Перник-25

• 145 358
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета, не съм влизала и писала отдавна, за което се надявам да ми простите  Wink, но сега имам нужда от помощ - трябва ми учител по математика за моя седмокласник. Дайте предложения, моля, ако имате някой познат, който дава уроци. Трябва ми проверен човек. Четох разни обяви из нета, но ... някакви хора, дето нищо не ми говорят;друго си е да ти препоръчат свестен човек.
Георги Михайлов!!! За мен най-добрият математик в града. Лошото е че нямам координати... някой ако има да ти даде номер. Преди работеше в ОУ св. Иван Рилски.

# 481
Здравейте!
Синът ми е на 16 години и има кифоза - гръбначно изкривяване.Доктор в Горна Баня ни препоръча да ходи на плуване.Някой знае ли къде има закрити басейни и се провеждат уроци по плуване?

# 482
Здравейте!
Синът ми е на 16 години и има кифоза - гръбначно изкривяване.Доктор в Горна Баня ни препоръча да ходи на плуване.Някой знае ли къде има закрити басейни и се провеждат уроци по плуване?

В десетото на квартала.

# 483
Здравейте!
Само в 10- то училище.

# 484
Здравейте!

Да, само в Х-то ОУ има закрит басейн. Треньорът е добър и отговорен. Моя син ходи там от няколко години и сме много доволни. Басейнът работи от Понеделник до Петък, но трябва да се уговорите с треньора кога има свободни часове. Таксата е 2лв (за дете) на посещение + 2лв. за учител= 4лв. Ако не искате треньор се плаща само 2лв. Ако е за възрастен човек се заплаща 4лв за посещение.

# 485
Здравейте, мами!

Ние сме малко нови в Перник сега и с предстоящо преместване в центъра, и ни трябва да се свържем с интернет връзка там,
та искам да попитам - има ли доволни мами от Перник Лан или от Випнет?

Тези двата засега ни ги препоръчват. Интересното е че майка ми обаче е с Перник Лан и периодично и изчезва нета и им звъни и те уж нещо оправят след няколко часа, но вече си имам едно наум за тях.

Обаче за випнет нищо не можах да намеря писано като мнения и коментари, и ще е страхотно ако някой ги използва да каже как са.

Благодаря!

+1 за Випнет

# 486
  • София
здравейте, искам да попитам от ЖП Гарата до центъра долече ли е?

# 487
здравейте, искам да попитам от ЖП Гарата до центъра долече ли е?
Не. Какво точно те интересува, имаш ли нужда от помощ?

# 488
  • София
Ами с приятели през уикенда мислим да отскачим до там и ме интересува на къде да тръгнем като излезем от гарата и колко мин е до центъра?

# 489
  • Перник
ЖП гарата си Е в центъра  Simple Smile Като слезете от влака тръгвате след тълпата  Wink и тя ще ви заведе до съда, откъдето започва ул. "Търговска" - по нея ще стигнете до площада, ще видите сградата на двореца на културата, общината, може да се разходите до музея, вкл. минния (само че за него има изискване за влизане на групи, мисля, че мин. 6 души). Може да се разходите и из парка. До тук говоря за съвсем кратки разстояния. Ако искате да се качите до крепостта Кракра, ще трябва да походите повечко  Peace
Приятно прекарване в Перник  Simple Smile

# 490
  • Перник
Случайно някой да има номера на шивачката до кафе Малибу на ъгъла? Ако може да ми го прати на ЛС

# 491
  • Перник
Здравейте,
Интересува ме кои учителки бихте ми препоръчали от 13то училище в Мошино?Искам да запиша детето си при определена класна, защото ми казаха, че ако я запиша една година преди да тръгне първи клас, ще мога да избера учителката, която ще й е класна.
Освен това ме интересува и за първа гимназия в Перник.
Благодаря предварително!

# 492
д-р Чупетловска
амбулаторни прегледи в гр.Перник
тел:0898 56 40 20
понеделник: 13:00 - 16:00
вторник:       8:00:12:30 и 13:00 - 16:00
сряда:          8:00:12:30 и 13:00 - 16:00
четвъртък:    13:00-16:00
петък:          8:00:12:30 и 13:00 - 16:00

# 493
Привет на всички. Отскоро и аз съм перничанка . Още всичко ми е ново. Скоро може би ще ви досаждам с някои въпроси.

# 494
Привет на всички. Отскоро и аз съм перничанка . Още всичко ми е ново. Скоро може би ще ви досаждам с някои въпроси.
Добре дошла Hug Питай всичко, което те интересува, ще помагаме!

Общи условия

Активация на акаунт