"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-9 те

• 43 408
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • Русе
Е, да се разпиша и аз. Уж мислех да го оставя за сутринта, ама... този кадър не е за изпускане  Wink

Ето така чичо видя Йо за начало  Simple Smile

А сега за епизода - много ми хареса, повечето неща схванах и без превод, само от игра и някоя и друга дума от нищожният ми запас на турски.  Simple Smile

Например - реакцията на Аслъ след думите на Йо или пък отговорът му на изненадващото за мен разкриване от Пънар.  Peace

С две думи много неща ми направиха впечатление - едни вече сте отбелязали, а за други ми се иска и да разбера повече, та по-добре след превода да събера всичко  Peace

Скрит текст:
тази лична карта показа майката на Сибел на банковата служителка, слагам я голяма, по-размазана не мога, извинете  Mr. Green, ако последните два реда са имената, то те на са на Сибел, някакви идеи?

Щом това пише на картата...  Thinking явно наистина Сибел ще излезе с тъмно минало. Тъкмо да не тежи на съвестта на Йо, че той все повече се впечатлява от Елиф, а това е началото на нещо много по-силно от това с бившата.  Peace

# 691
Ох, и аз го изгледах момента с ухото, не разбирам какво казва, обаче начина по-който обеснява - уникален, organic,organic Grinning! Гледам епизода в канала на дизито в тубето, така попаднах и на картата на Сибел, аз ги гледам под лупа и двете с майка й, светнаха ми червени лампички при първата лъжа на маман и се оглеждам подробно! Майката обаче не е с фалшифа карта, служителката й казва името  - Фатма, картата й не я показват.

# 692
Аз вече не гледам като на опорна точка на „лошата“ Сибел, защото според мен Йомер така или иначе се заблуждава, че я  е обичал. Каква е тая любов, дето са на толкова голямо разстояние и се виждат само отвреме навреме. Те за 2 години едва ли са се виждали повече от 5-6 пъти. Говоренето по телефона не е същата работа. И ако той наистина обичаше толкова много Сибел, нямаше да му е така весело с Елиф.Не казвам,че е влюбен в нея, а че поведението му не отговаря на страдащия по любимата. Да са минали има няма 2 седмици от погребението. Човекът просто още не се е сблъскал с голямата любов и затова няма представа как да я разпознае. Тя ще го тръшне като мълния, колкото и да не му се иска.

# 693
  • София
Сега пак гледах момента в банката: 50 хиляди има в сметката си Сибел, двете могат да теглят от сметката. Ама касиерката си говори под носа, не можах да я разбера. Дали някъде няма да излязат диалозите?

# 694
Аз вече не гледам като на опорна точка на „лошата“ Сибел, защото според мен Йомер така или иначе се заблуждава, че я  е обичал. Каква е тая любов, дето са на толкова голямо разстояние и се виждат само отвреме навреме. Те за 2 години едва ли са се виждали повече от 5-6 пъти. Говоренето по телефона не е същата работа. И ако той наистина обичаше толкова много Сибел, нямаше да му е така весело с Елиф.Не казвам,че е влюбен в нея, а че поведението му не отговаря на страдащия по любимата. Да са минали има няма 2 седмици от погребението. Човекът просто още не се е сблъскал с голямата любов и затова няма представа как да я разпознае. Тя ще го тръшне като мълния, колкото и да не му се иска.

newsm10

Димони, това е и моето мнение   bouquet
Още от началото не видях Йомер да е страстно влюбен в Сибел, изглеждаха
ми като приятели само. Целувки по бузите, без прегръдки, без влюбени погледи,
в които да усетиш копнеж по любимата.
Просто не е срещнал любовта до този момент.  Simple Smile

# 695

И какво са правили 30 години?   Thinking  ooooh! Joy Joy Joy
Тук романтичната нишка нещо бял конец ми се види.  Wink

# 696
Диманти, казвам ви лека нощ! Беше удоволствие вашата компания!

# 697
Селфи,имали са си други гаджета. Йомер при Сибел не е преценил правилно човека. Рекъл си е,тя е скромна,умна,хубава,от моята черга,пасваме си. Да ама така не се влюбва човек. Не си прави такива сметки-преценки.

# 698
Селфи,имали са си други гаджета. Йомер при Сибел не е преценил правилно човека. Рекъл си е,тя е скромна,умна,хубава,от моята черга,пасваме си. Да ама така не се влюбва човек. Не си прави такива сметки-преценки.

А те точно така много от тях си избират съпруги или им ги избират  Mr. Green

# 699

И какво са правили 30 години?   Thinking  ooooh! Joy Joy Joy
Тук романтичната нишка нещо бял конец ми се види.  Wink

Селфи, какви 30 години, тогава са били бебета Joy Joy Joy Joy

А две години са си минали, той във  Ван е работил под прикритие, тя с нейната работа.
Виждали са се много рядко, и връзката им е била платонична.

# 700
  • София
Аз пък не знам какво и е намерил на Сибел нашия левент, нищо лично ама на мен ми е леко грозновата горката.

# 701

Бяхте прекрасна компания и тази вечер!
Спокойна нощ!
   smile3525

# 702
  • Разград

# 703

Повтарям го,но много ми харесаха  Hug
Ванче,благодаря!  bouquet
На Г-ца Бързо се уча,тешеккюредерим!  bouquet
Ринка,мерси за снимките от сета-когато са в почивка,явно много са си допаднали и се разбират,а това истински ме радва Hug

# 704
  • София
Аз вече не гледам като на опорна точка на „лошата” Сибел, защото според мен Йомер така или иначе се заблуждава, че я  е обичал. Каква е тая любов, дето са на толкова голямо разстояние и се виждат само отвреме навреме. Те за 2 години едва ли са се виждали повече от 5-6 пъти. Говоренето по телефона не е същата работа. И ако той наистина обичаше толкова много Сибел, нямаше да му е така весело с Елиф.Не казвам,че е влюбен в нея, а че поведението му не отговаря на страдащия по любимата. Да са минали има няма 2 седмици от погребението. Човекът просто още не се е сблъскал с голямата любов и затова няма представа как да я разпознае. Тя ще го тръшне като мълния, колкото и да не му се иска.
Абсолютно съгласна съм с това мнение и смятах и аз да коментирам същото.Йомер не е бил силно влюбен в Сибел,нито я е обичал,по-скоро рухнаха мечтите му и бъдещето,което си е представял  със смъртта й.
Интересно е да се види,какво ще стане  ако Йомер в крайна сметка НЕ се разочарова от Сибел?

Общи условия

Активация на акаунт