Перник-25

• 145 475
  • 766
  •   1
Отговори
# 135
  • от Луната
Да там има много игри и трябва да се позапасите с левчета на монети  Mr. Green

# 136
Момичета, можете ли да ми препоръчате добър гинеколог, който работи със здравната каса?

# 137
  • София / Перник
Момичета, можете ли да ми препоръчате добър гинеколог, който работи със здравната каса?

д-р Галева  Peace

# 138
  • от Луната
Д-р Даниела Христова. Кабинета и е в болницата

# 139
Емил Иванов Peace В болницата на третия етаж

# 140
Д-р Галева не работи със ЗК,иначе е добра.

# 141
  • София / Перник
Д-р Галева не работи със ЗК,иначе е добра.

Аз ходя при нея по здравна каса, няма проблем. Пише го и на сайта на медицинския център Евита:

Скрит текст:
Медицински център "Евита" включва в дейността си специализирана извънболнична помощ по следните специалности: акушерство и гинекология, хирургия, дерматология, вътрешни болести, кардиология, ендокринология, гастроентерология, неврология, анестезиология и реанимация, психология.

Лечебното заведение е специализирано в извънболнична медицинска помощ с основна насоченост към бременната жена, майчинството и проблемите на жената в различните й възрасти.

Центърът осъществява пълния обем извънболнична медицинска помощ, както и редица високоспециализирани и тясно профилирани дейности. Оборудван е с нова съвременна апаратура за диагностика по световни стандарти в медицината и висококвалифициран персонал.

Прегледите се осъществяват по договор със здравната каса.

Центърът разполага с операционна зала за еднодневна хирургия и леглова база за почасов престой до 48 часа.

# 142
Снаха ми ходи при д-р Радулов, доволна е.

Момичета, чули ли сте за промяна в таксата за посещение на детска градина в Перник?

# 143
Чух, че се планира гласуването й, но не знам приели ли са промяната.

# 144
Гласувано е, таксата вече е 20 лв, но са намалили сумата за храна.  Peace

Знаете ли защо няма топла вода?

# 145
  • от Луната
Да не би да са почнали профилактиката от ТЕЦа  newsm78

# 146
  • София / Перник
Авария било, довечера обещават да има топла вода, пък да видим....

# 147
Момичета, дайте идея с какво да уплътня времето и мислите на 5г младеж - спорт или друго занимание в нашия град...

# 148
  • от Луната
Спорт е най-добре, а може и танци някакви. Зависи какво го влече. В пионерския има доста занимания за деца, които почват от 1.10 можеш да провериш.

# 149
  • София / Перник
Може ли да ми препоръчате логопед в нашия град и ориентировъчно заплащане?

Общи условия

Активация на акаунт