КГБ = Клуб на Готините Баби - 144.

• 88 998
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ето съм - първа след срещата. Оставих софиянки да се смеят и да беседват весело.
Аз трябваше да си тръгна в определено време защото ме чакаше мъж на легло.
Но не бързайте да завиждате - трябваше да донеса картата за гр.транспорт за да може Пл. да отиде на традиционното коч-парти при брат му. Ако не се бях прибала на време трябваше да даде 4 лв за билети, че той е много съвестен и не се движи с "повишено внимание".
Беше много весело, както винаги. Все се надявахме и Мамси да ни изненада, но  сигурно другия път ще стане.
Валюша, радвам се че пак се разписваш. Не ни забравяй, вясвай се тук. Работата на двора няма край, но си почивай при нас.
Боряна, хубав двор си имаш. Но за мене е само за картинка - хич не ме влече агрофинеса. То не че и на другия съм фен.

# 571
                 Ето съм и аз! Laughing Прекрасна среща!Друго няма какво да кажа!
                 Като казах на срещата ни,че като се върна ще ми се радват не сбърках!Дедито се завтече да ми сервира "обяда" с думите,че ще мине за вечеря!Разгоних малчуганите,че искам на тихо и от едната маса седнах на другата и пак за компания,че нещо от известно време не съм по яденето,ама защо не ми личи  newsm78
                 Хули,знам мила,че си по монтанско,ама как да питаш.....все те е страх някой да не се фръцне! Laughing Пък и аз съм от този тип хора дето,ако им кажеш ще те изслушат,ама да питам и разпитвам не ми е в стила!Та като каза,че отговаряш да взема да попитам - как са трите красавици? Отдавна не си споменавала с какво се занимават!
                 Айша,сега разпускай на спокойствие - кеф ти ТВ,кеф ти книжка или друго занимание без да ти пречи някой!
                 Боряна,чудесна градинка!Ако там попадне ММ за часове ще я "строи" и никой няма да смее да расте там където не е сят! Mr. Green
                 Валюшкееееее,кандидат съм за сакъзите,че са ми любими ,ама нещо моите ги позагубих  Embarassed Embarassed Embarassed Как да ги пратиш като си толкова далеч.Ако беше наблизичко щях да скокна хем да пробвам биопродуктите ,хем да си развъдя цветенцата отново.Пък и плажа можехме да видим,че преди години Дунава го посещавахме всяка събота и неделя.Купувахме си риба от рибарите,ама това беше когато живеех във Враца! Отдавнааааа! На младини! Wink
                 Янче,то работата няма край та няма да избяга! Ще я окосите и копривата!Как е Анжелка? Надявам се,че проблема е минал и заминал !
                 Явно логореята ми от срещата не е преминала та ще трябва да се озаптя поне за момента! Laughing

# 572
 Didia  уплаши ми растенията ,то и аз ги строявам ,ама като опусна края си правят каквото решат....надявам се това лято да имам по често фотограф и да ви показвам кой накъде расте...
Айша поне агро обиране не искаш ли да практикуваш ,то не е много лесно,но все пак трябва да се занимавам с нещо,не дават да се мързелува само и  hitако беше ММ жив ,това щеше да става.И директно навън.Зиме плетката ,лете градината спасяват от много работи,за хора дето не работят  навън и това е вариант.
С Хули ще обменяме  опит ,Валюшката ще се присъедини и става агро бабетки център Joy

# 573
  • София
П  О  К  А  Н  А
[/size][/b][/color][/size]

МИЛИ МОМИЧЕТА ОТ КГБ, ПО СЛУЧАЙ 69 ГОДИШНИНА ОТ ДЕНЬ ПОБЕДЫ И ПРАЗНИКЪТ НА ЕВРОПА, ДА СЕ СЪБЕРЕМ И ЗАЕДНО ДА ОТБЕЛЕЖИМ ТЕЗИ СЪБИТИЯ

ДАТАТА НА СРЕЩАТА Е11.05.НЕДЕЛЯ.ЧАСЪТ И МЯСТОТО НА СРЕЩАТА СА ИЗВЕСТНИ Simple Smile, А ЗА НОВОДОШЛИТЕ ДА ПОЯСНЯ: МЕТРОСТАНЦИЯ Г.М.ДИМИТРОВ. ( от центъра към Младост,последния вагон и излизате от най-близкия изход. Блокът се намира на изхода на Метрото-много дълъг и много разчупен. За гид ползвайте АЙША Simple Smile Това е мястото на срещата, а часът е 13.00.
П Р О Г Р А М А
[/b][/color][/size]

1. РУСКИ ВКУСИЩА
2. РУСКИ ПЕСНИ, ЧАСТУШКИ, ПЛЯСКИ И КАЗАЧОК
3. ЛИТЕРАТУРНО ЧЕТЕНЕ

Очаквайте списък.
Хайде сега да видя тези, които пропуснаха купона на 22.03.2014 и съжаляваха, сега дали ще се
включат? Очакваме ви!

# 574
  • Видин
            Щом Диди я е Фанала логореята,значи срещата пак и отново е била на ниво! lalalala
    Диди,що да съм далече за сакъзите? Куриерски фирми под път и над път,и те ляб трЕбва да ядат! Laughing За 1 ден са при теб.
     Боряно-Борянке,харесва ми идеята за агро-бабетски център!И май всички мъже обичат всичко да е под конец.Аз бих искала нещо по-първично и естествено,но ето какво се получи в крайна сметка! Малко снимки от преди малко.Топли,топли,парят...

Да не си помислите,че всичко е ливада на последната снимка.Неееее, на това отляво на Лигльото /котарака/ ,ще се сади пипер.

Диди,специално за теб!

Последна редакция: сб, 26 апр 2014, 20:07 от Валюша

# 575
Мале ,то си е подредено ,че и отгоре ,няма да пускам снимки вече ,при мен си е  супер първично ,или Joy фотографите не струват  newsm78повече съм на домети и пипер,но като си знам какво беше ,само купи фураж и дървеса ,сега е доста променено...важното е да посрещам с прегръдка и  да има на масата нещо,макар  и скромно ,но от сърце...

За срещата ,желание голямо ,но възможност едва ли ще имам...трудно пътувам вече.И не само това.

# 576
Здравейте, момичета!
Вале, хубава ти е градинката.
Като пишете за земеделие,да споделя, че и ние засадихме доматите....Та отиваме с ММ- кално, ама дедо прави редове, а аз с голямата мотика правя дупка, сипвам вода и корена.............а ММ през това време слага циментови колове.
На първата леха и започнах да се озорвам.............и заплаках( тайно от ММ).То нали после ще има копане, връзване, поливане............Оххх, свърши ми "кибиченето".Като разбрах, че само половината ще сеем( около стотина коренчета) депресията ми мина..... Започнах да си представям как ще си ги късам доматчетата, че и децата ще хапват "ЕКО".
То дано напече скоро, че ще ни отиде труда напразно.
Днес внучката е при нас. Сега ви оставям.
Прегръдки от мен. Hug Hug Hug Hug

# 577
  • София

Ехе, какво става в уютното ни гнезденце?

Добра ви вечер!

Радвам се, че има нови попълнения. Боряна, добре дошла и от мен! Валюшка, и на теб, добре завърнала се! Не можах да схвана вече у дома ли си или при тате.  Laughing Хулита,(много ми хареса това обръщение на Валюша) радва ме  това, че активно участваш в  раздумката на групата. Гледам, че се заформя био среща в био среда и с био продукти и направо искрено ви завидях. Ама, като начало само ще ви се радвам като се осъществи!

Днес изкарах прекрасен слеобед с дружки  мили. Побъбрихме си както ний си знаем, посмяхме се и си уточнихме кога ще е следващата. И, то е ясно. Чаровницата Фло е пуснала милата си покана и на мен се падна честта да подредя имената на бойната група. Обаче, с уговорката, че ще се допълват всички, които имат желание и възможност за рандевуто. Ето ни:

1. Фло
2. Здравка
3. Дидия
4. Светълчо
5. Айша
6. Джили
7. Марина
8. Шпунц ?
9. Яжка ?
9. Мая ?
10. Римар?
11. Мамси ?

Порадвах ви се на градинките и цветенцата и много ме досрамя, че аз още не съм стигнала до моето вилно местенце. Не, че имам какво да наглеждам, то Дядо Боже се грижи там за всичко, но отново се уверех каква пишман цветарка съм и как няма никога да стана истинска. Ама, какво да се прави... Кой каквото и както си го може. Важното е душата да е широка.

Хубави почивни дни от мен!

# 578
  • София
Привет красавици! Голям отбор се заформяме. Докато едни купонясваме, други пишат ли, пишат и поддържат огъня в огнището. Браво момичета!!! Приветствам ви поименно:
 bgНа основоположника на темата, ХУЛИ, Hug И аз като ДИДИА не обичам да питам, но слушам с удоволствие и приемам толкова, колкото човек е решил да сподели с мен. Всичко споделено остава единствено и само за мен. Един от основните ми принципи в живота. ХУЛИ, вие от този край ли сте, или е случаен изборът ви?
БОРЯНЧЕ, не знам колко площ ти е двора, ама на мен бая голяма плантация ми се вижда. И да пипнеш всяка тревичка, цветенце и зеленчук, малееееее бая фитнес пада. Да си жива и здрава, но може би без помощ е трудно да се справиш.
ВАЛЮШКА, а добре си се завърнала  bouquetГолям преход направи-Видин, за по-прЕко през Варна, та Нова Загора и пак у дома. Опознай Родината, та да я обикнеш. И аз съм ненаситна за цветя, но си мисля, че ще те затрудним с изпращането. Ти от добро сърце предлагаш, ама ще си е проблем newsm78
ЯНЧЕ, прати малко слънчице и към нас, че наистина ще плесенясаме в тая намусена София.
ДЕНИ, прати и ти малко градуси, че ще си потрошим зъбите от тракане toothВиж как подскачаме от студ. Радвам се, че сте си изкарали хубаво на морето.
Е, вас петте за сега спирам да ви мисля. Това съвсем не значи, да спрете да пишете, нали hahaha
Сега обръщам взор на Североизток-айларипиииии... newsm78За сега ми отговаря само ехото, но да се надявам, че ще се обадят морските момичета, а и всички останали.
Сетих се за ГРЕТИ. Дали им се роди бебенцето? ГРЕТИИИИИИИ, пиши Heart Eyes
Мълчанието на ФУРИЙКА  ме тревожи. Стига всичко да е наред, нищо, че мълчи...
Отново, за кой ли път, се увлякох. А стига толкова. С няколко думи за срещата ни днес. ДЖИЛИ добре го измисли. След толкова празници, които минаха и преди още толкова, дето предстоят, попадение точно в десятката. Имаше много смях, приказки, положителен заряд-чудесно разтоварване.Няма да ви споменавам поименно, а защо пък не, но ви казвам, че ми беше много хубаво с вас: МАРИНКА, АЙША, ДИДИА, ЗДРАВКА, СВЕТЪЛЧО и ДЖИЛИ. И още нещо...Ако си мислите, че не сме си приказвали за тези, които не присъстваха, но бяха изтъкнали уважителни причини, много се лъжете Joy Joy Joy Горяха ли ви ушичките? А ? ШПУНЦИ, МАЯ, РИМАРЧЕ, ЯЖКЕ???
Специално се обръщам към МАМСИ. След толкова добри приказки по твой адрес, дай ми възможност да се запознаем friendship ЗАПОВЯДАЙ НА 11.05 У ДОМА.
ТАНУ, поканата важи и за теб.
 И за теб ЛУСИ.
МЕРИ ПОПИНЗ и за теб важи.
А някои много дълго се КЛИМАТИЗИРАТ... Поканата важи и за теб.
" Елате хиляди младежи на родната страна надежда. Елате с кирки,знамена и т.н." Е не чак пък с кирки, ама може със знамена bg Това е призив към ВСИЧКИ
Хайде, останете си със здраве. Зарязвам ви. Отивам да обърна внимание на деди. А утре да не ме питате защо съм толкова весела Embarassed
Ей, ред не ми идва да публикувам JoyКРЕМЧЕ, ВАЛКА, БОРЯНЧЕ, заедно сме творили. Hug Hug Hug
Супер!!! Ето го и списъка. Публикувам и после ще го чета. МАРИНКА, спасибо, дорогая Hug

Последна редакция: сб, 26 апр 2014, 21:18 от Flo 51

# 579
                     Joy Joy Joy Флооооо,ние няма да питаме ЗАЩО си весела,ама тия дето не са били на срещата май ще се питат!  Joy Joy Joy Ако искат да разберат да заповядат на следващата! Wink
                     Валюшкааааа,прекрасен двор, но тераската с цветята-приказка!Така ми се пие кафенце на такава тераска с весела компания! Като казах весела та пак се сетих защо се скъсахме от смях на срещата! Joy Joy Joy И аз като Фло ще ти кажа,че ще те затрудним с изпращане на поръчки!
                     Борянкеееее, извинявам се,че уплаших цветенцата ти,ама ММ наистина ги строява и то постоянно.Даже и дърветата пропищяха от него,че таз година са в задния двор,а следващата - отпред пред блока! Mr. Green Опитах се да дам акъл,ама не ми мина номера! Тази пролет се изтрепах да си търся белия здравец,че го краднах от една градинка преди 2-3 години и едвам го крепя,че бяха две малки коренчета.Всяка година е на ново място "за да расте тук,че ще му е по-добре"  Laughing и тъкмо реших,че вече нямам бял здравец и.....ММ ми го показа напъпил и всеки миг ще цъфне!Да си призная,че аз ако трябва да се занимавам с агрофитнес нито агро ще има,нито фитнес! Mr. Green Мога да се занимавам с китките по терасата и у дома,ама и тях ги поизхвърлих,че по едно време бях направила ботаническа градина.Така си прецаках и сакъзчетата - просто не ги прибрах в началото на зимата и сега......нъц! Оцеляха само няколко мушкати,а имах толкова различни цветове.Е,сега ще видя като цъфнат какво е оцеляло.
                     Вика ме ММ и ми носи чайчето та присядам да отморя от ......срещата! Mr. Green Като няма фитнес все трябва да намеря причина от какво съм се уморила! Wink Оплаках се от трамвая,от автобуса и......сега ме глезят - да си отпочина! Laughing

# 580
Напълни ми душата срещата! Зверихме се в 18 часа кога минаха 4 часа! Не ни се вярваше. И се разбягахме, че отпускните се оказаха поприключващи.  newsm24

Имате си и Баба З. - глобена Money. Сядам в трамвая, контрола newsm65, аз с карта. Благопристойна баба, която даже се опитва да се преструва на дама newsm56. Контролата напипва гратисчии. Заформя се гюрултия. А почтената баба З. настойчиво тика картата си в ръцете на загърбилата я контрольорка - ето, проверете ме, моля. Контрольорката с досада взима картата ми, щраква я там на машинката си и продължава разправията  People No Good. След миг се облещва #Crazy : ама госпожо, картата ви вчера е изтекла!
Та тъй. 20-сетара.  newsm77
Добричката ми баба ни успокояваше мъдро: "Що е с пари, синко - всичко се оправя."  wavey

# 581
Хубаво е да те поглезят...супер е даже,много рядко ми се е случвало обаче и отдавна ,че съм забравила ,сега се питам кво ли е и го идеализирам даже това глезене ,вероятно не е чак пък толкова ...

# 582
 Да се обадя и аз набързо. Браво за прекрасните ви дворчета!
 Мен в тая област хич ме няма. Имам дворче с тревичка , садя и цветя, ама има още какво да се желае. Скоро ще се пенсионирам и ще отделям повече време на тази дейност.
Скрит текст:
Така и не успях да вляза в албума на темата. Затова ви се представям  визуално тук. Това съм аз в класната стая. Снимало ме е дете от класа и снимката не е много ясна, но е най-актуална.
Скрит текст:
Скрит текст:
[/spoiler]

Последна редакция: нд, 27 апр 2014, 16:06 от K.A.G.

# 583
  • София
K.A.G., много си хубава.
Здравке, да знаеш - друг път да не се буташ при тези изедници контрольорите. За мене това не са хора, некадърници  да работят нещо смислено. Тръгнали да се заяждат с хората по транспорта.
Ани беше с редовна карта, апарата за чекиране не работел и те я накарали да им даде 1 лв. Дало детето, слезли заедно на спирката. Дебеланата контрольорка веднага с парите и си купила кафе от машина.  Laughing

# 584
  • Кубрат/ Пишурка

Ох, четох, четох и....австриеца\евреин \!
Ама по земеделската тема: Пу, аз ще ви бъда бригадир! 30 години стаж не са за изпускане Joy Садене, плевене, бране, рязане на царевичак, правене на снопи,  събиране на беленица,косене - бали, плетене венци на чесън и......ет се тера - кой какво желае Joy Иначе сега съм го дала малко на заден - нали се оказа, че къщата не била моя....нЕма да коментирам. Ама дори и цветя не ми се садят. И на цветарите мога да помагам, ама то, кой се е захванал - чете!
Айша, де видя  K.A.G. че е хубава? Да не е била на срещата? А къде е снимковия маТриал? Само да сте забравили и сте убити!!!
Ето сега и аз я видях! Млада и хубава!
Борянке, на мен пък никога не ми се е случвало да ме глезят! ММ е с патриархално възпитание и там такива неща не се случват Joy
 K.A.G. паролата на албума я дава само Жабка. Ако я имаш - пишеш и те връща пак на първа страница и пак натискаш АЛБУМ  и чак тогава се отваря!

Общи условия

Активация на акаунт