
Отговори
# 615
Още от началната сцена на сезона мисля, че Ерол ще мине на страната на престъпниците. След историята със сестра му, помислих, че няма как да се случи и съм се заблудила, но след днешния епизод мисля, че това все пак ще стане. Ще доразвият тази линия според мен в епизодите до края и дори мисля, че той ще стане новия Big Boss. Но продължавам да се чудя на сценаристите, защо така провалиха образа на Мартин. Продължават да следват линията гаф след гаф за него. Това ме навява на мисълта за обръщането на Ерол - дойде му в повече да е вечно прецакан. Ако Попов не се намеси, новият шеф на ГДБОБ  ще си стои с вирнати крака на бюрото и дори ще забрави защо е на тази длъжност. Надявам се да развият образа на Попов в оставащите епизоди, все пак е края на сериала, не само на сезона.
ПС: Много се радвам, че макар и епизодично ще видим Дарин Ангелов, много добър актьор. Peace

# 616
  • София
Много ми хареса сцената между Куката и Яна.
А иначе полицейската линия е много добре представена в този сезон, може би най-добре от всички досега.

# 617
Добре, де, как приемате развитието на отношенията Яна-Куката?! Що за постъпка...Как Яна ще разследва? Гузната съвест ли я подтикна да запали компроматите:-)
А тя какви точно компромати изгоря?Не успях да видя

# 618
  • ES
Мисля, че снимките, които направи на Мартин с пилота, когато Мартин отиде да го търси в хотела, като разбра, че ще бъде привикан наново за разпит.

# 619
Реалността е на лице.
Дори и да има полицаи, на които им се работи, "отгоре" ги възпрепятстват..
Страшен е този Бахаров - с лекота си играе ролята. Накефих се как Ерол прецака Марто великото ченге.
А с Куката и Яна си умрях от смях. Joy

Последна редакция: пн, 09 май 2016, 11:33 от JonyBonboni

# 620

ПС: Много се радвам, че макар и епизодично ще видим Дарин Ангелов, много добър актьор. Peace

"А, Владко, какво стана, бе моето момче?"  Joy Joy Joy

Колкото повече гледам Мартин, толкова повече минавам на страната на контингента. Едно на ръка ужасната актьорска игра, тип 'дървото в Уинтърфел", ами и съсипването на екранния образ от сценаристите... С мъж полицай съм и покрай този сериал ще намразя полицията  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ерол руулз. Ако стане биг боса, официално минавам на 'тъмната страна', както се изразиха по-горе  Peace

# 621
Бях го отписала този сериал, но взе, че пак ме грабна.

За дървото Мартин сте казали всичко, няма какво да добавя. Много ми е симпатичен Ивайло, но за актьор не го бива хич.
Доволна съм от новите попълнения в актьорския състав, много даже. Бойко Кръстанов е чудесен.
Много грубо продуктово позициониране, но то тук винаги е било така.
Сценарият е изненадващ на моменти, много добре като за български сериал.

# 622
Божеее, само аз ли харесвам Мартин? Laughing Laughing Laughing Не намирам чак толкова забележки в играта на Ивайло, по-скоро адски се ядосвам на сценаристите. Това, което най-много ме дразни в сезона е именно провалянето на този образ и то съвсем целенасочено и тенденциозно. Да го бяха направили малко по-добре, да бяха доизмислили нещата. След 8 епизода, на средата на сезона, ми е ясно какво да очаквам от Мартин по-натам - пак сам решава да прави акция, пак провал, може и още някой убит от неговите... изтъркаха се, повтарят едно и също. И пак ще кажа - дано Попов се завърне! newsm17
Като цяло определено отразяват действителността едно към едно и ... става ми жал за цялата ни държава. smile3518

# 623
Сцената с ареста на Ерол беше едно към едно с тази сцена ,в която арестуваха Иво ,май във втори сезон ....даже репликата за часовника ! Не ми хареса!
Аз Ерол Метин не го приемам като биг бос,по-скоро като момче за всичко  hahaha
Но Иво ,ах Иво ....страхотна игра на Бахаров ,с такава лекота ...Магия !

# 624
Защо арестуваха Ерол всъщност?

# 625
Е не се знае. Защото Мартин го правят на тъпак.
Никак не ме грабва сезона, ако го няма Ерол  Heart Eyes пълна скука.

# 626
Поредния  безинтересен и скучен епизод.
Браво на Захари Бахаров !

# 627
  • София
Предполагам ,че Мартин арестува Ерол за да говори с него , нали го издирваше , но не го намери и се принуди да го търси в бара.

# 628
ПС: Видяхте ли ,че билета от лотарията на Попов наистина печелеше 20,000лв?
ПС 2 : Не мисля ,че Иво ще застреля Тишето

Да, Попов наистина спечели 20,000 лв.
Не се знае Иво какво е научил за Тишето. Ако някак е разбрал, че е искал да свидетелства, нищо чудно да го отстрани. Но по-скоро си мисля, че ще се изгъбарка с него, ей така, за спорта.  Laughing

# 629
  • в 1001-та нощ
Божеее, само аз ли харесвам Мартин? Laughing Laughing Laughing ...

И аз го харесвам по принцип, но в този сезон ролята му доста издиша ....

Общи условия

Активация на акаунт