Перник-25

• 145 457
  • 766
  •   2
Отговори
# 120
  • София / Перник
Здравейте можете ли да ми препоръчате психотерапевт в Перник

Мога да препоръчам Елизабета Шуманова!

# 121
А къде преглежда и по кое време със записване ли ?

# 122
  • София / Перник
Кабинета й е близо до кафетата на канала в квартал изток. Ще ти пратя телефона й на ЛС.  Peace

# 123
http://juliana-madzharska.eu/kontakti/  Сайтът на д-р Маджарска.  До кабинета има оптика, от там си взех последните очила и съм доволна  Peace

При д-р Богомилова съм ходила само в отделението, също съм с отлични впечатления.

А добър невролог? Имам проблеми с кръста и ми се ще някой да ме наблюдава.

# 124

За Перник - за д-р Раденкова имам впечатление- лекува свекър ми след сериозна черепна травма. Кабинетът й се намира в бившата детска стоматология до болницата. Но за контакт....трябва да питам свекърва ми за телефонен номер, ако искаш...
За София - в Гръбначен център (в сградата на Военномедицинска академия) има страхотни специалисти. Преди 3 години там оерираха мъжа ми от дискова херния. http://www.spine-center.bg/

# 125
  bouquet Благодаря!

# 126
  • от Луната
http://juliana-madzharska.eu/kontakti/  Сайтът на д-р Маджарска.  До кабинета има оптика, от там си взех последните очила и съм доволна  Peace

При д-р Богомилова съм ходила само в отделението, също съм с отлични впечатления.

Страхотен невролог е и д-р Жулиета Тодорова. Кабинета и в първото малко блокче зад спирката на Шахтьор посока център. Това е бившия кабинет на Милошева, също добър невролог, но не работи по ЗК. Ако искаш номер мога да потърся

# 127
  • Перник
И аз ще похваля д-р Жулиета Тодорова Hug Водих сина ми - много мила, любезна и компетентна. Но трябва да работи със Здравната каса, защото ние носихме направление, после и тя ни даде за физиотерапия Peace Но трябва да се запише час, защото има много хора.

# 128
Благодаря момичета   bouquet

Аз в Перник при Милошева ходих, каза си мнението жената. Не ми трябва лекар за поставяне на диагноза, а за проследяване. Ще прослушам д-р Тодорова и д-р Раденкова. Благодаря отново.

# 129
Здравейте можели някой да изкаже мнение за д-р Даниела Ангелова или пък да препоръча друг добър психиатър в Перник

# 130
Здравейте, момичета. след едно почистване вкъщи се оказах с два чувала ненужни дрехи, мои и на детето. Имате ли представа къде мога да ги даря?

# 131
  • Марс
Привет на всички.
Бобя, къде си бе душа, забравих те НаЧи, салона е на ул. Кирил и Методий 19 /под съда в Радомир/, ще те чакам за ИдНа прИмоция  Hug

Момичета, по пресни отзиви за детски клуб за РД-то на малката, става на 8 годинки и ми трябва нещо по така  Peace

# 132
  • Перник
Бобя  Hug къде изчезна? Това за завеяното дете, което не се отлепя от "технологиите" все едно за моето говориш. Ще сме първокласници тази година, ама е толкова разсеян милият, че не знам как ще се оправя  Rolling Eyes И, да знаеш, аз съм най-лошата майка, "много си зла", казва Калоян  Twisted Evil

За обсъжданите лекари, мога да споделя впечатление само от д-р Маджарска - вадила ми е песъчинки от окото, много е мила.

# 133
  • от Луната
Здравейте, момичета. след едно почистване вкъщи се оказах с два чувала ненужни дрехи, мои и на детето. Имате ли представа къде мога да ги даря?
Ако нямаш познат на който да предложиш детските поне единия вариант ти е в продавалника, а другия в торба и до контейнера за боклук. А може да се поровиш във фейса или във форума за някоя майка в нужда.
 Еве, за 8 РД може да помислиш за боулинга на Пашов. Сестра ми там прави на племенницата 9 РД и е много доволна. Другия вариант е в Младежа с аниматор, но да направи нещо не много детско, че вече са големи  newsm78

# 134
  • Перник
Калоян вчера беше на рожден ден в боулинга точно на 8-годишно момченце. Прибра се много доволен - играл боулинг със специални обувки, имало джаги и други игри  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт