КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 462
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • in Wonderland
Аз пък съм напълно съгласна с Ивайла ! Въобще не се оправдава , много логичен й е изказа , последователен и на място . А Борислав ясно го видяхме как ходи при всеки да ги агитира да си тръгвала " кака им Ивайла " !

# 121
Ивайла просто си признай, по-лесно е.  Outta Joint

Mr. Green

# 122
  • IT
Ивайла само се опитва да е толерантна, но не е въобще.Дразни с философстването си.
Тя се държа така и в Бб

# 123
Аз пък така и не разбирам какъв им е проблема с това наговаряне, то е част от играта. Освен това големи,разумни хора,никой не може да ги накара насила да направят нещо.

# 124
Аз пък съм напълно съгласна с Ивайла ! Въобще не се оправдава , много логичен й е изказа , последователен и на място . А Борислав ясно го видяхме как ходи при всеки да ги агитира да си тръгвала " кака им Ивайла " !

И това е вярно. Хвани единия, удари другия.  ooooh!

# 125
  • Хасково
аз си мислех че само мен ме дразни Ивайла. Между другото тя ми е едната заподозряна за къртица. Винаги манипулира вота.

# 126
Ето за това и се сърдят на Ивайла.А тя се обяснява , та не спира.Всички решиха една, тя се извъртя.

# 127
Борислав, че агитира явно - агитира, ама Ивайла ме дразни много повече, че отрича очевадни неща. Ако бях на мястото на Боби и аз щях да съм много подразнена, че съм се вслушала в думите на Ивайла, а тя се е отметнала, щото нямало смисъл да забива копието на Бо. Тъче си на 2 стана и сериозно ми лази по нервите. Tired

# 128
Забелязвате ли как ГЕРИ никъде я няма...  Whistling Whistling Whistling

Тя още в предаването ли е?  Joy

# 129
Не харесвам Ивайла, но Борислав е толкова отвратителен и смешен. От началото се опитва да се хареса на всичките, подмазва им се. Отвратителен е.
След онова с Каменов Борислав малко ходи да се мазни на Бориса и да я носи на конче. Сега го е яд, не че Ивайла не си заби копието, а че не беше той. Че едва ли не я предаде и мазненето му отиде на вятъра.

# 130
Бориса сериозно прекалява с обидите си към Марина.  Stop

Няма край тази мъка. Tired

# 131
Добре де, Бориса се има за много умна ли?
Нейното ниво какво е, тя с какво е известна?

# 132
Забелязвате ли как ГЕРИ никъде я няма...  Whistling Whistling Whistling

Тя още в предаването ли е?  Joy
Според мен Гери е от тези играчи, които след време може и да не ги помним.Но винаги се справя много добре в мисиите и е психически издръжлива, явно е избрала тази тактика- да не се набива на очи и може би именно тя ще я доведе до финала

# 133
  • in Wonderland
МНОООООООООООООООГО Е ДОЛЕН ТОЯ БОРИСЛАВ !

Аз никъде не видях Ивайла да ги наговаря да си ходи Бо и после да се отметне !

# 134
  • IT
Гери и като фон:) Бориса пък много умна.

Общи условия

Активация на акаунт