КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 366
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
  • Хасково
Кого наричате "Пушката"?
Евгени

# 436
Разбира се, че трябва да победи този който най-много играе и е най-всеотдаен. И това е Боби.

А за Русев искам да ви кажа нещо пък ви си мислете права ли съм. Започвам с това

НЕ ВЯРВАЙТЕ НА НИТО ЕДНА ДУМА, ПОСТЪПКА, МИМИКА И ЖЕСТ НА ЕМИЛ РУСЕВ.

До последният лайф изобщо не го подозирах и бих казала, че И аз му се вързах на лъжите (неговите и на къртовицата - жена му - с която играят перфектно в един къртичи тандем) както и целокупния български народ и го подведоха да номира Киряка и да го изгонят съответно. Но лампичката ми присветна много силно, когато по средата на теста Емо каза, че иска Киряка да го бие под забележете смешния предлог че всичко вече му било дошло в повече. Ако наистина беше така, той нямаше изобщо да го казва, а просто щеше нарочно да даде максимално грешни отговори и да остави Киряка в шоуто. Но той каза ЕДНО и направи ДРУГО.
И сега аз почвам да връщам картината назад и да навръзвам нещата. Това му уж желание да напусне е второто - предния път беше когато инсценира сърдечен пристъп. Тогава имаше шанс да напусне и то с лекарска препоръка. Но НЕ скъпи хора, той напук на лекарите и най-неочаквано за всички нас се вурна в шоуто. Първият му блъф.
Не знам дали сте забелязали игрите му, но той много добре преценява кога да провали играта и кога не. Когато някой друг я проваля на него това изобщо не му се налага. Ама като види, че става напечено и има шанс групата да победи и той се задейства.
Емо Р. е скьор. Не може да не може да закопчае една ска.  Точно това направи с жена си. За да може после с откопчаната ска да оправдава нейните падания. А Хриси разбира се е пределно наясно, че мъжът и е къртица, защото той моментално и е дал знак за това.
Емо Р. е идеален избор  за къртица, защото той си е предател и в живота и изобщо не му се и налага да играе роля - на него си му идва  извътре и естествено и просто трябва да е себе си.
Обърнете внимание на поведението, мимите, жестовете. Да, на него наистина му личи че е мошеник и аз това го виждам в погледа му. Той не може да си смени погледа. Но трябва да знаете, че Емо е свръх осъзнат относно това как се държи, как изглежда в очите на хората и изобщо. Той много добре си контролира поведението имайте го предвид. Дори изкоколеният поглед когато би Киряка на теста е УМИШЛЕН, с  цел заблуда на зрителя и зрителят наистина се заблуди.
Забележете колко уверен и спокоен отива на тестовете. Защото знае, че ще победи всички.
Но разбира се продукцията го прикрива и затова и пуснаха Вики в шоуто - за да отвлече вниманието ни от него като Къртица и да го свързваме само и единствено с любовния приъгълник. Но от др страна това е и може би умишлен страхотен жокер за зрителя, че именно той - предателят в реалния живот - е къртицата. Самата Хриси ако помните каза, че и е било неимоверно трудно да го хване в изневяра. Това моментално ни говори, че той е страхотен обигран подлец. Тя не е могла да го хване дето го познава толквоа добре, Вики не е могла, сега и ние не можем да го хванем. Той е в шоуто за да си докаже, че е най-безпогрешният и професионален предател и лъжец който някога е бродил по тези земи. И понеже е зодия Лъв и желанието му да се доказва колко е най е огромно и то му стига за да си постига целите. Освен това има и интелект, схемаджия е, манипулатор, което също много му помага.
Предвиждам, че занапред ще продължава целенасочено да насочва зрителите към избрани от него персонажи казвайки че е бил като играл с еди кой си и малоумния зрител моментално ще гони избраната от Емо жертва. На него изобщо не му се налага да манипулира играчите вътре защото е избрал да манипулира публиката, която определено е по лесна за манипулация от тези, който се варят в казана и имат реален поглед.
Емо е къртът и много искам Боби да го бие както Любо би къртицата в предния сезон. А Боби не е толкова глупав и има реален шанс да го бие. Защото Боби е борец до дупка, а Емо има склонност да се самозаблуждава, че ето, вече почти е стигнал финала и никой няма да му се опре понеже той е най най. А Боби не прави грешка да се мисли за най най преждевременно и да се отпусне, а се бори до победа. Искам Боби и Емо Р. на финал.
Останалите играчи са ми безинтересни

# 437
Аз само не разбрах, защо никой освен Евгени не мина от другата страна на калния трап, а си чакаха чинно затънали реда?

Защото единствения начин да преминат през тая кал ( на мен и без тежест ще ми е трудно ) е да се държат отстрани. Не са и предполагали, че оня ще се запречи там и няма да мръдне ooooh! После е невъзможно да тръгнеш да заобикаляш без да има за какво да се придържаш - тия тежки кофи те лашкат навсякъде. Евгени беше последен, видя какво става и затова мина от другата страна.

# 438
Малко успявам да гледам от живото и то на Каменов глупостите.  doh  hahaha Mr. Green

# 439
  • София
Аз само не разбрах, защо никой освен Евгени не мина от другата страна на калния трап, а си чакаха чинно затънали реда?

Защото единствения начин да преминат през тая кал ( на мен и без тежест ще ми е трудно ) е да се държат отстрани. Не са и предполагали, че оня ще се запречи там и няма да мръдне ooooh! После е невъзможно да тръгнеш да заобикаляш без да има за какво да се придържаш - тия тежки кофи те лашкат навсякъде. Евгени беше последен, видя какво става и затова мина от другата страна.

И след като Евгени тръгна остана Георги последен, който си чакаше без да тръгне след Евгени и така един по един да се пробват на отсрещната стена, докато Сано и Русев са запушили тази.
Но не, всички в редичка си чакаха реда.

# 440
  • Хасково
little_beauty аз не деля играчите на добри и лоши. Не съм видяла Сано и Пушката да правят заговори, нито съм чула някой да го твърди от останалите.
Симпатизирам на хора и от двата лагера, както и ме дразнят хора и от двата лагера Simple Smile

# 441
Вторите в играта с камъните сякаш всички бяха къртици, просто много странно беше представянето им.

# 442
  • София
little_beauty аз не деля играчите на добри и лоши. Не съм видяла Сано и Пушката да правят заговори, нито съм чула някой да го твърди от останалите.
Симпатизирам на хора и от двата лагера, както и ме дразнят хора и от двата лагера Simple Smile

Не сме видяли, защото не са го дали. Не забравяйте, че виждаме това, което монтират. Честно казано, то и за Борислав не би изглеждало толкова зле, ако не бе навързано всичко в рамките на 2 минути.

Вторите в играта с камъните сякаш всички бяха къртици, просто много странно беше представянето им.
Бяха хаотични и без стратегия, липсваше им водач. Честно казано очаквах от Каменов или от Пушката да поемат тази роля.

А колкото до коментара, че Пушката не поздравил Борисляв и първия отбор - не можем да сме сигурни, все пак не ни дадоха какво става след битката. Според мен са ги поздравили. Но сякаш имаше едно озлобление във втори отбор, че са се провалили, докато първи се справиха перфектно. Ако и те се бяха провалили, нямаше да има чак такива емоционални изблици.

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 12:55 от catty m

# 443
В качеството си на каптан на национален отбор по волейбол, очакванията ми спрямо него въобще не се оправдаха и това, че прегърна "своя" отбор и ги утеши за загубата, а не поздрави 1вия и дори нападна всички участвали в него, според мен говори много зле за самия него Wink

Wink Нека се помъчим да гледаме отвъд плоския сценарий.  Wink

Wink Излъчили са "тихооооо", а не поздравленията. Wink

Wink Искат да мислим от монтажите че Евгени е лош.  Wink

Wink Замислете се и тогава си правете изводите.  Wink

# 444
Цитат
В качеството си на каптан на национален отбор по волейбол, очакванията ми спрямо него въобще не се оправдаха и това, че прегърна "своя" отбор и ги утеши за загубата, а не поздрави 1вия и дори нападна всички участвали в него, според мен говори много зле за самия него

Само малка поправка. Евгени никога не е бил капитан на националния отбор по волейбол. Аз досега не видях нищо за което да го упрекна, а това, че вие сте си наумили, че е лош защото се разбира с Емил Русев и Бориса вече си е ваш проблем. То ако зависи от вас никой не трябва да говори с тях и трябва да ги изолират всячески, защото не ги търпите.

PS До онзи ден всички обяснявахте какъв смешник е Борислав, как не е никакъв мъжкар, а от един лайф всичките сте влюбени в него като ученички.

# 445
PS До онзи ден всички обяснявахте какъв смешник е Борислав, как не е никакъв мъжкар, а от един лайф всичките сте влюбени в него като ученички.

Laughing Следващата седмица ще бъде намразен, след това пак залюбен, ама най-якото шиии е, че винаги ще има аргументации минимум по един екран текст.  Laughing

# 446
  • in Wonderland

Laughing Следващата седмица ще бъде намразен, след това пак залюбен, ама най-якото шиии е, че винаги ще има аргументации минимум по един екран текст.  Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy
 newsm10

Ама после , те не били подвластни на режисурата на продукцията.... да не обиждай никой ,моля  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 447
Цитат
В качеството си на каптан на национален отбор по волейбол, очакванията ми спрямо него въобще не се оправдаха и това, че прегърна "своя" отбор и ги утеши за загубата, а не поздрави 1вия и дори нападна всички участвали в него, според мен говори много зле за самия него

Само малка поправка. Евгени никога не е бил капитан на националния отбор по волейбол. Аз досега не видях нищо за което да го упрекна, а това, че вие сте си наумили, че е лош защото се разбира с Емил Русев и Бориса вече си е ваш проблем. То ако зависи от вас никой не трябва да говори с тях и трябва да ги изолират всячески, защото не ги търпите.

Подкрепям  Simple Smile
Също не виждам нищо лошо да е направил Пушката. Според мен той се представя най - достойно.
Пък точно от този лайф на мен ми се потвърди отрицателното мнение за Борислав, незнам на другите как им повлия положително ...

# 448
  • София
Добавете в анкетата опция  " никой " .

След като Киряков излезе  , нямам фаворит за спечелването на формата . Tired

# 449
  • София
Цитат

Подкрепям  Simple Smile
Също не виждам нищо лошо да е направил Пушката. Според мен той се представя най - достойно.
Пък точно от този лайф на мен ми се потвърди отрицателното мнение за Борислав, незнам на другите как им повлия положително ...

С кое ти се потвърди отрицателното мнение - с коментарите и репортажите или с играта му?

Защото част от час не правят разлика между двете неща, но иначе се сипят обобщения и квалификации на пишещите тук.

Общи условия

Активация на акаунт