Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките - 3

• 62 836
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
Да,тъкмо проверих пощата си...и имам майл в който пише ,че ми е затворена поръчката,поради съмнителен продавач.Парите щели да ги възстановят от 7-10 работни дни.
А сега това ReAdd to Cart да го оставя така ли ,какво да го правя и него  Embarassed newsm78
Благодаря ви момичета и много се извинявам за въпросите ми ,които вероятно са ви глупави,ама са ми първи поръчки и съм малко шашната и не знам какво става   bouquet  bouquet  bouquet

# 691
  • Beyond the stars
Да,тъкмо проверих пощата си...и имам майл в който пише ,че ми е затворена поръчката,поради съмнителен продавач.Парите щели да ги възстановят от 7-10 работни дни.
А сега това ReAdd to Cart да го оставя така ли ,какво да го правя и него  Embarassed newsm78
Благодаря ви момичета и много се извинявам за въпросите ми ,които вероятно са ви глупави,ама са ми първи поръчки и съм малко шашната и не знам какво става   bouquet  bouquet  bouquet

Нищо не го правиш. Появява се на всяка приключена поръчка, ако искаш да го поръчаш наново  Peace

# 692
Здравейте, тъй като поръчам за 1-ви път и си нямам много на ясно какво и как става ето това е трак номера ми кажете дали ми пристигна пратката или още е на път? RI038698723CN

# 693
  • Beyond the stars
Здравейте, тъй като поръчам за 1-ви път и си нямам много на ясно какво и как става ето това е трак номера ми кажете дали ми пристигна пратката или още е на път? RI038698723CN
Тепърва днес е била приета в китайските пощи  Peace Търпение, ще пристигне..

# 694
  • Русе/Germany
Момичета, може ли да погледне някой тези две пратки и да ми каже дали правилно мисля, че са тръгнали вече за БГ или още ще си обикалят в Китай.

RC654876684CN
RC970218755CN

Благодаря предварително   bouquet Hug

Да се самоцитирам  Hug

# 695
  • Beyond the stars
Момичета, може ли да погледне някой тези две пратки и да ми каже дали правилно мисля, че са тръгнали вече за БГ или още ще си обикалят в Китай.

RC654876684CN
RC970218755CN

Да се самоцитирам  Hug

По принцип още са в Китай, но имам съмнение за втората,че пътува насам.. Понеже получих няколко пратки след такъв статус  Wink Спокойно, и двете пътуват нормално и ще пристигнат по някое време  Peace

# 696
  • Русе/Germany

RC654876684CN
RC970218755CN

Да се самоцитирам  Hug

По принцип още са в Китай, но имам съмнение за втората,че пътува насам.. Понеже получих няколко пратки след такъв статус  Wink Спокойно, и двете пътуват нормално и ще пристигнат по някое време  Peace

bouquet Благодаря ти!!!  Hug

# 697
Момичета как да разбера кога ще ми пристигне пратката ...Гледам в Бг пощи ,че е в София ,после изписва ''Влаганае на пратка във вътрешен човал'' ... newsm78 Не съм наясно нещо ,как ще се предвижи до Добрич. newsm78 Писала съм си моя адрес и не знам кога ще дойдат или аз трябва да си я потърся.

А тая пратка RD144196745CN  въобще нищо не ми излиза ...да отворя ли диспут ,какво да направя.

# 698
  • Бургас
Първата би трябвало утре да е при теб. На втората вероятно са ти дали фалшив такинг номер. Първо пиши на продавача и ако не се разберете и са останали няколко дни до края и не си го получила, тогава пускай диспут.

На някой случвало ли му се е да му шипнат пратката 8 часа след плащането? т.е. преди да са изтекли 24 часа проверка на сметката?

# 699
Момичета стигнах до извода,че пратките със SINGAPORE SO 2,пристигат за по кратко време отколкото със SINGAPORE SO 5,някъде четох,че това са различни пощи на Сингапур.Има ли нещо такова или съм в заблуда?

# 700
  • Beyond the stars
Момичета как да разбера кога ще ми пристигне пратката ...Гледам в Бг пощи ,че е в София ,после изписва ''Влаганае на пpратка във вътрешен човал'' ... newsm78 Не съм наясно нещо ,как ще се предвижи до Добрич. newsm78 Писала съм си моя адрес и не знам кога ще дойдат или аз трябва да си я потърся.

А тая пратка RD144196745CN  въобще нищо не ми излиза ...да отворя ли диспут ,какво да направя.
Не бързай с диспутите, не е задължително пратката да има проследяващ номер, за да пристигне  Peace Все пак има срок 60 дни за доставка..

# 701
Момичета стигнах до извода,че пратките със SINGAPORE SO 2,пристигат за по кратко време отколкото със SINGAPORE SO 5,някъде четох,че това са различни пощи на Сингапур.Има ли нещо такова или съм в заблуда?

Нещо като сортировъчни центрове и използват различни транспортни схеми. Преди месеци S05 пристигнаха пъти по-бързо от S02 и валяха оплаквания, и сингапурците са променили транспортната схема. Моята пратка пристигна за 6 дена след EDI известяване от SO2. Може да е заради летния сезон.

# 702
Момичета как да разбера кога ще ми пристигне пратката ...Гледам в Бг пощи ,че е в София ,после изписва ''Влаганае на пpратка във вътрешен човал'' ... newsm78 Не съм наясно нещо ,как ще се предвижи до Добрич. newsm78 Писала съм си моя адрес и не знам кога ще дойдат или аз трябва да си я потърся.

Не бързай с диспутите, не е задължително пратката да има проследяващ номер, за да пристигне  Peace Все пак има срок 60 дни за доставка..
ами писах му защо не мога да проследя пратката ,ама нищо не ми е отговорил китайчето  #Cussing out

# 703
  • Beyond the stars
Цитат на: Вълшебство link=topic=774899.msg28485021#msg28485021 date=140ч3595213

ами писах му защо не мога да проследя пратката ,ама нищо не ми е отговорил китайчето  #Cussing out
Няколко пъти ми се е случвало да питам и да не получа отговор, но пък пратката да си пристигне.Изчакай си търпеливо времето за доставка и като тръгне да изтича тогава отвори диспут.  Peace

# 704
Момичета помогнете моля с една пратка -няма никакво движение от месец вече
RC150404819CN
това мисля е срока който ми остава,тъй като продавача си удължи срока за доставка след молба от мен да провери какво се случва
Reminder:
    In 28days 14hours 36minutes 42seconds Purchase Protection will end.
Не ми е ясно обаче къде се намира пратката .Няма никакво движение май

Общи условия

Активация на акаунт