БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 122

• 64 619
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте ,незнам дали е правилното място, но искам да попитам. Трябва ми едра панама - толкова едра за да могат да я шият деца. От къде онлайн да си купя и как се казва такава панама?

аида 14 не е дребна, принципно има и по-едра (11 каунт), но не намирам в наши он-лайн магазини  Blush

14 каунт на прилична цена има тук http://www.8888bg.com/products.php?cid=454

и тук има интересни неща https://www.facebook.com/media/set/?set=a.390803080962149.80246. … 808773&type=3

# 211
Здравейте ,незнам дали е правилното място, но искам да попитам. Трябва ми едра панама - толкова едра за да могат да я шият деца. От къде онлайн да си купя и как се казва такава панама?

А има и готови комплекти за първи опит да се бродира - около 6 лв са най-евтините и лесни - с малко цветове, не се сменят често. С дебел конец са, мисля, че на канаваца, няма схема, панамата е щампирана. Купувах на дъщеря ми, завършен е, ще ви го покажа някой път /луна със звездички на син фон/.

# 212
Здравейте мили другарки, отдавна не съм се вясвала, ангажименти, шиене и тоя новия изглед ми е дразнещ...  Sick, но да ви покажа докъде я докарах с моето ТРИО Лалета

остава ми само контура

И аз като Реа съм в Сф на едно обучение, но за съжаление късно разбрах за срещата и не успях да се вкюча навреме. Може би следващия път, че то много разходки, гости ... пък и лошото време съсем обърква плановете.
Все пак се надявам на още две срещички, дано времето е с нас Wink

# 213
Делфинче, чудо и приказ си показала. Аз преди 2 часа се прибрах във Варна, така, че двете за сега няма да можем да се видим, но ти пожелавам да се видиш с другите момичета  Hug

В Джъмбо има за по 3,00лв мн хубави, но те нямат онлайн поръчки.

# 214
Здравейте мили другарки, отдавна не съм се вясвала, ангажименти, шиене и тоя новия изглед ми е дразнещ...  Sick

ако става въпрос за форума, аз все още си карам на стария - горе в дясно може да преминеш на старата версия.

А гобленът е невероятен   bouquet

# 215
И аз си карам на стария изглед на форума Peace.
Делфинче, чудни са лалетата  bouquet
Роска, супер е молитвата. Що прочетох полукръстче..... newsm78...всичко ти е кръстче, нали? И аз се каня на една молитва ( дано не оттегчим Финети Wink) . но кога ще И дойде реда.... Whistling...

# 216
И аз карам на старата визия на форума.
Делфинче, малко остава.
Дидида, молитвата е на 22 каунт - свитъка е с гобленов бод 1:1, а вътрешната част е на кръстче.  Голям ситнеж, но пък се получи добре. Днес Радослав ще ходи да й извади сертификат, че да пътува спокойно за Испания.

# 217
В началото новия изглед е странен, но после свикваш  Peace
Роси, голяма мъка ще да е било с тези кръстчета  Confused
Момичета, как е времето в София, ние утре с детето ще минем от там?

# 218

Моята картичка я е купила директорката на училището  Flutter
Искали са я и други ,но ...
Трябва да взема да си ушия мотиви за Коледа и за Великден и да си имам ,като кажат да съм в готовност  Simple Smile

# 219
  • София
Момичета, как е времето в София, ние утре с детето ще минем от там?

Мрачно, ръми, но всъщност е приятно свежо и не е студено  Peace

Роси, Делфинче,   bouquet  bouquet  bouquet

# 220
Деси, мерси, успокоих се, че няма сняг. Иначе и при нас е така времето.

Делфинче, извинявай, че така те пропуснах. Много е хубав гобленът ти   bouquet
Дименшънс така правят гоблените си, че и без контур изглеждат красиви, а контурът им предава блясък  Peace

# 221
  • София
Деси, мерси, успокоих се, че няма сняг. Иначе и при нас е така времето.

Сняг имаше вчера, днес е в пъти по-топло  Peace

# 222
  • София
Деси, не знам къде гледаш, че ти изглежда толкова по-топло Simple Smile Измръзнах, и вчера, и днес, а и според сайта, който гледам, Т навън е 8 градуса в момента, вчера беше 6..  Tired На мен ми се струва адски студено това време след тези 20-25 през март.
Не ми остава време да шия, но за сметка на това пък мога да мрънкам до без край...
Весели празници на всички, не знам дали ще успея да се включа по някое време.

# 223
  • София
МСК, не гледам температурите, просто вчера и днес излизахме с детето навън, днес стояхме почти час и беше значително по-топло от вчера  Simple Smile

# 224
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Много тихо тук  newsm78

Роси, надявам се да се хареса подаръка. Аз лично много харесвам Молитвата за дома и мисля, че е прекрасен подарък за едно семейство. Макар, че си го шила 1:1 , че и кръстчета на тази ситна панама мисля, че се е получило страхотно.

Делфинче, доплува най-накрая. Добре се получават китките ти.

Аз шия, дори и днес ших / макар, че във ФБ сега се смях с една дискусия дали се шие или не се шие през тези дни/ . Имам намерение през тези почивни дни да си завърша текущият проект и ... евентуално да почна нещо ... по-голямо.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт