КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 456
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Не,не...много се измести центърът на това предаване  Shocked в миналия сезон сякаш не беше чак така.
Емо Каменова се и обижда даже  Laughing ooooh! дразнят ме постоянните му избухвания и заплахи, поне да оправдаваше всичко с успехи в мисиите, но и там не се справя.

# 151
Каменов е пълен смешник - Бочето също  Joy  А Каменов  защо се обижда, за него е истина това, че е елементарен и няма нищо в главата. От всички той е най-слаб в игрите, язък за мускулите, явно са от химия.

# 152
Боби Стратега се насра. Тоя пич не знае ли, че записват всичко или още не се е усетил. Той наистина си помисли, че е стратега на играта и заедно с Костя съвсем се оцапаха в екскременти.

# 153
Направо му стана лошо на Бориславчо  Mr. Green

# 154
  • Бургас
емил каменов пак е силен  само на приказки а в мисиите е нищо много преиграва
боби го съжалих.....нарочно  акцентират върху тези интриги с него
а бориса bambam ако е пред мен незнам.. много нагло момиченце как е придобила това самочувстие без покритие незнам ooooh!

# 155
Почти съм убедена, че ако Боби и Каменов се сбият, Боби ще го размаже.  Mr. Green

Време е и Каменов да съди някой, стига само него.  hahaha Joy

Мъъъ той мъъ набииии мамоооо...  Laughing

# 156
  • София
хахха то се видя кой е по силен -на Каменов всичко му е на приказки ама кой пренесе 150 кг?

Ивайла и Бо са ужас...искам да ги нямаааа... Praynig ooooh! ooooh! ooooh!

# 157
  • in Wonderland
От началото на сезона това е първият лайф, който ми е супер интересен и забавен!
Айде дано всички останали да са такива !
Много ми е интересно кой ще е номиниран ???
Аз също съм на мнение  ,че Боби , въпреки ,че ми е супер неприятен , не трябва да излиза ,понеже е мн полезен за игрите . Но , в никакъв случай с тези подмолни игрички не бива да е победител !

П>С>: Някой да разбра Любо какво промотира ? Аз написах в гогъл тва дето му е на тениската на латински , но сищо не излиза  newsm78
Quod pro Que  - това е надписа .

П>С>2. Абе вие го обсъдихте по-- рано ,ама аз чак сега забелязах , носа на Любо е ужасен ! Много несполучлив!

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 22:15 от Dee_Dee_~ (•̪●)~

# 158
Цитат
Quod pro Que

Преведохме го. Превежда се като Танту за танту, зъб за зъб, или нещо като каквото повикало, такова се обадило по нашенски.

# 159
Ама, Андрей що не попита Георги какво мисли? На мисията Боби беше страхотен, но като човек не става за нищо. Уж не наговоря останалите и съди затова Емо Русев, а сега той се оказа същият, че и по-долен.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 160
Бориса защитава жената с детето, която е била влюбена.А коментира връзките и обижда жената с двете деца.Смешница.

Самата истина!

# 161
  • София
Вотът май може да се обърне и Боби да е номиниран.  Crossing Arms

# 162
Вотът май може да се обърне и Боби да е номиниран.  Crossing Arms

+1 Crossing Arms Crossing Arms Ще загубят много участниците при подобен развой.

# 163
  • in Wonderland
Цитат
Quod pro Que

Преведохме го. Превежда се като Танту за танту, зъб за зъб, или нещо като каквото повикало, такова се обадило по нашенски.

Hug smile3501

Мерси за превода , но все пак не се сещам все още какво би промотирало това ?  newsm78

И аз съм съгласна ,че ще загубят много , ако изкарат Борислав. Просто трябва да имат едно на ум !

# 164
Божидара обаче е доста свежа в сравнение с Ивайла.

Общи условия

Активация на акаунт