Перник-25

• 145 405
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
На каква възраст трябва да е детето, за да го вземат в ясла?
В яслата срещу болницата са от 10-месечна възраст

Имате ли предстсва някой давал ли си е детето от 10м и грижат ли се добре за дечковците.... Все пал са си бебета още
Най-малкото дете, посещаващо ясла, което познавам тръгна на година и три месеца. Грижат се да е нахранено, преоблечено и да се е наспало

# 466
  • Перник
...
Искам да попитам кой е лан доствчика в кв Църква и доволни ли сте от него?

Благодаря за инфото за ОДК. Предполагам, нямат сайт и трябва да се пита на място  newsm78 Опс, имали сайт, не че научих нещо от него  Confused

ЛАН интернет в Църква никога не съм ползвала - ползвам ADSL на Виваком и съм доволна. Но имаме и домашен телефон. Майка ми ползва необвързан с телефон интернет пак от Виваком с устройство, което може да си носи и извън Църква и също е доволна. Стана малко като реклама, сори  Embarassed

# 467
  • от Луната
Светле, най добре си е на място да си питаш. Може и в Младежа да питаш ил;и в Двореца, може би има и там. Аз питах за ЛАН, точно защото не искаме на Виваком, че сега има проблем с тях

# 468
  • София
Здравейте,
отчаяно се опитвам да се свържа с фирма ГЕМИД ЕООД - гр.Перник, но не мога да намеря никакви техни координати в интернет - e-mail или телефон. Адресът им е гр.Перник, жк.ТЕВА, бл.85 ет.6 ап.24. МОЛЯ, ако някой от вас е чувал за тази фирма и може да ми даде телефон или поне e-mail, да ми пише! Благодаря на всички предварително!  Blush

# 469
  • Перник
Здравейте,
отчаяно се опитвам да се свържа с фирма ГЕМИД ЕООД - гр.Перник, но не мога да намеря никакви техни координати в интернет - e-mail или телефон. Адресът им е гр.Перник, жк.ТЕВА, бл.85 ет.6 ап.24. МОЛЯ, ако някой от вас е чувал за тази фирма и може да ми даде телефон или поне e-mail, да ми пише! Благодаря на всички предварително!  Blush

Не знам за какво ги търсиш, но според търговския регистър капиталът им възлиза на крупната сума от 2 лв. И аз не успях да открия никъде телефон/мейл.  Confused

# 470
Здравейте, мами!

Ние сме малко нови в Перник сега и с предстоящо преместване в центъра, и ни трябва да се свържем с интернет връзка там,
та искам да попитам - има ли доволни мами от Перник Лан или от Випнет?

Тези двата засега ни ги препоръчват. Интересното е че майка ми обаче е с Перник Лан и периодично и изчезва нета и им звъни и те уж нещо оправят след няколко часа, но вече си имам едно наум за тях.

Обаче за випнет нищо не можах да намеря писано като мнения и коментари, и ще е страхотно ако някой ги използва да каже как са.

Благодаря!

# 471
  • от Луната
Ние сме на Перник лан от доста години и сме сравнително доволни. Има периоди от по няколко дена, когато наистина нещо правят по мрежата и нета прекъсва, но е рядко и не е болка за умиране, а цената е по-добра отколкото при другите.

# 472
Аз съм доволна от Вип нет, но съм чувала и добри отзиви за Зуум. Провери и за тях. Мисля, че тяхната връзка е оптична.  Peace

# 473
Здравейте, мами!

Ние сме малко нови в Перник сега и с предстоящо преместване в центъра, и ни трябва да се свържем с интернет връзка там,
та искам да попитам - има ли доволни мами от Перник Лан или от Випнет?

Тези двата засега ни ги препоръчват. Интересното е че майка ми обаче е с Перник Лан и периодично и изчезва нета и им звъни и те уж нещо оправят след няколко часа, но вече си имам едно наум за тях.

Обаче за випнет нищо не можах да намеря писано като мнения и коментари, и ще е страхотно ако някой ги използва да каже как са.

Благодаря!
Zdraveite I ot men!Goreshto preporychvam Pernik Lan polzvash plashtash,ne polzvash ne plashtash!Uspeh.

# 474
Здравейте момичета, не съм влизала и писала отдавна, за което се надявам да ми простите  Wink, но сега имам нужда от помощ - трябва ми учител по математика за моя седмокласник. Дайте предложения, моля, ако имате някой познат, който дава уроци. Трябва ми проверен човек. Четох разни обяви из нета, но ... някакви хора, дето нищо не ми говорят;друго си е да ти препоръчат свестен човек.

# 475
Здравейте момичета, не съм влизала и писала отдавна, за което се надявам да ми простите  Wink, но сега имам нужда от помощ - трябва ми учител по математика за моя седмокласник. Дайте предложения, моля, ако имате някой познат, който дава уроци. Трябва ми проверен човек. Четох разни обяви из нета, но ... някакви хора, дето нищо не ми говорят;друго си е да ти препоръчат свестен човек.
Мога да предложа за Изток. Пиши, ако те устройва.

# 476
Здравейте и аз искам да ви попитам изследванията за детската ясла плащат ли се?Защото лл ми издаде някакви бележки,но от Рамус ми взеха 25 лв и ми казаха,че ЗК не поема.А разбирам от др.майки,че са платили само част от пакета.

# 477
  • Перник
Ние изследванията за ясла ги правихме края на август, пак в Рамус, пак с направление и пак срещу 25лв. ЛЛ дава за част от нещата само направление. Например взимането на кръв от родител не се поема. Мисля също и едните чревни паразити. Не съм чула досега някой да ги е направил напълно безплатно.

# 478
Напълно безплатни не,но една позната каза,че е платила само 2 лв.А в Рамус си има пакет,койото според мен е за всички изследвания,които си плащаш напълно.На мен ви върнаха всички бележки плюс направлението.Както и да е,просто явно зависи от лабораторията.

# 479
Мами, някоя от вас да знае на какъв график работи д-р Чупетловска?

Общи условия

Активация на акаунт