"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 537
  • 808
  •   1
Отговори
# 720
16 е възрастта за родителски контрол Peace

# 721
  • София
последно са 12 епизода, така ли?

А колкото до Октопод, за мен това е най-добрия сериал за мафията. Уникален, неповторим.
Много плаках за Корадо Катани, не можах да се успокоя цяла нощ, ама и бях малък и много вътрешно го приех. Разстреляха го в края на 4 ия сезон с няколко автомата, на решето го направиха. Нагло, показано убийство. После съдийката Силвия Конти се закле да отмъсти и го направи, но много по-късно. Един от тези, които стреляха по инспектор Катани беше героя на Стефан Данаилов, за което се разбра по-късно в 7 сезон ако не се лъжа.
5 и 6 сезон бяха с Давиде Ликата, който пък умря от тумор в главата в края на 6 сезон. Силвия Конти имаше любовна афера и с него и тя завършила трагично.
Абе велик сериал, велик.  bowuu

# 722
Сега остава да ме зарибите за този Октопод. Laughing

# 723
  • Варна
Сега остава да ме зарибите за този Октопод. Laughing
И аз се замислих дали да не го намеря да го гледам пак... Култов филм беше. Страх ме е да не се разочаровам - все пак е продукция от 90-те... Но пък не е български... Wink

# 724
Аз бях малка като го даваха Пиоврата и ми беше бая скучен, ама сега мафията ми е интересна, та може да го прегледам. Музиката я помня обаче и до ден днешен, много силна. Сори за офф-а.

И аз мисля, че на флашката има нещо уличаващо Ерол, щото Мартин изперкал вече.
Има резон Ерол да стане новата глава на мафията (нали и Джаро беше бивш полицай), ама някак си не му отива на фейса бе, аз го виждам с Ния някъде инкогнито, на чисто и отначало, мх.

# 725
  • София
Diavolo, как помниш всичко с подробности  Simple Smile

Няма да се разочаровате, поне аз не се разочаровах от първите серии. Стана ми много хубаво, защото си припомних детското вълнение, с което очаквах всяка нова серия Simple Smile

И на мен Ерол, с това детско излъчване, не ми се вписва за наследник на Иво.

# 726
що бе?
Ми те мутрите сега не са едновремешните...сега са къде-къде по-рафинирани  Wink

# 727
  • Варна
що бе?
Хах, имах предвид да се разочаровам от самата направа на филма, от качеството, от ефектите например, знам ли... В никакъв случай не съм си помисляла, че сюжета е остарял и неактуален.

# 728
що бе?
Ми щот ми прилича на дванайстокласник... не казвам да има бицепси, тип нацепена батка или нещо от сорта, ама... не ми стои. Може би след 15 години - да. Wink Heart Eyes

хаха, това мнение на K_N всеки си го тълкува и отговаря както той си го разбира Wink

# 729
  • Варна
...хаха, това мнение на K_N всеки си го тълкува и отговаря както той си го разбира Wink
  Laughing Май да. Карай, лаф да става...

# 730
Не, не мисля, че Ерол ще стане заместник на Иво. Прекалено плоско и очаквано е. Според мен трябва да измислят нещо по-оригинално. А и този кадър, със стрелбата, все си мисля, че Мартин е с жилетка. Все пак е ченге, а е и бил вътре в схемата, знае, за какво става въпрос, едва ли не би си сложил жилетка.

# 731
Не, не мисля, че Ерол ще стане заместник на Иво.
Абсурд. Peace
Мартин ще умре според мен, той е напълно излишен. Унизен и направен на глупак.

# 732
  • ES
..

А колкото до Октопод, за мен това е най-добрия сериал за мафията. Уникален, неповторим.
..
Абе велик сериал, велик.  bowuu
То тогава други нямаше.  Laughing

# 733
На мен ще ми е жал, ако Мартин умре. Историята с баща му, причината да стане полицай, Съни, Зори... Аз обичам добрите да печелят и ще ми е тъпо, ако го убият. Може да е най-логично и правдоподобно, но го намирам за тъжно. Кой ли човек не би се сринал психически в неговата ситуация?

# 734
  • Стара Загора
Малко от "Октопод"" силна и истинска сцена от филма!!                                                                                         

Общи условия

Активация на акаунт