БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 122

• 64 579
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Честит празник на всички цветя - живи и здрави да сте и много усмихнати!   bouquet  bouquet  bouquet
Момичета прекрасни неща показвате  Hug

bisy_k ушитата чашката (на мама) ми е една от любимите, два пъти я ших. А другата е от тази техника, дето се оказа, че не привлича особено, но е много нежна и красива. Непременно да я покажеш в готов вид  Hug

ina като гледам сега започнати, до Великден завършени чантите  Grinning

KoteVania много ги харесвам тези "Ку-ку и Пи-пи", но нали съм се зарекла никакви дребоси и само им се любувам.   bouquet

ba4iiska ей че ме заинтригува, пусто любопитство, поне 10 минути разглеждам и умувам кое точно малко Дим-че е това - пеперудите ли са   newsm78  А завършения е супер - и тук пак се замислих, как ще го оформиш   Thinking ГолЕмо мислене му Фърлих  hahaha

Аз! Lady N че то почти не останало  Hug

# 166
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
ba4iiska ей че ме заинтригува, пусто любопитство, поне 10 минути разглеждам и умувам кое точно малко Дим-че е това - пеперудите ли са   newsm78  А завършения е супер - и тук пак се замислих, как ще го оформиш   Thinking ГолЕмо мислене му Фърлих  hahaha

Новият проект, а за оформлението на завършената мацка нищо не съм измислила. Тя си има и другарче , но засега е в шкафа
Скрит текст:

Лейди, супер е!
Коте, тематично - за празника   bouquet

# 167
  • Дълбоката провинция
Честит празник на всички празнуващи!Да сте живи и здрави!
Бачийска ти въртиш,сучеш и пак не започваш някой по-сериозен Дим! GrinningТези пеперуди също са прекрасни и са лесни,но контура им е малко кофти,според сестра ми ,която ги уши преди време.
Лейди Н,много свежо гобленче шиеш,а като гледам и скоро ще е готово.
Биси К,а ти защо не ги биеш със снайпер в търговете?
Аз си продължавам с маковете на Лука-С,такова удоволствие ми доставя да шия с тези ярки цветове,че почти не усещам иглата как ми дупчи пръста.Трябва да се снабдя с такава джаджа за пръста,че съвсем си го обезобразих. ooooh!Иначе много бавно ми върви,то няма празно и на тая 18-ка,почти като на обикновената панама.Май този ще си го шия цяло лято....А колко планове имам плюс новите лаленца на Дим ,които чакам да пристигнат  Outta Joint

# 168
Аз имам специален въпрос към Nadeto_sp, която ши фейчовците, седнали на гъбка Simple Smile Това ми е единствения в запас и трябва да си го започна някой ден. Доколкото разбирам, размерът е 21/30 /момичетата май са ми подарили по-голямо парче панама/. През дупчица се бродира, нали, Наде? Има кръстчета с една и с две нишки плюс някакъв непознат бод за контур, за който ще си потърся информация. Нещо друго специфично?
Ако си отрежа парче от панамата на този гоблен, ще ми пасне идеално за бискорнюто с кокичета от Роси.
О, излъгах ви малко. Имам и едно миниатюрно коте на Lanarte, също едно малко чудовище от списание. Тъкмо ще си имам занимавка за лятото.
Окото ми е по-добре, само е надут клепачът още и леко посинял.

# 169
DDimitrova не смея да пазаря със снайпер, защото не се знае на колко ще свърши. Напоследък излизат много евтини комплекти, на половин цена, в сравнение с цената на моите. Така, че вече съм на мнение, като ми потрябва ще купя, ако ще и по скъпо, но да не се презапасявам. От ден на ден на Дим излизат от хубави, по- хубави, и старите не са ми вече интересни  ooooh!.
Ето на пример чашката, нямах я готов комплект, прииска ми се - уших я.

# 170
И другата чашка е готова
Скрит текст:
Да teddybearm това е доста непопулярна техника у нас. По= младите се впускат да пробват, но по старото поколение си знае неговата: Вилер, 20 цвята и 1:1 или 1:4 гобленов бод. /не искам да обиждам никого/ .

# 171
  • Димитровград
И аз се записвам в новата тема с етапите на поредния ми каприз.По картина на Анна Разумовская-36 цвята.Инсталираха ми специална програма,за да отрежа рамката.Направих схемата за гобленов бод 1:1,но после реших,че искам да подчертая разликата между рамката и картината и реших да го шия със смесени бодове.Мацката е с кръстче,вътрешния фон е с полукръстче с 4 конеца,рамката е с полукръстче с 2 конеца. Отначало започнах рамката с 1 конец,но ми се стори съвсем бледо,разпорих го и започнах наново с 2.

# 172
Биси, не знам какво е снайпер, ама на автоматично наддаване в ибей, доколкото помня, може да наддаваш до определена от теб сума  Peace

# 173
  • Юпитер- Сатурн
Честит имен ден на всички цветя   bouquet Hug

Аз, свърших лист 2 от 36 на Ръченицата. Дано се спра за малко, та да снимам, че с тази работа и днес работих  Simple Smile.

ИнаТ панамата е по- голямо парче, защото оригинала е на 16 cnt, а тази която ти подарихме е 14 cnt.

Вие криете нищо не показвате и като започнете .....  Simple Smile Благодаря за красотите, които показвате   bouquet  bouquet

# 174
  • Дълбоката провинция
Биси, не знам какво е снайпер, ама на автоматично наддаване в ибей, доколкото помня, може да наддаваш до определена от теб сума  Peace
Това е сайт,който наддава от твое име.Ти си определяш таван,но хубавото е че се включва в писледните секунди от търга и конкуренциятя не може да реагира.Аз не мога постоянно да следя търговете и това ми е много удобно,после само се включвам да плащам  Mr. Green

# 175

ИнаТ панамата е по- голямо парче, защото оригинала е на 16 cnt, а тази която ти подарихме е 14 cnt.

Да не бъркаш нещо? Тя е подобна на 27 ct на Lanarte, хич не прилича на 16 или 14 Simple Smile  В оригиналния комплект би трябвало да е 32 ct.

# 176
  • Юпитер- Сатурн
Да не бъркаш нещо? Тя е подобна на 27 ct на Lanarte, хич не прилича на 16 или 14 Simple Smile  В оригиналния комплект би трябвало да е 32 ct.

Да, 28 cnt през нишка, т.е. кръстчето се получава 14ка, а не 16ка

# 177
И аз да покажа малко яйца. Не са идеални, че бързах и даже зайчето е без пеперудката по схема толкова нямах време, ама на следващите ще почна по навреме и ще съм по-задобряла  Whistling.

И да попитам, не че много време имам де, ама тази седмица шиете ли?

# 178
  • София

Шия, разбира се, не виждам причина да се лишавам от това удоволствие  Peace Така или иначе не спазвам постове и други традиции, няма защо да вярвам и на суеверията  Simple Smile

При мен бавничко върви  Tired, майка ми беше тук да помага два дни и не можах да си побоцкам, а и всичките празници ще има доброволци (в лицето на баби) да погледат Зарчето  Tired

Полина, идеално се получава   bouquet Пак е твоя разработка, нали?

# 179
И аз да покажа малко яйца. Не са идеални, че бързах и даже зайчето е без пеперудката по схема толкова нямах време, ама на следващите ще почна по навреме и ще съм по-задобряла  Whistling.

Много са ти хубави яйчицата! И аз в последния момент ги правя. Да те попитам какво лепило ползва? Аз мислех днес да си търся, за да мога да ги завърша.

Иедно друго въпросче. На гърба на яйцата слагате ли друга бродерия или ползвате някакъв друг плат?

Ако ми остане време ще шия и тази седмица.

Общи условия

Активация на акаунт