Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 74 от 05.04 до 30.04.2014

• 48 211
  • 496
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив

[/quote]

dazz, аз също пуснах до немския адрес на Габиели - имах пратки във втория и третия курс. Според мен са обединили курсове 2 и 3 (, а може и 1). Платих си нещата за втория курс малко преди датата му на тръгване, така че при мен забавянето дойде от празниците, което е обяснимо,а  и не беше голямо. Обаче пратката ми от третия курс беше тук за 4 дни  Peace Аз съм доволна, много се радвам, че направиха офис в Германия - ползвам си ги от УК от години  Peace
[/quote]
О, аз не казвам, че съм недоволна от Габиели, но казуса с моята поръчка се закучи и ме хвана яд. За пръв път да не стават за никого поръчаните обувки. Винаги има първи път!

# 481
Момичета, Area Forte отговаряха ли на номерата си?  Hug

На мойта мома съм взела кубинки на марката. По принцип носи 40, от тези й взех 39 и са й отлични.

# 482
Здравейте, харесах си едни обувки от ВИП-а, обаче никога не съм поръчвала и не знам как да процедирам.  Embarassed Картата ми е Виза Електрон и мога да я ползвам в случая, но има ли опасност пратката да иде на митница? От прочетеното на първа страница разбирам, че идва или по пощата, или с куриер до посочения от мен адрес. Писали сте, че може да се пише някъде за комбиниране с цел намаляване на доставката, но не разбрах къде, в самия сайт ли някъде? Нещо друго, за което да внимавам, предвид факта, че поръчвам за първи път...?

ПС: И едни Мерел Наталия, коментирани назад, мисля да забърша. У нас е кът откъм зимни обуща  Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 апр 2014, 21:14 от Saudadе

# 483
Днес получих тези уникални Airstep http://de.buyvip.com/#page=d&sale=A3AF8ZDHB4N0SC&asin=B0 … 060KCPCK&fc=1 37 номер но за съжаление са ми големи ooooh! . Уголемени са  Confused Много са красиви на живо. Отиват в другата тема  Cry

# 484
  • Където е сърцето
Ботушите на Buffalo отговарят ли си или да залагам на по-голям номер?

# 485
  • До сърцето...
Бижy, пантофките стават ли за широк крак?

# 486
Ботуши Mexx, № 40, 25 €
Бъфало, № 37, 20 €
Josef Seibel, кафяви, № 40, 41, 19-20 €
Josef Seibel, черни, № 41, 19 €

И едни кецове на Le Coq Sportif от мъжката секция от онзи ден – черни, № 38, 39, 13 € и кафяви, № 36, 37, пак за толкова

Последна редакция: вт, 29 апр 2014, 22:33 от Розова маслинка

# 487
  • Бг

Не съм Бижу, но по спомени нейното стъпало е нормално към широко, та може би ще станат за широко стъпало.
Бижуне, ако греша, моля да ме извиниш   bouquet.

# 488
Някой може ли да ми каже дали Бъфалото си отговарят  Praynig че вчера метнах едни ботуши от немския байвип на празна карта и ако отговарят да ги прехвърля на пълната карта  Heart Eyes

# 489
Да, според мен. Моят не е тесен в никакъв случай.
Не се налага да те извинявам, Алексичка, права си! Laughing Hug

# 490
Някой може ли да ми каже дали Бъфалото си отговарят  Praynig че вчера метнах едни ботуши от немския байвип на празна карта и ако отговарят да ги прехвърля на пълната карта  Heart Eyes
Покажи модела, защото мненията са различни

# 491
Здравейте, харесах си едни обувки от ВИП-а, обаче никога не съм поръчвала и не знам как да процедирам.  Embarassed Картата ми е Виза Електрон и мога да я ползвам в случая, но има ли опасност пратката да иде на митница? От прочетеното на първа страница разбирам, че идва или по пощата, или с куриер до посочения от мен адрес. Писали сте, че може да се пише някъде за комбиниране с цел намаляване на доставката, но не разбрах къде, в самия сайт ли някъде? Нещо друго, за което да внимавам, предвид факта, че поръчвам за първи път...?

ПС: И едни Мерел Наталия, коментирани назад, мисля да забърша. У нас е кът откъм зимни обуща  Simple Smile

Опасност да отиде на митница няма, защото това са страни от ЕС. За картата - ако има проблем ще ти пишат, но не вярвам. Когато изпратят поръчката, ще разбереш как ще пристигне. На мен са ми отказвали комбиниране, но и аз не бях много настоятелна. Над 100 евро доставката е безплатна. Срокът за връщане в немския ВИП е 30 дни, в испанския и италианския - 1 година.

# 492
Saudadе,поръчвай смело,няма митница за стоки от ЕС. За комбиниране как се процедира,не мога да помигна. Вероятно трябва да им пишеш имейл,за да ти обединят поръчките и да платиш една доставка.

# 493
  • До сърцето...
Да, според мен. Моят не е тесен в никакъв случай.

Благодаря! Алексче, и на тебе!

# 494
Покажи модела, защото мненията са различни
тези са  http://de.buyvip.com/#page=d&sale=AXNDLVGP7LXKR&asin=B00 … 0C5ZPKH6&fc=1
реших да ги потърся сега в немския амазон и видях,че са умалени и за тесен крак  Sad явно ще ги отказвам  Sad

Общи условия

Активация на акаунт