Перник-25

• 145 405
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,
 искам да ви попитам за добър козметик и дерматолог в Перник

# 646
Здравейте,
 искам да ви попитам за добър козметик и дерматолог в Перник
Козметик мога да препоръчам, за дерматолог в Перник няма препоръки.

# 647
Здравейте, момичета. Аз отново да ви питам на тема спорт - да знаете някъде да се провеждат занятия по йога в града ни?

И още нещо: тренировките на Светлана Кирова в ПМГ знаете ли на каква цена са и дали са добри?

Благодаря ви.  Hug
Виж във фейсбук за повече информация. Светлана мисля беше обявила цени на страничката си. А за йогата намери Veselin Dimitrov пак в фб. Той я води някъде при начална. И на двете не съм ходила,не мога да ти помогна с повече информация.

# 648
Здравейте, момичета. Аз отново да ви питам на тема спорт - да знаете някъде да се провеждат занятия по йога в града ни?

И още нещо: тренировките на Светлана Кирова в ПМГ знаете ли на каква цена са и дали са добри?

Благодаря ви.  Hug
Виж във фейсбук за повече информация. Светлана мисля беше обявила цени на страничката си. А за йогата намери Veselin Dimitrov пак в фб. Той я води някъде при начална. И на двете не съм ходила,не мога да ти помогна с повече информация.

Благодаря ти.  bouquet

# 649
Здравейте! Имате ли информация за езикови курсове в Перник? Цена,качество,дипломи,сертификати?

# 650
  • от Луната
Дъщеря ми посещава Форс и съм доволна от обучението там. Цените зависят от нивото мисля.
От кога Кауфланд са до 21 часа?

# 651
Здравейте,
Имате ли впечатления от лекар за ехография на коремни органи на бебе, ако може да ми препоръчате някой (става и в Перник и в София).

Благодаря  bouquet

# 652
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали добър зъбен хирург за вадене на мъдрец.

# 653
  • Перник

Мъжът ми си вади мъдреците при д-р Павлов, но преди години, последният - в началото на политическата кариера на доктора  Peace

# 654

Д-р Валери Иванов, кв. Мошино, ул. Младен Стоянов бл. 2,вх.В, зад детската градина
Тел.  0887 345 738 и 076 59 29 44

Този човек има златни ръце. Надявам се телефоона и адреса на кабинета да са същите, защото последно ходих преди 2 години.  Peace

# 655
Здравейте, момичета! В края на месеца ще кръщаваме едно детенце. исках да попитам има ли в Перник магазин, където да се продават аксесоари за кръщене?

# 656
Здравейте, момичета! В края на месеца ще кръщаваме едно детенце. исках да попитам има ли в Перник магазин, където да се продават аксесоари за кръщене?
Преди време на пазара имаше нещо като църковен магазин, но не зная дали още съществува. Или пък попитай в Бебчо например... Аз си нямам и идея какво трябва за кръщене  newsm78

# 657
  • от Луната
Динев, кабинета му е срещу входа на Руското училище.
Берти, магазина на пазара още го има, намира се на ъгъла на Колош, но той е по скоро сувенирен магазин. Вие какви точно аксесоари търсите, защото за самия ритуал такива не са необходими. Само кърпа за попа, сапун. Кърпа за бебето, дрешки, в които да бъде преоблечено, вино и питка. Кръстницата на дъщеря ми и купи и златни верижка с кръстче, които осветихме след ритуала.

# 658
Здравейте, някой скоро да е ходил / правил рожден ден в "Приказен свят" в квартала - ако може да даде мнение,благодаря.
 Детски център в центъра няма нали??????????

# 659
  • Перник
Здравейте, някой скоро да е ходил / правил рожден ден в "Приказен свят" в квартала - ако може да даде мнение,благодаря.
 Детски център в центъра няма нали??????????

Правихме там рожден ден преди почти 1 година, а ходихме последно през зимата. Хубавото е, че е широко - става и за по-големи и буйни деца. Откъм анимация не е кой знае какво - има един младеж, който им пуска музика и ги наглежда. Позволиха ми да си внеса торта правена от мен, както каза собственичката "Отговорността си е ваша". Никого не отрових  Mr. Green Доволни сме, дори Калоян иска да празнува и 9-я си рожден ден там, аз обаче клоня към "Маракеш"  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт