Перник-25

• 145 330
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
  • Перник
София - Перник можеш да пътуваш и с коли - те са значително по-редовни от автобусите, но пък си е риск - не се знае на какъв шофьор ще попаднеш  Peace Аз лично се качвам само в наистина краен случай.

Виктоалиа T, спирт в аптеките няма ли в големи разфасовки?

Дънки все по-трудно си купувам, защото всичките са правени за хора с ръст 1,8 м и тегло 40 кг. Магазините ТЕО са вариант.

# 556
София - Перник можеш да пътуваш и с коли - те са значително по-редовни от автобусите, но пък си е риск - не се знае на какъв шофьор ще попаднеш  Peace Аз лично се качвам само в наистина краен случай.

И аз се качвам само в краен случай. И всеки път когато съм се качила в частна кола, все съм съжалила. Карат като луди, някои изпреварват на "Борис трети" в насрещното, един веднъж за малко да се забие в друга кола на кръговото между Даскалово и квартала, че даже имаше наглостта да крещи защо онзи другият, който имаше предимство, не се бил поместил от лентата.

Не ти препоръчвам с кола да пътуваш, защото никога не се знае на какъв ще попаднеш. Може и свестни шофьори да има, разбира се.  Sunglasses

# 557
София - Перник можеш да пътуваш и с коли - те са значително по-редовни от автобусите, но пък си е риск - не се знае на какъв шофьор ще попаднеш  Peace Аз лично се качвам само в наистина краен случай.

Аз също се качам в краен случай в коли. До сега всички са били крайно внимателни, чисти и т.н. Дори и на баща ми предложих, като му е скучно да кача по 1 човек.  Той например кара внимателно, но не му  е това работата, да вози хора Перник -София.Много е относително това с колите. Зависи накакво  ще попаднеш.

# 558
Здравейте, мами  Simple Smile

Трябва ми сериозен майстор за направа на мебели за детска стая Peace Обиколих по-големите цехове, но цените  не ме устройват за съжаление...

Благодаря ви предварително!
И аз съм на същата вълна Flutter В момента чакам да ми ги направи майстора  после ще мога да кажа дали са добри. Получих доста добри отзиви за човека, дано остана доволна. Цената също му беше доста по-ниско от тази на друг майстор

Да не забравите после да споделите мнения! И мен ме вълнува темата  Peace
Детската ми е готова:) Много ми хареса изпълнението, стана бързичко - за около 20 дни и изглежда доста здраво всичко. Цената също е добра в сравнение с друго място на което попитах.

Би ли споделила снимки, нашата все още не е готова, но и ние я поръчахме за средата на февруари..като стане ще ви я покажа Hug

# 559
Да ви питам къде има обущар в кв.Изток?

# 560
На пазара при тоалетните мисля,че има.

# 561
ул."Бл.Гебрев" бл.32 последния  вход. Работи перфектно.

# 562
Здравейте, мами  Simple Smile

Трябва ми сериозен майстор за направа на мебели за детска стая Peace Обиколих по-големите цехове, но цените  не ме устройват за съжаление...

Благодаря ви предварително!
И аз съм на същата вълна Flutter В момента чакам да ми ги направи майстора  после ще мога да кажа дали са добри. Получих доста добри отзиви за човека, дано остана доволна. Цената също му беше доста по-ниско от тази на друг майстор

Да не забравите после да споделите мнения! И мен ме вълнува темата  Peace
Детската ми е готова:) Много ми хареса изпълнението, стана бързичко - за около 20 дни и изглежда доста здраво всичко. Цената също е добра в сравнение с друго място на което попитах.

Би ли споделила снимки, нашата все още не е готова, но и ние я поръчахме за средата на февруари..като стане ще ви я покажа Hug
Когато ми остане малко време ще кача снимки. Между другото да се похваля, че на 06.01 се роди моята дъщеричка Анна:) Сега се гледаме в къщи и още се нагаждам как да се оправя с 2 деца

# 563
Милена, толкова се радвам за теб.Ще се справиш. Hug
Не се позанваме , но те чувствам близка и ти желая успех.
Какъв страхотен сняг. Simple Smile

# 564
  • Перник
Миленка, честита дъщеричка! Да ти е жива и здрава, много да те радва, а мъжете да ти помагат!   bouquet

# 565
Знаете ли къде в Перник продават памперси Прима ( турски Памперс )?

# 566
  • от Луната
Някой има ли информация за фирма Георги Трънски ООД http://www.g-transki.com/

# 567
Благодаря момичета!
Турски памперс купих от детския магазин зад ГУМ

# 568
Памперс Прима има и на пазара в кв.Изток магазин Симба.

# 569
Някой да има номер на ресторант "Вагончето"?

Общи условия

Активация на акаунт