Перник-25

• 145 496
  • 766
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,
някоя наскоро раждала мама в Перник, може ли да ми каже какво искат за бебо? Преди 5г. искаха пелени, памперси, крем, сапун и мокри кърпички май, но дали е още така  newsm78

Искат памперси, крем, шампоан, сапун, мокри кърпички на мен не са ми искали, друго мисля, че няма, повиват ги с техни пелени Simple Smile

# 166
Здравейте! Знае ли някой от къде точно в Перник мога да си осиновя коте и каква е процедурата?

Най-добре виж обяви в OLX или bazar.bg

# 167
  • Перник
Здравейте! Знае ли някой от къде точно в Перник мога да си осиновя коте и каква е процедурата?
                Мога да ти подаря Simple Smile

# 168
  • Перник
Ползвате ли детска кухня и коя ? newsm78

# 169
  • Перник
Ползвате ли детска кухня и коя ? newsm78

Аз давам на малкия кухня Вълшебник. Доволна съм, менюто е разнообразно и детето също я харесва

# 170
  А детската кухня от кога започнахте?Моето бебе е на 8 вес.и си викля скоро да го запиша.

# 171
Аз започнах от 8 месеца, и му взимам от тази дето си е държавната. Според мен на 8 мес. си е време, за да може да свикне с първата за бебета, защото на годинка, минава на друга.
Иначе чувам много положителни отзиви за  Ян Бибиян.

# 172
  • от Луната
Дъщеря ми е 2 год във Форс и съм доволна. Може би си зависи от преподавателя, а нашата госпожица е много добра и детето ходи с желание. Най-важното е, че доста неща е научила въпреки началното елементарно ниво за малките  Mr. Green. Детска кухна навремето почнах на 5 месеца в държавната и бях изключително доволна. Спрях я защото времето се развали и ми беше невъзможно взимането. Но готвенето също е вариант. От частните някои са доволни, други не, въпрос на предпочитания и удобство.

# 173
 Благодаря ви за отговорите!Май си е време да го запиша ,в квартала има Ян Бибиян и Вълшебник,клоня към първата.
Лека вечер!

# 174
  • София / Перник
Момичета, разменяте ли стикита от лидл?
Знам, че има друга тема, но там пишат предимно майки от София.  Peace

# 175
  • Перник
Ани то си зависи вече и от предпочитанието на детето. Аз например първо взимах Юначе, но детето не я харесваше особенно. С Вълшебник сега всичко си изяжда без проблем. Вземи, опитайте и от двете и виж кое ще хареса повече
Държавна кухня също съм пробвала преди годинка да направи и останах изключително разочарована. Супите бяха адски редки, само фиде и булион и реално детето ми ядеше сухари с булион. Десертите също бяха предимно нишесте, което той не харесваше.

# 176
  • от Луната
Десита, предполагам че доста имат стики за размяна. Мие имаме само едно повтарящо се Франки, че другите повтарящи се подарява на братовчедка си  Mr. Green

# 177
Десита, какво ти трябва? Ние имаме доста повтарящи, макар че също подаряваме на близки деца  Simple Smile

# 178
  • София / Перник
Ами трябват ми пингвин, зайче, Франки, делфин, крава, акула и слон. Имам повтаряща костенурка и другите не ги помня, че малкия взе кутията със стикитата, но довечера ще пиша. Ако търсиш някое, кажи.  Peace

# 179
Довечера ще погледна, мисля, че поне крава, зайче и пингвин имаме повтарящи.

Да се оплача - отидох в 7 и нещо тази сутрин в ЕО Дент, защото се предполага, че имат зъболекар 24 ч в денонощието, но ме върнаха, защото рентгенът работел от 08 часа. Добре, но аз съм за пломба, не за рентген и ми е спешно  ooooh! Много съм разочарована.
В тази връзка моля да препоръчате добър зъболекар в центъра.

Общи условия

Активация на акаунт