Перник-25

• 145 503
  • 766
  •   1
Отговори
# 195
И аз за Иванов съм чувала добри отзиви... но само съм чувала  Thinking
Аз пък мога да потвърдя от личен опит добрите отзиви Peace

# 196
Здравейте, искам да попитам някой от вас знае ли къде има добро химическо чистене в Перник, трябва ми спешно. Ако се намира в центъра ще е още по-добре.

# 197
Над "Фаги".

# 198
За генеколог - д-р Радулов, наблюдава снаха ми по време на бременността, много е доволна.

От д-р Христова не съм доволна - взе ми един куп пари за една пломба, която след няколко месеца се счупи..

# 199
  • от Луната
За гинеколог препоръчвам д-р Даниела Христова. Кабинета и е в болницата. Много съм доволна от нея, но ако е за следене на бременност, според мен избери лекар, който работи в болницата. Добре е този, който ти следи бременоста да те изроди в последствие

# 200
  • Перник
Знаете ли в Кониката дали правят професионални фотосесии и колко пари са?

# 201
  • Перник

Според рекламите по витрините им - правят, но не знам какви са цените.

https://bg-bg.facebook.com/KonicaPernik Виж тук, поне има телефон, на който да попиташ  Peace

# 202
Здравейте,
понеже и ас искам да правя коледна фотосесия на бебчето ми, ми донесоха брошура от там.Там пише икономичен пакет е 50 лв.В тази цена се вкл.около 2 часа снимки и от тези снимки избират 10 най-добри, които записват на CD.
Лек ден!

# 203
  • Перник
Мерси за информацията  Hug Ще мина и на място да попитам тези дни.

# 204
А ако ли не, мога да ви препоръчам фотографи https://www.facebook.com/nachevphotograhpy?ref=ts&fref=ts и https://www.facebook.com/smilepernik?ref=ts&fref=ts

# 205
  • от Луната
Препоръчайте фирма за щори и такава за ламинат, че нещо голяма разлика в цените има  Mr. Green.  и има ли фирма Солис някъде офис в Перник?

# 206
  • София / Перник
Аз от Солис съм крайно недоволна. Поръчах ги от София преди 2 години. Първо не бяха точно тези, които избрах, после ги сложиха на криво, та трябваше да пробиват няколко пъти, не спазиха уговорката за час  ooooh! На единя прозорец има малка особенност - 2 пъти преправяха щората и не можаха да я направят. Накрая отидох в Ники-Д, защото са ми най-близо до вкъщи и въпросната щора беше направена от раз.  Peace За цени не помня, но от усугите на Солис не бих се възползвала отново дори най-евтини да са!

# 207
Здравейте, знаете ли дали в Перник има курсове за маникюр и фризьор?

Последна редакция: ср, 29 окт 2014, 12:08 от мони бонбони

# 208
  • Перник
Курс за фризьор знам, че провежда Ани (Ани стил се казва салона). Намира се на Пашов, на светофара ОМВ, но незнам цени. За маникюристка мисля, че имаше на центъра над тостерите.

# 209
  • Перник
И Ефтим обучава фризьори - в кв. Изток, блока до ДСК.

Общи условия

Активация на акаунт