КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 360
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
Може да е имало, но никой да не се е сетил Wink , а и ми се стори, че сегашните участници сравнително по-лесно ги минаха тези чували в сравнение с миналия сезон.

Мислех си за Каменов- нали е "най-великият" вътре, можел да ги разфасова всички.... И от къде тази сила да го направи като едвам се справи с камъните, чак трепереше от немощ по едно време?!
А иначе Борислав щял да бие....този, който пренесе 100 кг на гърба си все едно беше с ученическа раничка. Видя се у кого е истинската сила, само не разбирам защо продължава Каменов да се държи толкова елементарно, смешно и без покритие спрямо Боби.  

# 421
  • при Дядо Коледа

Чудно ми е само защо Киряков избра да играе с  Русев, като може би знаеше,че ще го отстрани.Ако играеше срещу Боби може би имаше по-голям шанс,защото той не е бил на тест до сега.

Защото реши да играе достойно и да номинира човека, който наистина заслужава, макар и с по-голям риск да отпадне от играта. Peace
Ами сега освен да му се възхищаваме на достойнството и да му кажем браво друго няма какво да направим. Не се заяждам просто ме е яд,че той излезе,въпреки че беше един от заподозрените ми за къртицата. Може би не му се играеше вече, гледах го при Жени и каза,че най-труден му е бил престоя в базата.

# 422
2-рия отбор го провали Емил Р. - запуши ги всички, не можеха да го заобиколят, а колкото повече стояха с тия кофи, толкова повече затъваха и се изморяваха ooooh!
Сериозно почвам да се съмнявам в тоя Crazy Още повече, че се направи на интересен и каза, че иска да излезе, пък как така накрая спечели срещу Киряка, не знам. Можеше да отговаря грешно и щеше да излезе, а не да чака първо Илиян да отговаря....

# 423
  • София
Аз само не разбрах, защо никой освен Евгени не мина от другата страна на калния трап, а си чакаха чинно затънали реда?

# 424
Много се е раздвижила темата Simple Smile
И аз да се изкажа по темата за тези така емоционални лайфове Simple Smile
Първо много се радвам, че в темата няма нападки, както миналата година.
За Борислав: Незнам какво му харесвате. Абсолютен палячо, едно казва друго прави. Обвини Емил, че бил интригант, пък той прави най големите интриги. Обвини Ивайла, че ги наговаряла, а той мина през всички да ги наговаря по отделно и после всички си имали глави да решават сами.
Не искам да защитавам Ивайла, но тя не направи нещо което не беше казала. Тя през цялото време казваше, че трябва да се номинира Бориса, но не иска да го прави. И съответно и така направи.
Борислав се мисли за много умен, ама се видя че хич го няма. На него не му ли е ясно, че има сто хиляди камери и ще запишат и излъчат всичко? А Каменов като побесня имах чувството, че Боби щеще да се разплаче. За Марина без коментар, тя даже не разбра за колко елементарна я мислят.
Мисията ми беше много интересна - не мога да си кривя душата - браво на Борислав. Той измъкна тая игра. Играта беше главно за сила и той показа, че я има. Предния ден показа пък, че не може да се оправи с дишането. Един е добър в едно, друг в друго. Незнам защо обвиниха единствено Емил за слаб играч. Ако съпоставим килограмите на играча с килограмите които носи, друго ще излезе. Каменов, Киряка и Емил не бяха добри. Между другото изглежда, че не са носили много килограми, но много бяха вдигнали летвата в сравнение с миналата година. Бяха взели най добрите резултати от миналата година и трябваше тук всички да са на макс. И първия отбор нямаше да се справи, ако не бяха сменили регламента в движение. В началото не казаха, че може да се минава втори път.
Тук ще учудя всички Simple Smile Аз харесвам Бориса, Емил и Пушката. Сано също, ама доста взе да преиграва. Сигурно е профисионално изкривяване.
И накрая за къртицата - без да си записвам, да правя таблици и математически изчисления, само и едиствено с наблюдение върху поведението на участниците съм сигурна, че е Костя. И ако можеше да се залага някъде, с удоволствие бих заложила на него Simple Smile
Давайте новата анкета да видим къде ще идат гласовете на Киряка, че бяха доста...

# 425
  • София
hahaha hahaha hahaha

Единият от фаворитите ми за къртчета си излезе. Направи грешка Кирячето като игра с Русевия. Като главни мои заподозрени остават Костя и Евгени. Ако ми остане време, ще разцъкам тестовете, но и така залагам левче на Пушката  Mr. Green
Има някаква логика от продукцията да залагат на някой, който вдъхва респект у участниците, по този начин си осигуряват по-късното му номиниране поне от съотборниците му. Профилът му се доближава до този на Киряков, макар че не можем да знаем с кого всъщност е играл Емил Р..  newsm78

# 426
Накрая как си личеше, че Ивайла преиграва "вие вместо да ни попитате добре ли сте хора.."  smile3533

Много ми е изкуствена, една такава сива, вкус няма. Mr. Green
Ивайла ако не излезе скоро ще отида аз да я изкарам  Mr. Green
Ще дойда да ти помогна, после аз ще изкарам Бориса, че едвам изтрайвам да й слушам високомерните обиди. И като започне с тия високопарни изявления: трябвало да бъдат пример на младите, българските мъже да не били като Боби, Русеви-пример за семейство, някои нямали достойнство.....аууууу много насериозно се е взела.
Боби ми става все по-симпатичен по тая линия. Поне играе добре и е добряк, за разлика от големите величия и псевдо- моралисти.
Евгени и мен ме дразни. Големи приказки, големи гримаси, размахване на пръсти, а реално...пффф
Саното също преиграва наистина, но поне при номинации не бодва, където и онези, на които не знам защо симпатизира.
Ето защо мисля,че Русев е кърта: когато вкараха Виктория, той каза,че излиза, защото не иска да се прави шоу от живота му. После като излезе от болницата смени посоката. Предложили са му сделка според мен.

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 10:49 от caramelle

# 427
Гледам, че на края на втория отбор, когато започват да се карат, първият отбор е преоблечен и изкъпан. Не знам къде да се къпали, ама това означава, че не са били на арената и не са подкрепяли втория отбор. Виктория дори каза, че когато Евгени викнал нещо, ѝ дал сили да се изправи и да продължи.

А това да минат лазейки, щеше да е по - добре. Не са се сетили явно или Андрей ги е предупредил, че не може, а на нас не са ни го показали. Не знам дали нямаше да си излеят кофите, ако трябваше да легнат там  Thinking

# 428
Те не бяха с кофи, когато минаваха покрай чувалите. После ги взеха кофите. А Вики беше в първия отбор. Вторият тогава ги е наблюдавал.

# 429
Те не бяха с кофи, когато минаваха покрай чувалите. После ги взеха кофите. А Вики беше в първия отбор. Вторият тогава ги е наблюдавал.

Оо да вярно за кофите, значи няма причина да не минат отдолу, просто не са се сетили.
А точно това казвам, че вторият отбор подкрепяше първия, докато първият не подкрепяше втория.

# 430
  • Хасково
Аз мисля, че продукцията не са толкова тъпи, че да не предвидят, че на хората ще им дожалее за Боби, вместо да го намразят.
Аз не го харесвам изобщо него.
Бориса я харесвах в началото, но наистина трябва някой да я преземи на земята.
Емо Р. има логика да е надушил кой е К. , но съм сигурна че няма да каже истинския човек, с който играе. Иначе на Емил Р. му симпатизирам.
На Сано също и много ми хареса като каза, че ако сам не направиш нещо няма как да излъчат такова видео за теб (във връзка с Боби).
Марина е чист въздух под налягане.
Костя ми е безличен.
Гери имам чъвството че ако изкарат Емо К. ще се разгърне чак тогава малко повече и ще е по-интересна.
Емо К. съвсем прекали, в началото ми беше забавен, сега ми идва в повече.
Виктория не и симпатизирам, просто ми е неприятна.
Жоро ми е някак безличен. Ивайла си ме дразни.
Евгени си се държи на ниво.
А относно страните които взимат той и Сано, нормално е да има хора, с които се разбираш повече и на които симпатизираш, но поне тяхната групичка не прави заговори като другата и се държи много по на ниво.

# 431
  • Варна
Гледам, че на края на втория отбор, когато започват да се карат, първият отбор е преоблечен и изкъпан. Не знам къде да се къпали, ама това означава, че не са били на арената и не са подкрепяли втория отбор. Виктория дори каза, че когато Евгени викнал нещо, ѝ дал сили да се изправи и да продължи.

А това да минат лазейки, щеше да е по - добре. Не са се сетили явно или Андрей ги е предупредил, че не може, а на нас не са ни го показали. Не знам дали нямаше да си излеят кофите, ако трябваше да легнат там  Thinking

Това, че не са били там, автоматично означава и че думите на Евгени спрямо Марина "че докато играели те, 1ви отбор се подхилквали и викали - ние не сме Къртицата" са НЕистина.
Евгени може и да е подкрепял 1вия отбор, НО не намери сили в себе си (поне като спортист) да стисне ръката на  Боби - единствения добре представил се мъж Wink Точно обратното дръпна му една лекция по морал и му се накара като провинциален даскал. Същото направи и с Марина и останалата част от 1ви отбор с тоталитарния си тон и цитирам "ШШШШШШШшт".. остана само да им подвокне като Каменов "Млък, че Ше ви изкОлам всичките Ве ей".
В качеството си на каптан на национален отбор по волейбол, очакванията ми спрямо него въобще не се оправдаха и това, че прегърна "своя" отбор и ги утеши за загубата, а не поздрави 1вия и дори нападна всички участвали в него, според мен говори много зле за самия него Wink

Мое мнение  Peace

# 432
  • София
На мен ми се стори, че Сано запуши втория отбор  newsm78. Много странно ми се видя, защото беше пръв, с доста голямо предимство...

# 433
  • Варна
cmexypah4e , бях писала по-рано в темата да се помъчим да гледаме отвъд плоския сценарий - т.е. да се доверяваме на непосредствените кадри от живите включвания, а не на подбраните монтажи в дейлитата с внушения за "добри" и "лоши" герои.
В тази връзка, това че НЕ са показали какво говорят 2ри отбор, НЕ значи че не са Wink Още повече единодушния им "морален" вот с/у най-силния играч, говори точно за обратното, с изключение на Сано който гласува по съвест и когато го нападнаха с упрек за решението му дори изумен от тях ги попита "А някой от вас мислел ли е изобщо, че аз имам намерение да номинирам Боби?"  Wink Явно се е говорело на тази тема Wink
Друг е въпроса, че на нас драгите зрители ни го спестиха Wink
А съвсем друг е въпроса "защо" Wink
Замислете се и тогава си правете изводите кой е "добър" и кой "лош" Wink

# 434
Кого наричате "Пушката"?

Общи условия

Активация на акаунт