"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 578
  • 808
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Продължават да очернят образа на Мартин и ченгетата в частност. Бравос Митовски, бравос...  ooooh!
Иначе абсурд Ерол да мине на тъмната страна. Иначе ще олекне историята със сестра му, замислете се. Wink
Интересно ми какво точно ще се случи между Ерол и Мартин, за да се стигне до сцената с която започна сезона. А и според мен в най-скоро време Иво ще поръча Марто... И дали няма да възложи задачата именно на Ерол. :о
И аз не вярвам Иво да убие Тишо. Ако искаше да го убие да го е направил отдавна...

# 631
  • España
Аз си мисля, че сцената със стрелбата на Ерол по Марто ще излезе "постановка" ...  поне се надявам да е така! Иска ми се понe " на кино"   доброто да победи..... някак си  Peace !

# 632
Е то доброто със сигуронст ще победи в лицето на Ерол. Мартин си тръгва според мен убит ще е. Много го очернят и правят така, че да не липсва.

# 633
Направо, Мартин вече дружно ще се радваме, ако го убият май...

# 634
  • España
Е то доброто със сигуронст ще победи в лицето на Ерол. Мартин си тръгва според мен убит ще е. Много го очернят и правят така, че да не липсва.

Може да подготвят почвата за триумфалното завръщане на Попов- под негово въздействие Марто изживява катарзис - правят постановка с Ерол и - в крайна сметка лошите- в затвора.... примерно .

Обаче, Малин Кръстев кърти като шеф на лудница !!!!

# 635
За мен няма шанс Попов да се върне. Peace

# 636
А каква ще им е идеята с тоя статичен Попов тогава?
Образът му е абсолютно излишен към момента. Смисълът от участието му е само ако сега събитията го провокират все пак да се включи, гледайки как "младите" са се хванали за гушите...

# 637
Същата каквато и на близнака-за всеки случай. Peace

# 638
  • Canada
И аз да се включа. За мен Ивайло Захариев не е никакъв актор, това го твърдя още от първия сезон. Все се надявах, че ще се научи поне малко да играе за толкова сезони, но явно няма да стане... ooooh!
Захари Бахаров е невероятен наистина. Бойко Кръстанов също играе добре, макар че фигурата му, лицето му и т.н. изобщо не ми изглеждат като на престъпник, камо ли мафиот. Но героят му ми е интересен.
Криминолжката е патица. Струва ми се, че като цяло сценарият куца. Образите не са разработени добре.
Аз също смятам, че до края на сезона все нещо ще се случи с Попов и с Тишето, иначе са излишни разходи.

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 13:47 от karelia79

# 639
... Струва ми се, че като цяло сценарият куца. Образите не са разработени добре.
Аз също смятам, че до края на сезона все нещо ще се случи с Попов и с Тишето, иначе за излишни разходи.

Абсолютно на същото мнение съм  Peace Peace Peace

ПС: Името на актьора, изиграл Мартин, е Ивайло Захариев.  Wink

# 640
  • Canada
ПС: Името на актьора, изиграл Мартин, е Ивайло Захариев.  Wink
Вярно!  Peace Хахахаха...

# 641
Образа на Ерол ми харесва. Почти на едно ииво ми е с образа на Иво.
Харесвам това, което се случва между Куката и Яна. Надявам се да има
интересен край сезона

# 642
Е много искат да я изкарат тази психоложка фатална,гореща жена  ooooh!ама тя изобщо не подхожда за тази роля,на мен ми прилича на скумрия,студена...и играта и такава!!
А Ерол ми пълни душата,пич как го пързаля Марто Joyбраво Бойко!!

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 21:42 от амбър27

# 643
Изкараха полицията по-мръсни и от мафията.  Joy
А системата ..като свински черва.
И аз харесвам любовната история на Куката и Яна, но не ме накефи, че набъркаха и Доротея в тъмните врътки.

# 644
Ако Ерол не убие Мартин, ще го застрелям лично аз ... Мислех, че флашката е празна, но в промото биеха Ерол в заведението хората на Иво...
За 5 минути измислих псувни, които никога не са били измисляни дори....

Общи условия

Активация на акаунт