"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-9 те

• 43 408
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Привет! Това, че Сибел има в картата си такава голяма сума е наистина интересно. Или е работила за Тайяр и компания, или наистина е любовница или роднина на Ахмет. Сега си мисля, че Йомер не подхожда професионално в случая със Сибел. Започнаха да разследват отвличането на Нилюфер, а за евентуални банкови сметки на Сибел едва ли са мислили. Сумата наистина е голяма за обикновена учителка.
Йомер и Елиф се зарадваха на разкриването на поне един от извършителите на отвличането, но дали това има смисъл вече. Метин го изгони, а и Нилюфер хукна да бяга... А и разследването е незаконно според мен. Арда и Пелин помагат на доброволни начала.

# 706
Сега гледах сцената от миналото на Метин.Тайяр отряза езика на майка му,за да не каже,че Метин му е син.Да му викал чичо.Излиза,че Метин е видял всичко и знае,но Тайяр не знае,че малкия е научил Peace Говореше на майка си,че отсега нататък той бил много по-силен и ще се махнат двамата с нея и ще имат много хубав живот.Но преди това ще накаже баща си Peace
Разследването е незаконно,но баткото поиска папката и каза,че ще помогне на Йомер,без да злепостави Арда и Пелин Peace
Относно банковата сметка-сумата е огромна и затова съм сигурна,че Сибел е забъркана,а не че е дъщеря на Ахмед Peace

# 707
Добро утро, елмазчета!
Хубав ден след хубавата серия ви пожелавам!
Ваня Hug, благодаря за това клипче, цял ден ще си го гледам Grinning

# 708
Привет,диамантчета!Дано сте се съвзели след снощния маратон!

Vali_N, Йомер и да е проверявал банкови сметки не може да разбере,че са на Сибел,защото се водят под друго име.Освен това той фактически и официално не е включен в разследването(то не,че такова официално се води,де-нали Али потули всичко).

# 709
  • В Града на липите
Добро утро  Hug желая ви един прекрасен ден.

Цитат
Интересно е да се види,какво ще стане  ако Йомер в крайна сметка НЕ се разочарова от Сибел?

Наистина ще е интересно, но при настъпилите разкрития с фалшивата самоличност, едва ли ще имаме такава възможност. Освен да се окаже, че Сибел е била таен агент към МИ6 примерно  Thinking

Цитат
Започнаха да разследват отвличането на Нилюфер, а за евентуални банкови сметки на Сибел едва ли са мислили. Сумата наистина е голяма за обикновена учителка.

Едва ли в банковата сметка на Сибел щяха да намерят повече от няколко лири. Парите са на името на Емине някоя си. И каквото и да е правила, мисля че тази лисица майка й, с вид на невинно агънце, знае. И е поощрявала попълването на семейния бюджет.

# 710
Добро утро!

Ами , Дани, какво да стане ако Йомер НЕ се разочарова от Сибел (което е малко вероятно  hahaha) - нищо особено не може да стане,защото като дойде „сляпата неделя“ не пита. Всъщност единственият резултат е трупане на житейски опит, сбогуване с миналото и осъзнаване , че животът продължава.
 Много хора градят семейства върху основата на такива грешни преценки и рано или късно плащат данък за това. Рядко точно в рамките на семейството се ражда голямата любов, защото има много препъни камъни. Първо трябва да дойде и след това да се създава семейство, защото тогава любовта е силна в преодоляване на препятствията, които неминуемо поставя живота. Но съжителство е възможно и без тази любов разбира се, въпросът е кой и колко е готов да се лишава от липсата ѝ. Истината е,че ние хората сме склонни да грешим и не винаги да разпознаваме истинската, дълбоката и трайната любов, тази, която води по-късно до обич и уважение. А някои не я срещат през целия си живот.

# 711
На мен пък ми е интересно,че Тайар отрязъл езика на майка му,за да не му каже кой е баща му-тя тази жена не може ли да пише?

# 712
  • В Града на липите
На мен пък ми е интересно,че Тайар отрязъл езика на майка му,за да не му каже кой е баща му-тя тази жена не може ли да пише?

Е, откъде толкова кураж  Wink Мислиш ли, че Чичо няма да започне да реже после пръст по пръст  Grinning
или ухо по ухо  ooooh!

# 713

Тук момента е психологически, velijana.  Peace Ако са ти отрязали езика за да не говориш ще рискуваш ли ръката си за да напишеш нещо?  Thinking

Сибелчето е от тъмната страна с двата крака. Фалшива лк, доста пари в сметката. Няма да се учудя ако вече е ходила в Рим, харесало и е и затова да е искала да отиде и с Йо.  Crossing Arms

# 714
selfie ,аз специално-да,особено ако се отнася за детето ми. Peace

# 715
selfie ,аз специално-да,особено ако се отнася за детето ми. Peace

Да го спасиш от нещо. Не да го набуташ в ръцете на луд с нож.  Mr. Green

Обаче и двете синчета на Чиче са ръстови. Майките са им били върлини и те като сегашното му гадже. Чиче си страда от Наполеонов комплекс. Може да си прави аутопсии и да изследва органи в търсене на отговор на въпроса защо аджеба някои са високи, а той звалията не.

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 09:46 от selfie

# 716
Здравейте!  Hug

Вълненията по епизода продължават! Hug

Интервю с Илкин:

https://cdn.bg-mamma.com/oUOl/8d4e17dc.jpg

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/2014/04/10/iyi-futbol-oynarim-e … -futbolcu-olurdum

Стокхолмският синдром и в медиите:

http://www.tvaktuel.com/kara-para-askta-stockholm-sendromu.html
Приятен ден!

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 10:04 от rina-rina

# 717
Добро утро! Вали като из ведро и е време само да си стоиш в къщи, да се размотаваш по пижама с любим сериал!

До тук стана ясно, че Метин и Йо имат планове независимо един от друг. Метин едва ли иска само физическата ликвидация на Таяр, може би работи по въпроса за съботаж на всички нива в "дейността" на Таяр.

Много ме е яд, Чичо никакъв десерт не сервира на вечерята, а аз бях заложила на отговора с десерта в анкетата. Бива ли така, без десерт?  Shocked    Grinning

И защо не дават процеса на набавяне на модни дрешки и проучване на фемилито на Елиф, това щеше да ми е интересно, да не говорим, че чаках с нетърпение сцена, в която Ел се заема с модната линия на Йо  Naughty

# 718
Добро утро  Hug
едвам ви изчетох, снощи така ми се спеше, че да не заспя изгледах епизода права  ooooh!
и не можах да си пиша с вас , толкова ми бе динамичен , че не остана време да влизам за коментари.
Детето къпах в реклами, чинии мих на вторите, мен си оправях на третите  Joy Joy добре че ги има та да си свърши човек работа малко  hahaha

Относно опорните точки няма много такива, сега Сибел ще ни я вкарат като ретроспекция малко по малко какви ги е вършила, ще е черна птица то е ясно.
Майка и всичко е знаела, направили са го за да гледат болния си баща да изучат нея си и сестра си и т.н.
Таяр ухо рязал аз помислих че на оня езика реже, Мето от начало разбрах че блещи очи и не му е чиста работата към чичака .

Сцените с Нилю и мен ме отекчават, Метин може да я пусне да избяга за да провали нещо на чичо , но може и да иска да и се издигне на нея още в очите.

До 13ти епизод си мисля че любовта ще гори вече при Елмер ама нали знаете до 72ри само спънки ще имат  Mr. Green

Куруто нема шанс да блесне ползват го само за статист ясно е вече и да краси пейзажа компенсирайки доста хорърския вид  на Аслъ  Whistling

На мен Аслъто ми се види много подходяща да е щерка на Таяр  newsm78

# 719
Аз не бих казала на детето си , ако съм на мястото на майката на Мето. И не, защото ще ме е страх за пръстите ми, а защото ще ме е страх да пратя сина си по пътя на отмъщението като знам коя е целта. Любовта ми към детето ще надделее. Все пак говорим за турци. На нея едва ли ѝ е лесно като знае , че синът ѝ е в леговището на звяра. Аз обаче се чудя защо се стига толкова късно до рязането на езика? Мето тогава е на 7-8 години. Вероятно майката е предявила някакви претенции, изразила е желания, направила е фатална грешка в преценката си за човека, не е видяла опасността. И другото, което ми е интересно е: как всъщност става така,че чичо го взима при себе си? Макар и да го натоварва с мръсни дела, той по този начин му осигурява някакъв стандарт на живот. Но очевидно прави разлика между синовете си. Единият не го занимава с гадориите си, държи го настрана, другият го въргаля в калта. Склонен ли е да му прости една две грешки повече затова,че му е син?  newsm78 Може би зависи от грешките.  newsm78

А Мето какво очаква сега като кара Елиф пак да пере пари. Йомер да осветли тази акция ли? И как ще се стигне до чичо, ако това стане?

Общи условия

Активация на акаунт