БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 122

• 64 550
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
Пак страхотни неща.  Hug
Деси, това, което показваш, е много "амбициозен проект". Аз имам усещането, че няма да ми стигне търпението за такава голяма красота. Успех.
Успях да си комплектовам и аз мойте цветя. По съвет си го комплктовах сама. Оказа че даже, че имам панама точно за него.

Момичета, много ми е приятно да ви гледам и чета. Наистина сте супер.

Bisy_K, още не съм си осигурила гергеф. Досега никога не съм го ползвала като инструмент и нямам такова, а не ми стигна времето да отида да си купя. Гледам, че има различни диаметри. Можеш ли да ми ддеш съвет какъв да търся.
А ме сърбят ръцете да направя първо него преди другите цветя.

# 61
did_tag много е величествен твоя Император Peace
Деска  Crazy завиждам ти за ентусиазма. Ама много ти завиждам Laughing. Ще те следя с това селце Hug. Показвай честичко етапи, моля Heart Eyes
И ягодки, и игленичета, яйчица...... Crazy..красота Heart Eyes
На Ина тази огнена африканка още първия път като я ши си я заплюх Joy
Аз в събота и неделя бях на контур  Stop. И съм лееееекинко изнервена Mr. Green, ама май го приключих Party. Ще трябва щателно да огледам за пропуски.

# 62
Сега пазарът ли е на ред?
Бистрото е чудесно.Мятай го в шкафа да отлежава и да чака за рамка и почвай следващия...

# 63
Роска, ще взема сега да си "почина" 1-2 по-малки и после ще се ФърлА на пазара  Laughing.
Между другото и аз не отварям "Ливеинтернет" Rolling Eyes. Явно наистина проблема е в интернет доставчика, защото и аз съм на Виваком.

# 64
  • София
Да се похваля и с още нещо готово. Подарък ми е от Роси - уших го с голямо удоволствие, но не знам дали ще ми повярвате, вчера цял ден съм го сглобявала  Whistling и още има какво да се желае. Само на мен ли ми е толкова трудно със глобяването на тези дребосъци  Blush

Колкото до liveinternet - при мен се отваря без проблем  Hug

# 65
  • Казанлък
Да се похваля и с още нещо готово. Подарък ми е от Роси - уших го с голямо удоволствие, но не знам дали ще ми повярвате, вчера цял ден съм го сглобявала  Whistling и още има какво да се желае. Само на мен ли ми е толкова трудно със глобяването на тези дребосъци  Blush

Колкото до liveinternet - при мен се отваря без проблем  Hug
Кой е доставчика ти на интернет?

# 66
  • София
Е аз пък се обадих на Виваком. Имало вече много сигнали за тази страница, затова имаха готов отговор. Страницата съдържа вирус, който защитата на Виваком блокира автоматично. В момента, в който руснаците си оправят страницата от сървъра, автоматично ще се отблокира и тук. Между другото, така беше станало и с иголка, която сега се отваря без проблем.
Имало възможност да се даде ръчно достъп до тази страница - от настройките, които диктуват по телефона, но си поемаме отговорността за възможния вирус.

Аз имам и други важни страници, които не ми се отварят, така че утре ще звъня и ще правим настройките на мой риск, че не мога да си свърша работата.

# 67
О, да и на мен иголка не ми се отвори преди време. Добре, да на нас антивирусната защо не засича, или не е във всички страници на сайта  newsm78

# 68
  • София
О, да и на мен иголка не ми се отвори преди време. Добре, да на нас антивирусната защо не засича, или не е във всички страници на сайта  newsm78

Защото страницата вече е блокирана, т.е., не допуска до нас вируса, който антивирусната би могла да засече.

# 69
Аз имам предвид, когато отваряме сайта, антивирусната не алармира нищо и аз спокойно си разглеждам  Confused

# 70
  • София
Аз имам предвид, когато отваряме сайта, антивирусната не алармира нищо и аз спокойно си разглеждам  Confused

Ааа, ти я отваряш... Ами не знам Simple Smile То по принцип не е нужно да е вирус в общоприетия смисъл на думата, някой път по подобен начин се разпознават разни други вредни неща.

# 71
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
При мен liveinternet  се отваря - ползвам нет от местният кабелен оператор. Проблема обаче при мен е, че ми е непонятно как да използвам сайта. За това гледам само това, което сте пуснали Вие.

В момента шия тази мацка, като съм почти накрая   Tired....

Мечка страх - мене не - решила съм с единият от големите Димове да продължа като го свърша този - Пазара или Бистрото. Пък ще видя до къде ще го докарам.  Mr. Green

# 72
  • Юпитер- Сатурн
Някой питаше за магнолии  Wink Grinning http://www.liveinternet.ru/tags/%EC%E0%E3%ED%EE%EB%E8%FF/

За любителите на Клейтън, схемите са с добро качество http://www.liveinternet.ru/users/apart/post320304360/

# 73
  • София
Маковете ми са готови, само да изсъхнат и ще ви се похваля Simple Smile

Момичета, благодаря за доверието за моето селце  Hug
Снощи успях да боцна малко, отляво има фон, но не се вижда на този етап. Както каза Бачийска: мечка страх... а аз започнах Simple Smile
Скрит текст:

След щампата направо се шие сам  Simple Smile Дано да се справя до края на годината. Сега по празниците няма да мога да шия, защото ще идват помощници в лицето на две баби  Tired, но дано после наваксам  Peace

Донсита, нали не си ме забравила за снимката?  Praynig

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 10:29 от -=Деси=-

# 74
  • с.Николово, обл. Русе
Деси ти си нашата гордост.
Някой май шиеше и нещо на ХАЕД. Очаквам да видя етап и от него.

Общи условия

Активация на акаунт