Перник-25

• 145 316
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте. Искам да попитам къде може да се поръча торта (детска). Аз знам сладкарницата под пожарната, срещу кафе Малибу, на Шахтьор и Романтика на квартала. Друго място някой да каже?

Може и в "Сладко и солено" до входа на ДАПА при девето училище в кв. "Твърди ливади".

# 511
Здравейте,
Дали някой знае работното време на Цибалаб в центъра и по-специално дали работи в събота.
Благодаря
Не съм сигурна,но май не работят в събота. Аз съм си пускала изследвания в събота в болницата на втория етаж. Там бяха до обяд май. Другнда се изкаже, че беше миналата година.

# 512
Цибалаб не работят в събота, а в делнични дни са от 8 до 17  часа.

# 513
Днес ходих и на вратата поше, че работят в събота. Дали е истина незнам

# 514
Здравейте, момичета.  Hug

Някоя от вас дали знае място в Перник или в някой от кварталите, където поправят куфари? На моя му се счупи едното колелце, а иначе е здрав и не ми се иска да го изхвърлям. Много ще съм ви благодарна, ако ми помогнете.  Simple Smile

# 515
  • Перник
Някой знае ли къде бих могла да изкарам курс за маникюристка. За Перник става въпрос само.

# 516
  • София
Здравейте, момичета!

Няколко от вас питаха за учителка по математика за частни уроци, мога да препоръчам г-жа Николова, в центъра е, до гимназията. ГСМ на лични, който се интересува.

Весели празници на всички!

# 517
Здравейте, мами  Simple Smile

Трябва ми сериозен майстор за направа на мебели за детска стая Peace Обиколих по-големите цехове, но цените  не ме устройват за съжаление...

Благодаря ви предварително!
И аз съм на същата вълна Flutter В момента чакам да ми ги направи майстора  после ще мога да кажа дали са добри. Получих доста добри отзиви за човека, дано остана доволна. Цената също му беше доста по-ниско от тази на друг майстор

Да не забравите после да споделите мнения! И мен ме вълнува темата  Peace
Детската ми е готова:) Много ми хареса изпълнението, стана бързичко - за около 20 дни и изглежда доста здраво всичко. Цената също е добра в сравнение с друго място на което попитах.

# 518
Днес ходих и на вратата поше, че работят в събота. Дали е истина незнам

Благодаря на всички за отговорите Simple Smile
Работят в събота,ние ходихме... мисля че пишеше от 8 до 15 часа (ако на някого му потрябва).
Тази,която е в кв.Изток не работи.

# 519
привет,
искам да ви питам откъде си купувате хубаво и евтино месо?
Вчера взех от Месото на Колбасо и са ми дали почти кафяв бекон, а отгоре се виждаше свеж...

Козметик и маникюристка да ми препоръчате около центъра.
Четох темата назад , но май само в кв. Изток имаше препоръка.
http://www.salon-vivelt.com/  ето тези съм си харесала. Някой да е ходил?

Последна редакция: нд, 20 дек 2015, 18:43 от Зизу

# 520
привет,
искам да ви питам откъде си купувате хубаво и евтино месо?
Вчера взех от Месото на Колбасо и са ми дали почти кафяв бекон, а отгоре се виждаше свеж...

Козметик и маникюристка да ми препоръчате около центъра.
Четох темата назад , но май само в кв. Изток имаше препоръка.
http://www.salon-vivelt.com/  ето тези съм си харесала. Някой да е ходил?

Зизу, има хубав магазин за месо на спирката на детската градина в Мошино до Хранс комерс, но не знам дали ще ти е удобен. Иначе аз най-често пазарувам от Лидл, Кауфланд и Била.  Simple Smile

П.С. Момичета, никоя ли няма инфо къде къде да си поправя куфара?  Thinking

# 521
Благодаря ти,Есмералда. Явно и аз ще продължа да купувам от Кауфланд.

Случайно около Перник да има минерален извор за пълнене на вода?

А за куфара, май се ремонтират при обущарите.Ако знаеш такъв, можеш да провериш.

# 522
  • Перник
Минерална вода си пълним от Рударци, а изворна от с.Сопица. Редуваме ги.

За куфара: попитала ли си в магазин за куфари. Може би имат някакъв сервиз за ремонт, дори да не е в Перник, биха могли да ти дадат някакви координати.

# 523
Благодаря ви, момичета.
Питах при един обущар в София, който иска 40 лв за смяна на двете колелца, което е направо безумно, имайки предвид, че за тези пари ще си купя нов куфар.  Laughing Laughing Laughing

Ще питам и в Перник обущарите, може пък някой да оправя и куфари.

Иначе и аз точа вода от Рударци. А, Румяна88, къде е тази изворна вода в Сопица? Ако можеш да дадеш малко насоки къде в селото се намира, иначе знам пътя до там.  Peace

# 524
  • Перник
Като влезеш в селото караш само направо. Чешмичката се намира при последните къщи на селото, от дясно на пътя. Щом знаеш пътя до селото, там който и да попиташ ще те упъти.

Общи условия

Активация на акаунт