"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-9 те

• 43 408
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Димони,както виждаме,майката и без да е казала директно на Метин,той вече е по пътя на отмъщението(или ние така си мислим). newsm78
Всъщност защо решихме,че Мето е срещу Тайар,че е едва ли не на страната на добрите-за сега още нищо такова не се е случило.За мен все още нещата се заплитат и ще видим кой кой е(може би)
 Joy

# 721
Е как да си мислим иначе, Велияна? Та нали той лично каза на майка си, че е настъпил момента да си му го върнат и че сега той е много по-силен от него. А освен това има много индикации, които говорят,че Мето не обича чичото и се отвращава от методите му. Можеш да проследиш и реакциите му след като разбира истината за Йомер от началника. Ами погледът му , когато Тайар тъгуваше по рибите?

# 722
E,именно и аз това казвам-той с това живее-с мисълта за мъст!Но това,че мрази Тайар още не значи,че е добър или от добрите. newsm78Нали актьорът,който играе комисар Али беше казал в интервю,че зрителите ще го намразят,а пък доколкото виждам Метин е в комбина с него.Абе все едно-на мен за сега нещата са ми много мътни и тук там кървави. Joy

# 723
Рейтингът:

İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : TOTAL ( Tarih :09.04.2014 )
Sıra   Program Adı   Kanal   Rating (%)   Share (%)
1   MUHTESEM YUZYIL   STAR TV   9,58   22,12
2   ANKARA'NIN DIKMENI   KANAL D   7,52   17,28
3   KARA PARA ASK   ATV   6,21   14,4

İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB ( Tarih :09.04.2014 )
Sıra   Program Adı   Kanal   Rating (%)   Share (%)
1   MUHTESEM YUZYIL   STAR TV   9,57   23,54
2   ANKARA'NIN DIKMENI   KANAL D   7,68   18,79
3   KARA PARA ASK   ATV   6,41   15,98

# 724
Я кажете, вие разбрахте ли Метин какво поиска от Елиф? Да пере пари или нещо друго или пак да търси диамантите? Даде й някакви документи.
Метин дали отклонява парични потоци от прането? Или пък разчита на това, че Амджата не е за 5-6 диаманта и притиска Елиф да ги намери за да си останат негови?

Да предроложим, че Метин остави Нил да избяга, това няма ли да е риск за него самия, още черни точки пред Чичо или пък за него е по-важно, да нямат коз в изнуднването на Ел да им пере пари. То не, че немогат да отвлекат друг член на семейството или пък да си имат други канали за пране...  newsm78
И представяте ли си, Йо отива да спаси Нил, а нея я няма, ко праим?  Grinning Mr. Green Ще се излагаме сега?!

Г-жа Нервакова и аз така в рекламите дигнах масата, в рекламите сложих детето в леглото, то и за това хайвана толкова късно легна, не  съвпаднаха рекламите с часа за лягане на детето  Whistling Grinning

# 725

За Илкинчето винаги ще намеря време.  Laughing

Ето кратко интервю с нея в "Сабах" днес.

Илкин е дъщеря на известния футболен треньор Иляс Тюфекчи.

Илкин: Цялото ми детство е минало с футбола, затова и аз самата много играя футбол. Ако бях момче, със сигурност щях да бъда футболист. Баща ми казва: „Волетата ти са по-добри от тези на много футболисти.“ Добре шутирам топката.

Бащата на Илкин е бил много известен футболист в миналото, треньор , а сега отговаря за младежкия отбор в турската футболна федерация.

Илкин

Първият ми сериал беше Arka Sıradakiler. След това играех заедно с МетиН Акпънар в 'Papatyam. Чувствах се много щастлива , че имах шанс да играя с такъв опитен актьор. След това получих роля в Карадайъ и този сериал отвори нова страница в живота ми. Сега съм в КПА и реакциите, които получаваме са много добри.

След като разбрах каква ще е ролята ми в КПА, запонах да проучвам как работят жените полицаи в отдел „Убийства“. Какво е ежедневието им, какви трудности срещат в професията си. След това ходихме на стрелбището. Учихме се да стреляме с Енгин А. и Tansu Taşarlar. Изучавахме техническите аспекти на тази професия, опитахме се да се докоснем и до психологическата част.

Преди, когато отивах да хапнем някъде с баща ми, всички сервитьори идваха на масата ни и започваха да говорят за футбол. Сега ме питат : „Какво ще стане в сериала?“. Шегувам се с татко, че съм станала по-известна от него. Успехът ми го прави много щастлив.

Много хора ме оприличават на Мюжде Ар . На екрана съм съвсем дург човек. Когато се гледам, обръщам внимание на други неща. Тогава не откривам никаква прилика между мен и Мюжде Ар, но казват, че приличам на нея в младежките й години.

Нямам приятел в момента. Сега единствената ми любов КПА. Преди  не вярвах някой като кажеше „от работа не ми остава време за любов“. Но наистина ни е много натоварен графика. Свободното време посвещаваме само на себе си. Лукс е да намериш време и за някой дру

# 726
Варна   Hug    , благодаря  bouquet

Момичета, нещо не разбрах един момент, че ми заби  newsm78. Къде ходиха Ел и Йо след бараката- в някакъв офис (но не магазина за телефони), при някаква жена, Ел изигра някакъв етюд и тя й дава вода. За какво беше всичко това? Дано се сетите за какво питам, после ходиха да четат картата от тел. на Нил.

# 727
Намериха ключодържател в гората близо до първата барака където ги държаха с Нило , с лого на някакъв комплекс по гмуркане и отидоха да разберат кои членуват там взеха досиетата и Елиф накрая на епизода позна единия похитител точно в тези досиета.

# 728
pepel_ot_rozi,то и аз толкова разбрах,но нали двамата намериха някакъв ключ от клуб за подводно гмуркане-отидоха там явно да разберат на кого и за какво е този ключ.Там Йомер разбра,че мацето е бременно и накара Елиф да каже,че е бременна и има нужда от вода.Рецепционистката отиде за вода,Елиф подир нея,а през това време Комисарио шеташе из документацията.Не разбрах каква връзка имаше ключа с папката,която взе,но се надявам при превода да се изясни.
 Г-жа Нервакова,благодаря и аз за разяснението-явно си разбрала повече от мен.  bouquet

# 729
Вели, г-жа Нервакова, благодаря ви много  Hug Hug. Тази цялата история ми беше замръзнала в един кадър явно с лекарствата за бременни, но сега всичко си дойде на място.

# 730
От този клуб Йо взе само някаква папка, предполагам само с имена, защото папката със снимките я донесоха Пелин и Арда, явно са въвели имената в системата и излезли банда с досиета и те ги бяха разпечатали и дадоха на Елиф да видят някой познат ли и е.

# 731
  • София
А дали Таййар знае, че Мето е синът му? Дали не е под прикритие?

# 732
А дали Таййар знае, че Мето е синът му? Дали не е под прикритие?

Много хубав въпрос. 100% не можем да сме сигурни. Трябват ни още ретроспекции или пояснения,чрез съответни диалози. Аз допускам ,че знае, защото нали  когато ряза езика на майката ѝ каза,че детето ще му вика чичо. И той му вика чичо.

Варна,  newsm51

# 733
Пък и едва ли ще го изпусне от поглед през годините, може и да ги е поддържал финансово newsm78

# 734
  • София
Димони - Не е задължително, турците  викат аmca, abi, kardeşim дори на непълно непознати.

Пепел - Може майката да е избягала заедно с малкия Мето.

Общи условия

Активация на акаунт