Перник-25

• 145 498
  • 766
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,

и аз с питане за зъболекар в Перник.Трябва да водя малката, а тя хич не иска да си отвори устата даже, а има два-три зъба за оправяне.Да препоръчате добър детски зъболекар и също такъв , който да работи до по -късно през седмицата или в събота.

Благодаря!

# 181
Преди години, когато сина ми трябваше да отиде за първи път на зъболекар го заведох в "Ео-Дент"в "Изток".
Бях много притеснена, защото това е моята фобия. Прегледа мина перфектно, оправиха много зъбчета, а сина ми ходеше без никакъв страх. За съжаление стоматолога, отдавна вече не работи там Д-р Мехмедов .Зная, че имат в центъра специален кабинет за деца, обзаведен по по-различен начин,предполагам, че и екипа е специализиран в  работа с деца. Дано да се включи някой с по-конкретна информация.
Успех и леко лечение.

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 11:59 от MAMA NA jORI

# 182
Здравейте! Аз водих лятото дъщеря ми на зъболекар в ЕО ДЕНТ на центъра. Останах много доволна. Тя е 2,5г и това й беше първият преглед. Не помня името на докторката, но беше много внимателна и прегледът мина чудесно. Детето си показа зъбките и нито се разплака, нито се уплаши. Кабинетът е много интересен, всичко е детско в него, има дори пързалка и детето много му се радва. Препоръчвам го. Успех.

# 183
Доктор Велинова и доктор Радославова в центъра на Найчо Цанов до р-т Елит. Щом моето дете дава да му прави зъбите "феята на зъбките" значи няма кой да не даде.Вече имаме пломба, а не вярвах, че ще го позволи. Подходът им е страхотен. Майка и дъщеря са и работят в един кабинет.

# 184
Довечера ще погледна, мисля, че поне крава, зайче и пингвин имаме повтарящи.

Да се оплача - отидох в 7 и нещо тази сутрин в ЕО Дент, защото се предполага, че имат зъболекар 24 ч в денонощието, но ме върнаха, защото рентгенът работел от 08 часа. Добре, но аз съм за пломба, не за рентген и ми е спешно  ooooh! Много съм разочарована.
В тази връзка моля да препоръчате добър зъболекар в центъра.

Ако е за теб ти препоръчвам д-р Лъчезар Методиев, кабинетът му е до детска градина Миньорче, ако е  за детенце, не знам дали лекува Simple Smile

# 185
Благодаря момичета за инфото.
В Еодент съм я водила, без успех.

na Krisko mamata как им е работното време на тези зъболекарки, защото на мен ми е най-удобно да ходя вечер или събота/неделя?

# 186
  bouquet Благодаря, момичета!

# 187
Аз също подкрепям с двете ръце д-р Велинова и д-р Радославова /те са майка и дъщеря/ за детски зъболекар   Peace Детето е много впечатлено от тях. Те работят заедно - понеделник и петък са от 8,30-14.00ч, а вторник, сряда и четвъртък от 13.00-19.00ч. тел. 602 560. Малеее каква реклама им дръпнах, дано не го сметнете за спам, но детето наистина е много впечатлено и с кеф ходи там.

# 188
cvetka-koketka

Благодаря!!!  bouquet

# 189
  • от Луната
Д-р Динев е много добър зъболекар в центъра. Проблема е, че май доста е завишил цените за пернишкия пациент, но той си има доста софийски пациенти, така че това не му е проблем  Mr. Green.
 От стикитата ни трябват куче, пате и жаба, имаме франки и шарки повтарящи се, някой ако има желание за размяна  Mr. Green

# 190
И аз давам глас за д-р Динев, също и за колежката му д-р Христова Peace Всички зъби съм си правила при нея и съм много доволна. Незнам обаче дали работи още там, защото не съм ходила от 2г Embarassed Иначе клиниката работи и в събота и се намира срещу Руското

# 191
Момичета, кажете някой добър гинеколог тук, в Перник. Много харесвам д-р Лазов, но той не работи със здравната каса, а на мен ми трябва някой, който работи. От сега да кажа, че д-р Галева не я харесвам.

# 192
Предната бременност и сега ме следи д-р Илиев - има си кабинет / в старата Еврика  -сега мед.център св. Георги/ а и дава дежурства в болницата. Аз съм си доволна от него.

# 193
Иванов май е добър, но лично аз не съм го посещавала.

# 194
И аз за Иванов съм чувала добри отзиви... но само съм чувала  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт