"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-9 те

• 43 408
  • 739
  •   2
Отговори
# 90
  • Русе
Цитат
Някой беше споменал, че сериала ни е вариация на Укротяване на опърничавата, обаче тук ми се струва, че опърничавите са двама
кофтито е, че Елифчето ще си трае за прането  до последно.  Sad

Аз много харесвам вариации от този тип, пък и ако са двама още по-забавно става  Laughing

А това, че Елиф премълчава за прането на пари..., Йо дали и вярва изобщо?  newsm78

Та нали той изгледа записа с Нил и тя казва, че кака и трябва да направи нещо, за да я пуснат и след като завръщайки се в Истанбул Елиф вярваше, че ще види сестра си... - какво означава? Свършила е поръчката  Peace А какво може да са искали от нея?

# 91
Явно сценаристките залагат на двойната игра. Така си оставят повече свобода за промени и винаги някой гаф или пропуск по-лесно може да се обясни.
А Метин нищо чудно да е полицай, някак си показно жесток и перверзен го показват, хем от една дисекция потрепери newsm78

Това с пистолета явно е показно, но защо? Само за да предизвика мафиотите  ли? Дали няма някакви подозрения, че колега под прикритие действа, та да му дава иширет newsm78

И ми е чудно как хем е под прикритие и е уверен, че е неразпознаваем, хем са го давали по телевизията и то точно с голяма .и успешна полицейска акция newsm78

Защо непрекъснато ни навират окаяното финансово състояние на Хюсеин  newsm78 Все пак полицаите не са най-зле платените служители, а той  е и началник newsm78

Много въпросчета ми напират, ама теории йок, ще си карам на дребно.

# 92
  • софия
аз пък се сетих и друго.
как Ел си мисли, че ще заблуди Бахар, след като тя вече е виждала Йо.  newsm78
когато избяга от него в офиса, Ел накара Бахар да го задържи. Не помня какво и каза тогава  newsm78 но сега как ще и го представи за гадже  newsm78

Цвети
, той Йо не и вярва хич, ама тя ще го излъже пак. Ще измисли запис запис с Нили или нещо такова, не знам, но няма да си признае.
този път от страх, че той ще зареже цялата работа и няма да аи помогне. Тя заради него се осмели да се опълчи на Мето.  Thinking

п.п.
Цитат
Меги  Hug Спиритче  Hug ще ме прощавате, но ония разголените ги прибрах за лично ползване, че ме разсейват и не мога да се концентрирам в разследването
жалко Sad дали да не взема Хю-то назаем  newsm78, имам малко място до Жонката  Grinning

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 01:45 от freespirit

# 93
Хриси  Hug това го бях забравила. На мен ми се струва, че Аслъ ще има по-голяма роля в историята, освен да мрънка постоянно и да се заяжда с всички.  newsm12

Баги Hug, наистина семейството на Хюсеин живее най-бедно. Арда и Пелин живеят в по-хубави жилища и не се оплакват за финансите си по цял ден. И на мен ми е много странно.  Thinking Peace

# 94
  • В Града на липите
...как Ел си мисли, че ще заблуди Бахар, след като тя вече е виждала Йо.  newsm78
когато избяга от него в офиса, Ел накара Бахар да го задържи.
Йо просто я попита къде е Ел, но Бахар не му каза. Не помня да са си говорили за него двете. И въобще да го е споменавала. Заряза го в кабинета и отпраши.
Това беше след смъртта на баща й, та едва ли й е било да споделя за скорошни гаджета.
Много лесно биха излезли от ситуацията. Единствената улика е ванския гардероб  Grinning, че Бахарчето го огледа от главата до петите.

# 95
Спиритче, може би  защото Бахар е виждала Йо и то в съвсем случайна и леко драматична среща, по-лесно ще го приеме без много да се усъмни.

И Хриси е отговорила Peace

# 96
  • софия
Да, прави сте, може би ще мине номера пред Бахар  Peace още повече, че  връзката им "още не е сериозна".  Grinning но според мен тя би трябвало да е доста подозрителна.  Peace
не знам защо , но Маман ми се вижда най-лесна от всички.   Grinning
досега кавото са и казали, го е лапнала като шаран.  Joy

# 97
Преди време Мая бе споделила от дизито коментари, че за героите са взаимствали някои навици и предпочитания на актьорите. Енгин не го познавам, но за Туба особено в този епизод се убеди - в реала открай време си носи скъсани дънки, предпочитаните й цветове са черно и бялото, харесва Одри Хепбърн. Това че е дизайнерка и че историята се върти около диаманти не знам дали не е свързана с образованието и ангажимента й с Арте Мадрид newsm78

Интересно ми е дали и за Енгин сте забелязали нещо подобно, освен чая?

# 98
Значи как си представям, че ще започне следващата серия.

Елиф ще тресне бързо капака на лаптопа, ще се втурне към Йо и ше му залепи една сладка целувка, след това ще го представи на Маман като италианското й гадже, Маман ще е толкова изненадана и въодушевена, че ше завлече Йомер към салона да го черпи, а Елиф през това време ще изтрие записа и ше слезе долу при тях.  Simple Smile Simple Smile

# 99
Преди време Мая бе споделила от дизито коментари, че за героите са взаимствали някои навици и предпочитания на актьорите. Енгин не го познавам, но за Туба особено в този епизод се убеди - в реала открай време си носи скъсани дънки, предпочитаните й цветове са черно и бялото, харесва Одри Хепбърн. Това че е дизайнерка и че историята се върти около диаманти не знам дали не е свързана с образованието и ангажимента й с Арте Мадрид newsm78

Ами Енгин непрекъснато чете вестници, интересува се от футбол, не пуши, беше казал някъде, че като малък бил много палав и това любимо занимание да обстрелва момичетата с фунийки май си е реда на нещата.  hahaha За друго в момента не се сещам, другите да помагат.  Simple Smile Simple Smile

# 100
  • В Града на липите

Баги, раницата. И в реала на всички снимки освен плажните и подводните е с нея  Joy И постоянно чете нещо.
Но за него не се знае много, освен че не обича журналисти, интервюта и публични изяви. Нито да споделя лични неща. Избягва ги умело тези въпроси.

Наскоро сигурно под дулото на пистолета/т.е. вероятно принуден от клаузи в договора/, даде интервю, но единственото, което запомних беше, че обичал да прави романтични изненади, но често забравял  Joy Т.е. добрите намерения са на лице, обаче от там нататък не се знае.
Та ако го вмъкнат, Ел сигурно няма да е особено доволна, но поне ще се смеем.

# 101
  • Русе

Ами Енгин непрекъснато чете вестници, интересува се от футбол, не пуши, беше казал някъде, че като малък бил много палав и това любимо занимание да обстрелва момичетата с фунийки май си е реда на нещата.  hahaha За друго в момента не се сещам, другите да помагат.  Simple Smile Simple Smile

И какво излиза  Thinking - уж сценарият е замислен още миналата година, пък... вкарват неща за образите, взети от актьорите и...  Wink значи от тогава те са били избрани ли?  newsm78

# 102
Да, прави сте, може би ще мине номера пред Бахар  Peace още повече, че  връзката им "още не е сериозна".  Grinning но според мен тя би трябвало да е доста подозрителна.  Peace
не знам защо , но Маман ми се вижда най-лесна от всички.   Grinning
досега кавото са и казали, го е лапнала като шаран.  Joy

Аз все пак очаквам Маман да излезе от летаргията си, нали ни обещаваха че е силна и знае много тайни. Може би последните години й е било по-удобно да си затваря очите newsm78

Може би аблата ще е най-трудна за убеждаване. Тя е  мнителна и подозрителна.

Дейзи,  Хриси Hug Елиф не знам, ама аз съм му вдигнала мерника на Йомер  Wink

# 103
  • софия
Цитат
аз, не.  Peace
но не съм голям Енго -специалист.  Grinning
знам само , че и в живота все е под прикритие, и ако случайно излезе някоя негова снимка, феновете вдигат олелия по нея цяла година.  Grinning

Хареса ми   репликата "да си измислим Йомер Джанер. тук няма място Йомер Демир". А сега ми се вижда доста сполучлива и за самия Енго.  Peace

оо, вече сте реагирали, специалисткиии  Hug

# 104
Баги, Енгин е с чувство за хумор и много добре му се получава комичната игра Laughing
Ако синчето на Злобара е същото психо като майка си,Куруто го виждам скоро и него на хапчета hahaha
И аз се питам как месечната такса на у-щето на Демет е 400 лири newsm78 В държавните у-ща в Тр. няма такси-сигурна съм.Ходила съм на обмяна на опит много пъти.
Скрит текст:
И също така ако ви е любопитно няма неизвинени отсъствия,защото при случай на бягство от час се  уведомяват родителите с писмо в службата и там пред всички се чете конско.Познай вкъщи какво ги чака Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт