КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 461
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • София

Ох, а бе тези хора не се научиха, че каквото си говорят и правят, после се пуска пред всички.

А на БОРИСА, на мен ми идва да й ЗАБИЯ КОПИЕТО, но не пред нея...а в десятката.

много е нагла и превзета  fight

# 136

Ох, а бе тези хора не се научиха, че каквото си говорят и правят, после се пуска пред всички.

Много са несъобразителни.  Mr. Green Ама сигурно в даден момент забравят. Grinning Негативи ще му донесе всичко това на Боби. Даже може и да го съдят. Mr. Green

# 137
Преди предното забиване на копия не пуснаха наговарянето срещу Бориса.

Пуснаха го в дейлито в Понеделник.

Двоен стандарт?

# 138
Тотално ме объркаха вече, кой кого ще номинира, нямам си идея.Емо Русев вече не е на дневен ред  Whistling

# 139
Не мога да гледам "възмутената" физиономия на Бориса. Sick Боже, колко е превзета.

# 140
Не мога да гледам "възмутената" физиономия на Бориса. Sick Боже, колко е превзета.

Че даже се и премести. Mr. Green

# 141
  • IT
И аз това си мисля.Не се ли научиха, че пускат всичко после и става мазало.

# 142
Леле чак ми дожаля за Бобито, разбиха му цялата стратегия .
Принципно Боби не е стока, но съм уверена, че редакторите могат да сглобят едно такова видео за всеки от тях.

# 143
Който не гледа, да му кажа с две думи какво става - участниците търсят къртицата, всички емоции са изхвърлени от най-силния кастинг в най-мащабното предаване.

newsm62

# 144
Леле чак ми дожаля за Бобито, разбиха му цялата стратегия .
Принципно Боби не е стока, но съм уверена, че редакторите могат да сглобят едно такова видео за всеки от тях.

+1 Не го харесвам Боби, но ми харесва, че се опитва да играе, макар и подло, това е само игра. Надявам се да остане възможно най-дълго. Wink

# 145
  • IT
Бориса защитава жената с детето, която е била влюбена.А коментира връзките и обижда жената с двете деца.Смешница.

# 146
Почти съм убедена, че ако Боби и Каменов се сбият, Боби ще го размаже.  Mr. Green Каменов е такъв въздух под налягане, нямам думи! ooooh!

# 147
Бориса защитава жената с детето, която е била влюбена.А коментира връзките и обижда жената с двете деца.Смешница.

# 148
  • Поморие
Оффф тоя все ги троши,а пък на арената 20 кг камъни не можа да пренесе.

# 149
Лелеее,участниците трябва да минават и на психиатричен преглед.
Каменов определено не е за между нормални.
Чак ме лови страх.

Общи условия

Активация на акаунт