Перник-25

• 145 344
  • 766
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте на всички, незнам дали тук е мястото, но може ли да ми препоръчате за района на Перник, дядо Коледа, който идва у дома. Намерила съм едно телефонче, но ми е малко притеснено да повикам в къщи непознат човек без отзиви. Благодаря предварително Simple Smile

# 526
  • Перник
Честита Коледа на всички Перничани!
Пожелавам ви много здраве, късмет и хармония в семействата.

# 527
Честита Коледа на всички.
Бъдете живи и здрави , с много късмет и положителни емоции.

Някой ползва ли го този сайт : http://www.fastfood-pernik.com/
Не виждам актуални менюта  и оферти. Имате ли повече информация?

# 528
  • от Луната
Зизу, не съм поръчвала от сайта, но съм яла там преди време и беше вкусно. Доколкото знам и р-т Марден имат такива доставки.

# 529
  • Перник
Честита Коледа!

Месо и аз купувам от Била и Лидъл - предпочитам да е опаковано и да има срок на годност  Peace От прехваления магазин за месо в Мошино не съм доволна - преди години ми продадоха размразен агнешки комплект. А го представяха за пресен  #Cussing out

# 530
Ехоооо привет и Честита Коледа на всички!

включвам се с едно въпросче  Grinning  Grinning bouquet
Наближава времето за записване на първолаци,  и в тази връзка реших и тук да попитам майките на по-големи дечица за мнение- чудя се кое училище да избера между руското и гимназията , давайте отзиви.
А и какви документи ще ми трябват.
Благодаря!

# 531
  • от Луната
Весели Празници Wink

Ами зависи какво е приоритет. Руското е с разширено изучаване на чужди езици, а в гимназията май наблягат повече на други предмети. Аз лично избрах руското
1. Заради езиците,
2. Защото е по-малко (което е и минус де),
3. Живеем на пазара и за руското не се пресича главен път и детето може и само да си ходи, а вече и да се прибира от училище (2 клас е).
4. Както и, че племенницата ми учи там,
5. Познавам класната, която избрах и знам, че е отличен педагог. В класа са 4 деца още от ДГ заедно и едно детенце, с което израстна заедно и са много близки.

# 532
Честита Коледа на всички.
Бъдете живи и здрави , с много късмет и положителни емоции.

Някой ползва ли го този сайт : http://www.fastfood-pernik.com/
Не виждам актуални менюта  и оферти. Имате ли повече информация?
поръчваме от пицария  Антони, Дийп Диш, Рагаци. Най ни харесва Антони, защото пиците са на пеш и всичко е вкусно, другите не струват толкова.

# 533
За много години, перничанки.
Желая ви много здраве, щастие и късмет през цялата 2016 година  bigdance2

Много Ви  благодаря за коментарите! Ще се възползвам.  Simple Smile

И честит ни първи сняг!

# 534
  • Перник
За много години, момичета! Да сте здрави, вие и семействата ви!

Аз имам въпрос: някой да има актуален телефон на д-р Първанов - ортодонт/стоматолог? А също и знаете ли къде точно се намира кабинета му? А ако някой е ползвал услугите му и може да сподели мнение, ще съм безкрайно благодарна  Grinning

# 535
Светла,
Кабинетът на Първанов поне преди, когато последно съм ходила, беше в един блок на ул. Вардар - като слизаш от улицата до пожарната в посока моста на реката със статуите от лявата страна. Ще видиш табела. Има и кабинет в квартала в блока зад хотел "Зора" от вътрешната страна откъм игрището. Качва се човек по едни външни стълбички. Не знам номерата на блоковете, но дано съм помогнала. Аз съм доволна от него, правил ми е пломби неведнъж.  Peace

# 536
  • Перник
Светла,
Кабинетът на Първанов поне преди, когато последно съм ходила, беше в един блок на ул. Вардар - като слизаш от улицата до пожарната в посока моста на реката със статуите от лявата страна. Ще видиш табела. Има и кабинет в квартала в блока зад хотел "Зора" от вътрешната страна откъм игрището. Качва се човек по едни външни стълбички. Не знам номерата на блоковете, но дано съм помогнала. Аз съм доволна от него, правил ми е пломби неведнъж.  Peace

Благодаря!  bouquet

# 537
Здравейте. Някъде в града да има йога за бременни ,или нещо подобно? newsm78

# 538
Здравейте

Къде има магазин за бременни в Перник

# 539
  • Перник
Някой може ли да изкаже мнение за ЦДГ Изворче в кв. Твърди ливади. Хубава ли е базата, перспнала как е, извеждат ли децата на вън?

Общи условия

Активация на акаунт