Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо пратката ми беше пренасочена от София към Германия?
Какво означава грешката „В грешка (Използвайте кеш)“ при проследяване на пратката?
Как мога да разбера дали пратката ми е на митница?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо пратката ми беше пренасочена от София към Германия?
Това може да се дължи на маршрута на пратката, който включва транзит през различни държави. Важно е да се отбележи, че транзитните маршрути могат да варират в зависимост от избрания метод на доставка и превозвача. Статусите на пратката могат да покажат този транзитен маршрут, като например пристигане в разпределителен център в Германия след преминаване през София.
-
Какво означава грешката „В грешка (Използвайте кеш)“ при проследяване на пратката?
Грешката „В грешка (Използвайте кеш)“ при проследяване на пратката може да се дължи на временен проблем със системата за проследяване. В такива случаи е препоръчително да изчакате и да опитате отново по-късно. Важно е да се отбележи, че тази грешка не означава неизправност на пратката, а по-скоро временен технически проблем.
-
Как мога да разбера дали пратката ми е на митница?
За да разберете дали пратката ви е на митница, можете да наблюдавате статусите на доставката. Някои от статусите, които показват задържане на митницата, включват „Получаване на артикул в офиса за обмен (Inb)“ и „Вмъкване на артикул в национален чувал“. Важно е да се отбележи, че времето за задържане на митницата може да варира в зависимост от процедурите на конкретната държава и превозвача.
-
Какво означава статусът „Изпратете артикул в чужбина (EDI-получен)“?
-
Какво означава статусът 'Recieve item at office of exchange (Inb)'?
На 1ви септември си поръчах мобилен телефон от