Перник-25

• 145 389
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте!
Към днешна дата как стои въпросът с алерголози в нашия град? Къде има и правят ли тестове за алергии? Те зимно време ли се правеха? Сега може ли? Благодаря предварително.

# 451
Др.Виолина Филипова.До колкото знам е единствената за момента в града. Много мила, внимателна и отзивчива. Работи със НЗОК.

# 452
  • Марс
Привет момичета, някакви нови отзиви за качествена козметичка-за почистване на лице, ако може и координати на лични, ще съм ви много благодарна.

# 453
  • Перник
Здравейте, аз пък с друг въпрос - има ли в нашия град някакви занимания за деца, които са добри по математика - нещо компютърно, роботика, подобно?

# 454
Предполагам, че по частните занимални би трябвало да има. Да не те подведа де. Трябва да се провери.

# 455
Детска академия Випче в Мошино мисля, че има.

# 456
Здравейте мами,
вие като пуснахте децата на ясла за първи път какво носехте? Имам предвид за директорката, лелите, цветя, бонбони, какво?

# 457
Здравейте мами,
вие като пуснахте децата на ясла за първи път какво носехте? Имам предвид за директорката, лелите, цветя, бонбони, какво?
Нищо

# 458
  • от Луната
Светле, провери в пионерския дом. ОДК май се казва сега. Там има много занимания, може би има и нещо свързано с математиката.
За яслата и аз нищо не съм носила.

# 459
Здравейте мами,
Нищо
Супер, благодаря  bouquet

# 460
На каква възраст трябва да е детето, за да го вземат в ясла?

# 461
В яслата срещу болницата са от 10-месечна възраст

# 462
  • от Луната
По закон след 10 месечна възраст, но в Миньорче преди да навърши 2 годинки рядко взимат.
Искам да попитам кой е лан доствчика в кв Църква и доволни ли сте от него?

# 463
Здравейте, знаете ли цирка в центъра от колко часа има представления?

# 464
В яслата срещу болницата са от 10-месечна възраст

Имате ли предстсва някой давал ли си е детето от 10м и грижат ли се добре за дечковците.... Все пал са си бебета още

Общи условия

Активация на акаунт