Перник-25

• 145 375
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
Някой може ли да изкаже мнение за ЦДГ Изворче в кв. Твърди ливади. Хубава ли е базата, перспнала как е, извеждат ли децата на вън?

Аз мога да дам  пресни отзиви - базата си е старичка, но пък хубав голям двор винаги когато е хубаво времето извеждат децата , много съм доволна от учителките, нещо друго ако те интересува питай..

# 541
пак с въпрос: откъде си купувате дънки и джинси?  newsm78

# 542
  • от Луната
Най-евтино е в ТЕО. Иначе дънки има с/у Младежа и може би в базара под моста, но не съм влизала доста отдавна.

# 543
Благодаря, ще разгледаме. Simple Smile

# 544
  • Перник
Някой може ли да изкаже мнение за ЦДГ Изворче в кв. Твърди ливади. Хубава ли е базата, перспнала как е, извеждат ли децата на вън?

Аз мога да дам  пресни отзиви - базата си е старичка, но пък хубав голям двор винаги когато е хубаво времето извеждат децата , много съм доволна от учителките, нещо друго ако те интересува питай..

Мерси Алекс Hug

# 545
  • от Луната
От къде мога да си купя спирт, но в по-голяма разфасовка?

# 546
Здравейте,
Моля за информация кой е най-удачният начин за пътуване от София - Овча купел до центъра на Перник.
Намирам различна информация за превозвачи и рейсове - такива, които тръгват от Овча купел и само минават през Перник в посока Брезник, Трън, Кюстендил, както и такива, които тръгват от Централна Автогара София и само преминават през Овча купел.
Тези, преминаващите, спират ли на Овча купел и къде точно? Може ли на място там да се купи билет?

Актуално ли е това разписание?
http://www.pk.government.bg/index.php?option=com_content&vie … 88&Itemid=186

Благодаря предварително за помощта!

# 547
Здравейте,
Моля за информация кой е най-удачният начин за пътуване от София - Овча купел до центъра на Перник.
Намирам различна информация за превозвачи и рейсове - такива, които тръгват от Овча купел и само минават през Перник в посока Брезник, Трън, Кюстендил, както и такива, които тръгват от Централна Автогара София и само преминават през Овча купел.
Тези, преминаващите, спират ли на Овча купел и къде точно? Може ли на място там да се купи билет?

Не мога да преценя това разписание актуално ли е или не, но така или иначе не ти дава представа за това кои са превозвачите. Но май е само за автобусите на "Пътнически превози Перник", а те общо взето по-често не вървят, отколкото вървят. Пресен пример - и днес нямаше бусче за метростанцията в 13.30ч. Grinning Най-редовни са автобусите на Юнион Ивкони - те вървят в четите часове в и 20 минути, а в нечетните часове в точен час и в и 40 минути. Можеш да погледнеш разписанието в сайта им, макар че не е съвсем правилно написано. Иначе има разписание на автогарата в Перник и в София в автогара Сердика. Също така вървят бусчета на Пътнически превози Перник (кога дойдат, кога не дойдат, общо взето на тото) и на Перун. На тях разписанието им е залепено също на автогарата в Перник. Общо взето, ако всички автобуси вървят редовно, трябва да има автобус на точен час, на и 20 и на и 40 минути, като се редуват от различните компании. Друг е въпросът, че често не се случва така, казвам ти го като редовно пътуваща.

Спирката на Овча купел е на бул. Борис трети там, където е и спирката за автобус 260, но 2 метра по-назад. Ще попиташ хората, винаги все някой чака за Перник.

С автобуси от самата гара Овча купел аз лично не бих се занимавала, защото май са само за Кюстендил, тоест вървят през няколко часа, а и освен това не спират в центъра на Перник, а на външната магистрала при автогарата.

Дано съм била полезна.  Peace

# 548
Страшно много благодаря за дългия и изчерпателен отговор!  Hug
Така и предполагах за рейсовете, тръгващи от Овча купел и само минаващи транзит покрай Перник.

Явно с Юнион Ивкони ще пътувам.
Ще се опитам даже предварително да си набавя билет онлайн.

Още веднъж - много благодарности!  bouquet

# 549
Здравейте,
Писах в една друга тема, но понеже е стара, явно няма кой да ми отговори, затова ще копирам запитването си тук.
За сега 2 пъти съм ходила при д- р Лазов и за жк по зк ми препоръча д- р Михайлова. Може ли да ми кажете, тези от вас, които се следят при нея, какъв е редът. Трябва ли да си запиша час предварително? Къде точно се намира кабинетът й? Какво е работното й време? Тъй като отскоро живея в Перник, нямам кой да попитам и ще сте ми много полезни Smile Извинявам се, ако са ми глупави въпросите..."
Благодаря на всеки, който успее да ми помогне! Simple Smile

# 550
  • от Луната
Мама, аз не пътувам често, но знам че билет може да се закупи от шофьора на автобуса или буса. Така няма да е нужно точно определен превозвач да се чака, а се пътува, с който дойде  Mr. Green.
Деси, кабинета на Михайлова е в болницата на последния етаж в дясно, където са всички кабинети на ЖК. Мисля, че не работи с часове, а и при нея се ходи само заради касата да издава направления за изследванията и болничен, иначе Лазов си следи бременността.

# 551
  • Перник
Здравейте,
Писах в една друга тема, но понеже е стара, явно няма кой да ми отговори, затова ще копирам запитването си тук.
За сега 2 пъти съм ходила при д- р Лазов и за жк по зк ми препоръча д- р Михайлова. Може ли да ми кажете, тези от вас, които се следят при нея, какъв е редът. Трябва ли да си запиша час предварително? Къде точно се намира кабинетът й? Какво е работното й време? Тъй като отскоро живея в Перник, нямам кой да попитам и ще сте ми много полезни Smile Извинявам се, ако са ми глупави въпросите..."
Благодаря на всеки, който успее да ми помогне! Simple Smile

Аз ходя на ЖК при д-р Михайлова! Не се записва час, когато отиваш за първи път. След това тя ти дава дата и час за консултациите. Kабинетът й е на последния етаж на Поликлиниката в дясно вторият (пише си)! Работно време: на четни дати без петък е втора смяна (от 12:00 до 18:00), на нечетни е първа смяна (от 8:30 до 12:00). Телефонът й е 0888 686 656.

# 552
  • Перник
Здравейте,

Аз пътувам с Юнион Ивкони всеки ден! Билет се взима от автобуса (така са и другите превозвачи - Перун и Пътнически превози).

Това е актуалното разписание на всички превозвачи Перник-София! http://pernik.bg/wp-content/uploads/2011/06/%D0%A0%D0%90%D0%97%D … D%D0%98%D0%9A.pdf

Никой не тръгва от Овча купел. Всички са преминаващи. Спирката от Перник е след светофара на Овча купел (срещу автогарата), а от София - пред читалището.

# 553
 bouquet

Много, много благодаря!
Пет години съм пътувала всеки ден по този маршрут, но мнооого отдавна - първо до центъра, после само до Квартала. Тогава само от автогарата на Овча купел тръгваха рейсовете (когато ги имаше Simple Smile).

Ще чакаме значи на спирката на Овча купел, пък който мине Simple Smile
За на връщане вече ще го мислим откъде ще го ловим...

# 554
  • от Луната
За връщане на автогарата е най-добре, че следващата спирка е тази при болницата - Шахтьор

Общи условия

Активация на акаунт