"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 575
  • 808
  •   1
Отговори
# 645
Мартин тотално превъртя. Малко ще му е убийството. #Cussing out
Стана ми жал за Ния. Confused

# 646
  • into the blue
Ще има сериозна развръзка следващият епизод.
Припомнете ми моля защо се разделиха Иво и Ния?
Мен пък ме радва връзката,ако може така да се нарече между Бойко и Ния.

# 647

Joy Joy Joy

Няма такава Simple Smile Има между Ерол и Ния, или между Бойко и Йоана Simple Smile)))

Още съпреживявам епизода  #Crazy

# 648
  • София
Между Ерол и Ния, искаш да кажеш. Grinning

Чак се погнусих от сцената с Иво и Ния. Sick Sick Sick

# 649
Много омазано ми стана в тоя епизод. Продължавам да недоумявам ролята на Попов...
Мартин го унищожиха напълно с последната му тъпотия.
Св. Куката още малко и брак ще й предложи на психоложката, малко пресилено ми идват техните взаимоотношения, но то пък любовта не знае граници Simple Smile.
И на мен ми дожаля за Ния, пък и тя нали уж е по към добрите, искаше да наказва Иво.

# 650
Крайно време е Попов да се намеси и да ги вразуми.... За пореден път изкараха Иво по-достоен в отношението си към близнака, отколко Мартин спрямо Ерол.

# 651
Ужасяваща беше сцената на Иво с Ния. Sick
Не трябва да показват изнасилвания по телевизията. Peace

# 652
Гледах на стоп-кадър промото - този, който бият в бара не е Ерол. Отдъхнах си....  smile3511

https://www.youtube.com/watch?v=I6H0fOhDffk

# 653
Гледах на стоп-кадър промото - този, който бият в бара не е Ерол. Отдъхнах си....  smile3511

Сън няма да те хване теб май. hahaha

# 654
  • Ню Йорк
Мартин наистина трябва да го убиват вече, чак пък толкова психически нестабилен полицай не знам дали някой ще държи на работа.  ooooh!

# 655
Даже този Владко си изкара сценката по-добре от Мартин.Имам чуството,че си дъвче устата,докато говори-бива ли толкова смотан актьор да сложат в главна роля!

# 656

Сън няма да те хване теб май. hahaha

Ич!  Joy Joy Joy

# 657
В промото се вижда, че Попов ще даде малко акъл на някой, време беше!!! Сцената с Ния... потресе ме, но шапка свалям на Йоанна и Захари - страхотна игра! Психоложката и на мен ми е всичко друго, но не и гореща мацка и не знам от къде я измислиха тази голяма страст и любов с Куката. Даде заявка за професионалист в началото, а сега прецака Мартин, защото се досети,  че има нещо с Росен - черна точка за ГДБОБ. Ако в цялата система се работи и в действителност като в сериала.... жална ни майка! Мартин си го харесвам (само аз Grinning) и продължавам да се дразня на сценаристите Close
ПП:  Владко (не запомних името, на геоя на Дарин) не е ли Дарин Ангелов? Той е страхотен актьор, жалко, че само с епизодична роля го вкараха в сериала.

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 23:01 от Vanchita_345

# 658
 Joy hahaha и аз го харесвам Мартин. И като човек познаващ системата на МВР смятам, че дори е твърде хладнокръвен и последователен. В нормалната ситуация ченгето щеше да е навряно в 9-та глуха, тотално демотивиран...
Ния прецака Иво и той й го върна...по съшия начин. Гадно е. Но реално и тя го изработи с контейнерите и митницата.
Психоложката на Куката е такава кобила...не ми харесва.

# 659
И какво е направила Ния с контейнерите? Явно изпускам.

Общи условия

Активация на акаунт