Перник-25

• 145 352
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
  • Перник
За центъра в Младежкия дом и в Струма също има школи за народни танци.

# 616
Здравейте, мами!
Пиша за втори път във форума... Първия се чудех бременна ли съм или не, а сега вече в 9-тия месец Simple Smile...
Редовно следя всичко, което пишете но като нова в Перник не мога да помагам особено...
Бременноста ми я води Лазов и мисля да раждам при него...
Въпроса, който имам е за родилното..
Видях от тема 12 списъците за родилното спрямо тези, които са ми давали от магазините се препокриват... Въпроса ми е за козметиката на бебето и за памперсите имат ли изискване за фирма, защото знам, че майчин дом примерно държали памперсите и мокрите кърпи да са на Памперс?

# 617
  • Перник
Здравейте, мами!
Пиша за втори път във форума... Първия се чудех бременна ли съм или не, а сега вече в 9-тия месец Simple Smile...
Редовно следя всичко, което пишете но като нова в Перник не мога да помагам особено...
Видях от тема 12 списъците за родилното спрямо тези, които са ми давали от магазините се препокриват... Въпроса ми е за козметиката на бебето и за памперсите имат ли изискване за фирма, защото знам, че майчин дом примерно държали памперсите и мокрите кърпи да са на Памперс?
Няма изискване за определена марка. Каквото отнесеш, това ще бъде слагано на детето ти.

# 618
Здравейте, мами!
Няма изискване за определена марка. Каквото отнесеш, това ще бъде слагано на детето ти.

Много благодаря за бързия отговор Simple Smile

# 619
Благодаря и аз за отговорите за народни танци. bouquet

# 620
  • Перник
+Cveteto , благодаря ти.Четох някаква статия,че са освежили АГ-то в Перник и сега и ти като ми каза,че и отношението на лекарите не е както аз си мислех-ще раждам тук Simple Smile

Днес ходих при доктор Лазов,но има закачена бележка пред кабинета,че ще приема от сряда 9.03. Цвете,ами по отношение на това,какво трябва да си нося в болницата?Памперси,подложки,шише за бебето,биберон....? Четох разни статии,но то се оказва,че във всяка болница искат различни неща... newsm78

Аз носих:
- за мен: 2 нощници, превръзки за родилки, еднократни следродилни гащи, сутиен за кърмачки, помпа за изцеждане (тя ми беше най-полезната вещ, ако я нямах много щях да закъсам с кърменето), подплънки за кърмачки, сапун, кърпа за ръце, хавлия за тяло, чаша, вилица, лъжица, сухи и мокри кърпички, непромокаеми чаршафи... и други неща, но не помня вече, но и не бяха важни.
- за бебето: памперси (малък пакет), шампоан за коса и тяло, масажно олио. Взех на Бочко. Биберони и шишета не ти трябват. Там си имат и дават техни, защото ти няма къде и как да стерилизираш твоите.
Когато ми водеха бебка в легълцето й бяха само памперсите, без другите неща. Не взимай скъпи работи.

Извинявай за късния отговор, дано не съм закъсняла с него и да ти е полезен...
Леко раждане

# 621
Привет.Как сте с водата, нещо я няма?

# 622
  • Перник
Беше обявено, че ще я спрат за цял ден. Мисля, че чак след 22ч. ще я пуснат.

# 623
  • от Луната
Здравейте! Има ли някъде в кв. Изток, където да се провеждат уроци по народни танци или зумба?

същия въпрос , но за центъра  Flutter
Има и в 7мо училище мисля  newsm78. А в Младежа заплащането е на посещение

# 624
Момичета, като отворихме темата за танците, знаете ли къде има уроци по салса или латино танци в кв. Изток или в центъра?  Simple Smile Интересуват ме танци за възрастни, не за деца.

# 625
  • Перник
http://bgdancer.info/jt-dance/

Есмералда виж тук дали ще намериш нещо. От Гугъл е информацията и незнам дали е достоверна.

# 626
Здравейте, мами!

Писали са ти вече, но и аз да кажа: Вземи си Бочко,защото ще го къпят само няколко дни с това и няма да ти го върнат, мокри кърпи също.Мъж ми донесъл Мустела, но са му я върнали да си я ползваме вкъщи и взе Бочко. А памперсите са си твой избор,но може да си вземеш на бройка, за да не носиш цял пакет. Аз бях с пакет ,но размер 1 на Либеро -по-малко бройки са в опаковката.

# 627
http://bgdancer.info/jt-dance/

Есмералда виж тук дали ще намериш нещо. От Гугъл е информацията и незнам дали е достоверна.

Мерси, Румяна, за жалост инфото за кв. Изток е остаряло, отдавна в този търговски център не се провеждат уроци по танци, но преди години имаше. Ще трябва да проверя из центъра.  Hug

# 628
+Cveteto , благодаря ти.Четох някаква статия,че са освежили АГ-то в Перник и сега и ти като ми каза,че и отношението на лекарите не е както аз си мислех-ще раждам тук Simple Smile

Днес ходих при доктор Лазов,но има закачена бележка пред кабинета,че ще приема от сряда 9.03. Цвете,ами по отношение на това,какво трябва да си нося в болницата?Памперси,подложки,шише за бебето,биберон....? Четох разни статии,но то се оказва,че във всяка болница искат различни неща... newsm78

Аз носих:
- за мен: 2 нощници, превръзки за родилки, еднократни следродилни гащи, сутиен за кърмачки, помпа за изцеждане (тя ми беше най-полезната вещ, ако я нямах много щях да закъсам с кърменето), подплънки за кърмачки, сапун, кърпа за ръце, хавлия за тяло, чаша, вилица, лъжица, сухи и мокри кърпички, непромокаеми чаршафи... и други неща, но не помня вече, но и не бяха важни.
- за бебето: памперси (малък пакет), шампоан за коса и тяло, масажно олио. Взех на Бочко. Биберони и шишета не ти трябват. Там си имат и дават техни, защото ти няма къде и как да стерилизираш твоите.
Когато ми водеха бебка в легълцето й бяха само памперсите, без другите неща. Не взимай скъпи работи.

Извинявай за късния отговор, дано не съм закъсняла с него и да ти е полезен...
Леко раждане

Много благодаря за подробностите... На desislava_1234 също...  Hug

Точно на време сте и ми отг на много въпроси :* ..
А за бебето бодита носихте ли или те от там си имат.. И понеже в повечето списъци пише и одеалце та се чудех дали трябва и одеало да взимам... newsm78

Честит празник и на празнуващите днес с пожелание за много детски усмивки  bouquet

# 629
И аз благодаря за отговорите-пълна скръб съм и се паникосвам...Ще попитам още нещо-знаете ли къде мога да купя евтини тапети? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт