КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 272
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Изпуснах битката вчера на 1 отбор, сега ще я гледам.

Вчера ми направи много лошо впечатление Каменов, язък му за мускулите. Сано преиграва вече яко.

# 406
  • Варна
Изпуснах битката вчера на 1 отбор, сега ще я гледам.

catty m, най-вълнуващото си изпуснала значи, гледай я непременно, от всичките инсинуации на продукцията вчера единствено тя заслужаваше внимание  Peace

Аз изгледах епизода отново и сега се чувствам още по-отвратена от тоталния двоен стандарт  Sick #Cussing out #2gunfire .
 Не ми харесват и не ми се гледат скалъпени скандали, но ми се струва много нечестно и некоректно да "очернят" по подобен ужасен начин само 1 човек (който им показа как се играе тази игра буквално и преносно) и с нетърпение ще чакам следващите им лайфове, изпълнени с драматизъм и дали ще го причинят на някой друг  Twisted Evil ..или според тях само Боби заслужава подобна помия и да ги насъскват като побесняла глутница с/у него  Close

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 00:42 от little_beauty

# 407
Червеното много ти ходи муцкъъъ.  Mr. Green

# 408
  • in Wonderland
Цитат
Диди,не мога да се съглася с теб.КАкво толкова е казала Марина?Точно защото стана гранде сканделе заради нейното изказване,гледах 4 пъти момента в който тя отговори на Андрей.Думите й бяха "Абсолютно!На 100%!"Без тон,без интонация,без ирония Naughty Ма,не,сериозно,вие смятате ли,че Марина има интелект да се присмее на някого иронично?УБЕДЕНА съм,че не вложи абсолютно нищо в думите си.Изтреля ги без дори да се замисли.То при нея езикът работи по-бързо от мисълта  Laughing

Да и аз ей сега успях пак да изгледам отново битката и съм съгласна с теб ,че не Марина , а Бориса започна скандала . Останала съм изглежда с погрешно впечатление . Просто не трябваше да влиза в спор Марина , а да си замълчи , но това тя не го умее. Но да , наистина тя не го е казала с цел да ги унижи , Бориса започна да я напада и покрай нея и другите видяха възможност да си излеят яда някъде .
Сбъркала съм в преценката си  Rolling Eyes

# 409
Аз сега гледах епизода  Mr. Green Какво им стана бе, защо така полудяха като Марина отговори на въпроса на Андрей?
ПС:Писахме заедно с Dee_Dee и истината е че наистина Бориса почна скандала.

# 410
Накрая как си личеше, че Ивайла преиграва "вие вместо да ни попитате добре ли сте хора.."  smile3533

Много ми е изкуствена, една такава сива, вкус няма. Mr. Green

# 411
Накрая как си личеше, че Ивайла преиграва "вие вместо да ни попитате добре ли сте хора.."  smile3533

Много ми е изкуствена, една такава сива, вкус няма. Mr. Green
Ивайла ако не излезе скоро ще отида аз да я изкарам  Mr. Green

# 412
  • София
Изгледах битката и на 2 отбора. Първи отбор перфектен - имаха лидер, който ги дърпа, 2-те жени ме възхитиха (Виктория и Гергана). Даже уж лигавата Марина се бе награбила с втора кофа и беше в тинята.
Вторият отбор се провалиха заради себе си. Имат много голямо самочувствие, но е без абсолютно никакво покритие. Имаха доста силови мъже - Каменов, който би трябвало да е еквивалента на Борислав, Георги, Пушката. Всички се провалиха. Жените се справиха най-добре.

Скандалът ясно показа каква е Бориса. Не харесвам хора, който чакат случай да захапят на лична основа някой. Много, много долно постъпи, че веднага спомена за мъжа на Марина. Не мисля, че Марина каза нещо подигравателно и прочие. Георги много бързо пали, Пушката и Ивайла много философстват, Сано също. Каменов се оказава въздух под налягане - голямо репчене на силния мъж, а не може да се справи в битките.

Определено Борислав е играч.

# 413
Изгледах битката и на 2 отбора. Първи отбор перфектен - имаха лидер, който ги дърпа, 2-те жени ме възхитиха (Виктория и Гергана). Даже уж лигавата Марина се бе награбила с втора кофа и беше в тинята.
Вторият отбор се провалиха заради себе си. Имат много голямо самочувствие, но е без абсолютно никакво покритие. Имаха доста силови мъже - Каменов, който би трябвало да е еквивалента на Борислав, Георги, Пушката. Всички се провалиха. Жените се справиха най-добре.

Скандалът ясно показа каква е Бориса. Не харесвам хора, който чакат случай да захапят на лична основа някой. Много, много долно постъпи, че веднага спомена за мъжа на Марина. Не мисля, че Марина каза нещо подигравателно и прочие. Георги много бързо пали, Пушката и Ивайла много философстват, Сано също. Каменов се оказава въздух под налягане - голямо репчене на силния мъж, а не може да се справи в битките.

Определено Борислав е играч.
+1! След като изгледах целия лайф... Ако Бориса не може органически да понася Марина, то аз не мога да понасям Бориса. Ехиден поглед, тъпа физиономия... Права си - гледа да захапе на лична основа. Ужас..ужас!
Ивайла така ме дразни, че просто не мога да опиша.
Борислав им изкара битката, пък после го нападат... Просто са толкова ЕЛЕМЕНТАРНИ, дума която не трябва явно да се използва, че не е истина.

# 414
... Евгени.  А и във вчерашната мисия ми се стори доста по-пъргав на втората кофа отколкото на първата?!

По-малкото килца на гърба правят чудеса.

Само че на първо минаване пренесе с триста зора и падания 66 кг, а втората му кофа тежеше 70 кг, а даже си пийваше коктейла, изкачвайки се по по-високия наклон. А и финишира последен, нямаше време за почивка. Плюс това за тези 1 мин и половина, които оставаха, беше ясно, че няма да успее, но пък стана герой отбора, може би търсеният ефект?!

# 415
  • при Дядо Коледа
Малко късен запис от мен   bouquet
Честно казано не гледам редовно,за това не коментирам много. Имам пропуски, но от вас разбирам какво е станало. Чудно ми е само защо Киряков избра да играе с  Русев, като може би знаеше,че ще го отстрани.Ако играеше срещу Боби може би имаше по-голям шанс,защото той не е бил на тест до сега.

# 416

Чудно ми е само защо Киряков избра да играе с  Русев, като може би знаеше,че ще го отстрани.Ако играеше срещу Боби може би имаше по-голям шанс,защото той не е бил на тест до сега.

Защото реши да играе достойно и да номинира човека, който наистина заслужава, макар и с по-голям риск да отпадне от играта. Peace

# 417
  • Ямбол
.....
Ех, Лиляна, като започнеш с този назидателен и поучителен тон, човек и да не знае, че си учителка, ще се сети. Споко де, почини малко, не си на работа, форума и особено темата е за разтоварване и забавление, поне за мен
Е, хайде сега да не обсъждам и твоя тон, че държиш сметка кой и защо бил гласувал за Емо в анкетата.
Нека се ограничим само до обсъждане на предаването и участниците му и да не се опитваш да анализираш мен каква съм и каква работа имам. Ясно?

# 418
Стига сте се заяждали и вие като Бориса  Laughing Подминавайте коментари, които не ви харесват, че да не дойде Сано и на нас да ни се кара.
Много интересен лайф беше, и аз не мисля, че нападнаха Марина с право. Тъжно ми е, че Киряков излезе, защото ми беше интересно винаги как ще се справи в игрите.

# 419
  • София
Имам един въпрос! Сега си спомних, че миналия сезон пак имаше такава хлъзгава повърхност с движещи се чували, които спънаха много от участниците и накрая Кирчо прелази отдолу та се усетиха,че и така може.Ами сега нямаше ли такава опция?! Все пак доста време изгубиха докато преминат особено Бориса, която се върна три пъти.. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт