Перник-25

• 143 967
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
  • Перник
Bertty, доколкото знам, ЕОДЕНТ имат детски кабинети. Но има и други стоматолози, които работят с деца. Моята кума например  Grinning Само да ти кажа, че за да ползвате услуга през Здравната каса, детето трябва да има здравна книжка. Преди години, когато на нас ни се наложи за пръв път взехме някакъв формуляр от личната лекарка, с който отидохме в Здравната каса и си взехме книжката. Предполагам, че процедурата е същата и сега  Peace

# 106
Здравейте и от мен  Peace

# 107
Хубави питки правят и в хлебарницата на пазара - Антънис   bouquet

# 108
  • Перник
Аз питки за повод поръчвам от закуските при болницата- срещу нон стопа. Винаги ги правят хубави и вкусни

# 109
Здравейте! Да се похваля от детския кабинет в ЕОДЕНТ. Прегледа мина чудесно и нямаме кариеси, слава богу! Искам да ви питам, дъщеря ми е на 2,5г и тръгваме на ясла от септември. Та въпросът ми е какво ще трвбда да пазаруваме. Бельо и раничка, пантофки сигурно, въобще вие какво пазарувате за детска или ясла?

# 110
  • Перник
Поздравления за здравите зъбки, Bertty  Simple Smile Какво точно трябва да купиш ще ти кажат в яслата, където е записано детето - навсякъде е различно, че дори и в едно детско заведение има разлика през годините  Peace

# 111
Моля за отзиви за предучилищната група към ОУ "Св. Иван Рилски" - доволни ли сте от преподавателките, има ли "извънкласни" занимания, топло ли е - как обличате децата? Моята щерка не е ходила на градина и сега всички се вълнуваме  Laughing

# 112
Момичета, дъщеря ми тръгва на ясла в "Мечо Пух" на Пашов през септември. Някъде съм си затрила списъка с документи и изследвания, които трябва дасе подготвят. Може ли някой да ми помогне с тази информация?

# 113
  • от Луната
Най-добре да се обадите в яслата и да питате, че май всяка си има свои изисквания. Но основното са паразитология (секрет от дупето и фекална проба), кръв и урина и контактна бележка

# 114
  • Перник
Здравейте и ние сме в Мечо Пух и ни искаха изследвания за васерман на единия от родителите Simple Smile  Колко сте големи вие Simple Smile

# 115
Момичета, моля за съвет за добър очен лекар в Перник.

# 116

вече ги обиколих почти всички и като че ли съм най-доволна от Маджарска

# 117
Mi6kata, благодаря! Къде е кабинетът й?

# 118
Ооооо, дами! Как сте  Hug
Виждам много нови лица. Привет на всички   bouquet
Позагубих се малко аз, ама ви проверявам редовно Grinning
Светле, Мимка, Ев4о  Heart Eyes Как са бръмбарите? Слушате ли ги децата? Или им се карате?
Еве, къде ти е салона? Пиши на лични, ако искаш.
Моят Вики вече е на 12  ooooh!, а майка му остарява безвъзвратно; не мога да го махна от компютъра или телефона, или телевизора   Mr. Green Оня ден се прибра от летен лагер - 10 дни самостоятелна единица. Бях се много притеснила, че той е малко завеян, ама се е оправил екстра. Даже си е върнал почти целия багаж Grinning

Привет Анемония, ползвала съм услугите на д-р Диана Миткова и на д-р Росица Богомилова, но беше отдавна и не пазя координати. Успех и дано се оправите бързо.

# 119
Здравейте можете ли да ми препоръчате психотерапевт в Перник

Общи условия

Активация на акаунт