"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 575
  • 808
  •   1
Отговори
# 660
И какво е направила Ния с контейнерите? Явно изпускам.
Да, гледай го на повторение интересно е. Peace

# 661
И от мен адмирации за играта на Иво и Ния.Харесвам я и с Ерол и с Иво.. newsm78 Grinning Само малко ми домъчня за нея,трудно се играе с "големите" момчета в тяхната игра,когато си само...жена!

# 662
И какво е направила Ния с контейнерите? Явно изпускам.
Да, гледай го на повторение интересно е. Peace

Чух само, че е разговоряла с митничаря вече като е в ареста. А преди това в кое има пръст тя, да не е в основата на това той да иска стоте бона?? Гледах онлайн, но звукът и нетът се скапваха и май не следих внимателно.

# 663
Според Иво Ния е накарала митничаря  да провери точно тези контейнери и да ги спре.

# 664
Е да, според Иво ясно, но не това питам - реално ме интересува.

# 665
Според Иво Ния е накарала митничаря  да провери точно тези контейнери и да ги спре.
Не само според Иво, но е точно така, за да си вземе дяла от парите и да бягат с Ерол. Лошо си изпати Ния. Закъсаха го и двамата с Ерол.
Обаче Иво беше гузен като слезе от колата, беше му гадно, че се наложи да я наказва така, защото го е предала.

# 666
Да, значи тя е инсценирала това с откупа. Така си помислих.

Дали му беше гадно? Вървеше нагло пред колата си на средата на пътя..
Иначе му стана кофти като научи, но това не го спря. Достоен заместник на Джаро.

# 667
Не, не вървеше нагло според мен.
А иначе той беше решил от два епизода да спи с нея и ако не го бяха натъртвали така, нямаше да я изнасили, а проста щеше да я пребие.

# 668
  • ES
А не каза ли Ерол на Иво, че са засечени обаждания на митничаря до телефона на Ния? Защо я предаде?
А Ния и Иво се разделиха след като Ния пак взе да лъже Иво и взе страната на баща си. Иво търсеше Джаро под дърво и камък, а Ния не му каза, че се срещат и говорят.

# 669
Не беше Ерол, задачата беше дадена на тоя с птиците... сега не се сещам прякорът какъв му беше. Той докладва за разговорите на митничаря.

# 670
# 671
  • София
А не каза ли Ерол на Иво, че са засечени обаждания на митничаря до телефона на Ния? Защо я предаде?
А Ния и Иво се разделиха след като Ния пак взе да лъже Иво и взе страната на баща си. Иво търсеше Джаро под дърво и камък, а Ния не му каза, че се срещат и говорят.
Не ,Иво прати (мъжа с гаргите и вид на рецивидист) да види какво прави и говори митничаря в ареста , и той му се обади и каза,че имал 6 обаждания , едно към адвоката и 5 към Ния. Какво мислите ,че има на флашката ? Защо Ерол бягаше , със самолета на Иво ли се опитваше да избяга ? Вашите предположения?

# 672
Благодаря! Изфирясах, актьора знам, героя го забравх... през цялото време си мислех да напиша Чоки  Mr. Green

Мартин каза, че на флашката е досието на Ерол.

# 673
  • София
Но наистина ли е така , или е поредния блъф. Правилно отгатвах ,че Ерол ще застреля Мартин , защото той ще го издаде.

# 674
  • Бургас
Лудница е този сериал...кой,кого,как....

Искам да дадат някоя и друга реплика и на Емо Каменов  Mr. Green ще избие рибата просто  #Crazy Joy

Общи условия

Активация на акаунт