КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 244
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Те някои като че ли и душ си бяха взели. А уж едни реклами време ги дели от арената до номинациите. Rolling Eyes

# 391
  • Мюнхен
Аз забелязах колко бяха гримирани всичките по време на играта. От цялата кал и кръв как не им се изтри грима не знам.

Особено Ивайла от близо е направо страшна за гледане. А Вики имаше май най-малко. Както писах, без грим е много по-хубава.

# 392
  • Варна
bggirl22 , в пълно единомислие сме за пореден път  Peace
На мен и Гери ми е симпатична и снощи много ми дожаля като се разплака заради онзи мутант Каменов  Sad Напълно я разбирам, защо не иска да има нищо общо с подобен индивид.
Само че докато за Боби не се притеснявам и съм сигурна, че ако онзи неандерталец си изпълни заплахите и му скочи, ще го размаже като муха, за Гери се притеснявам сериозно, тъй като той видимо ревнува от Боби и се почувства изигран от нея.
Друг е въпроса, че Боби и е просто приятел без задни мисли и се видя, че и е опора не само в мисията. Когато се разплака това, което той каза беше най-смисленото - че е нормално един приятел да я утеши, а онзи глупак още повече я разплака с тъпите си подмятания и изблиците си на агресия  #2gunfire
Не знам наистина защо не го дисквалифицират  Naughty

# 393
  • Мюнхен
little_beauty  Hug

Така е. Винаги съм мразела агресията и това е недопустимо, че всички се съобразяват с него и от страх не смеят да кажат нищо. Снощи след мисията когато Боби защити Марина от Бо, пак той се разкрещя "Млъкнете бе ей, ще ви изгоним". Кой е той, че да ги гони? Пак всички млъкнаха.
Гери вика, че плаче защото агресията и идва в повече, а той се нахвърля на Боби, че я бил разревал....  hahaha hahaha hahaha Защото той нали не е агресивен.  hahaha hahaha hahaha
Но защо ли понякога имам чувството, че преиграва? Агресията на Георги ме уплаши повече. Очите му направо изхвръкват когато превърти.

# 394
  • Ямбол
....
Лиляна мисля ,че е по- добре за анкетата да не се виждат предварително процентите , за това не съм я пуснала с тази опция .
....
Ами - ОК, не ти разбирам логиката, защо трябва да е така, но щом си решила, така да е.
Аз тогава ще гласувам за кой да е, че да мога да видя резултатите.
А дали и други не са направили като мен? Тогава колко ще е реален резултатът.
Мисля да заложа на Маринка или на Емо Каменов, за тях мисля ще има най-малко гласове.

...
Лилияна,ти пък тук ни изкара неграмотни.Не сме знаели какво значат думите.Като си зациклила,че двуличен е човек,който има две лица,лицемерен,такъв който е с мерено лице ли е?
...
Не точно, но в този смисъл идва, да. Премерено лице, такова, каквото ти е угодно, изгодно.
А дали си грамотна - не знам, не съм запомнила точно, но срещат се и неграмотни из темата.

# 395
Сано е последният човек, когото искам да грабне наградата.
Падна ми много в очите, а му симпатизирах преди да влезе.
Същото се отнася и за Бориса- много я харесвах като визия, мислех че и като човек я бива, но вече ми идва в повече арогантното й поведение към някои  от съотборниците. Прекалява, а снощи съвсем изпростя с поведението си към Марина, но понеже тя сипеше обидите нямаше кой да каже: "Срам ме е , че съм в тази игра, искам да си ходя, венецуелски сериали....бля бля". Визирам Сано и Пушката.
Уж не са пристрастни и са самостоятелни играчи, а по всякакъв начин показват абсолютно обратното.  Sick

Няма да се разсърдя, ако Костя спечели Wink Пък защо не и Борислав (чак се учудвам да го кажа, но на фона на останалите си е уникален като единица  Laughing Laughing Laughing )

# 396
  • Варна
Да, bggirl22 , съгласявам се с теб (за н-ти път   bouquet ).
Каменов след напрегнатия лайф, в който искаше да коли и беси, за секундите, в които ни ги показаха в базата беше изненадващо спокоен Thinking Дори обсъждаше с някой мисията и каза "трябваше като Боби да направим". Ако изпитваш дива ярост към някого наистина, дали след 20 мин. ще го наричаш с умалително име и ще го даваш за пример ?! Преиграва доста, но фактът, че си позволява подобно държание много ме възмущава. Още по-жалко е, че явно го прави само защото знае, че никой няма да му позволи да се стигне до физическа саморазправа и се прави на "мъж" на Боби на лайфа с цел да се хареса на хората, избута му протегнатата ръка, което затвърждава колко е тесногръд  Close .
Жоро беше още по-ожесточен и в приказките и в действията- замеря, псува..и то жена!
Видяхме ги и двамата колко "силни и големи мъже" бяха в битката, а след това ги видяхме след нея колко "мъжки" се държат  Sick
Пълен контрапункт на Борислав! По всеки възможен параграф!
И после с цялата си наглост го коментират, номинират  и заплашват.. жалка история  Sick
А той въпреки че може да ги помлее всичките, запазва самообладание след цялата помия и не си позволява с простаците да е простак   bouquet
Е как след всичко тази вечер да не започна да му симпатизирам на Борката! Peace (дори аз, която винаги съм се старала да гледам това предаване безпристрастно, търсейки К  Sunglasses)  

ПС: _InkA_, уби ме с това "Борислав на фона на останалите си е уникален като единица"  smile3501  Joy Наистина е такъв Wink Има си характер и стратегия затова заслужава да спечели, дори е сладък с донжуанстването и комплиментите за единици  Laughing

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 22:15 от little_beauty

# 397
Сано е последният човек, когото искам да грабне наградата.

# 398
Бориса си мисли,че като повтори една лъжа 100 пъти и накрая хората ще вземат да й повярват.
Тактика!
Лъжата,която повтаря е,че е много достойна,много велика и т.н
Дано да не се подведат хората и играчите в Базата най-вече. Praynig
Бориса има много грозно поведение,а още по-грозно е как се опитват да я налагат от продукцията.
Марина е прекалено първична за моя вкус,но въпреки това ми е в пъти по-симпатична от моделките в предаването.

ПС.Благодаря на всички,които правят темата така интересна  Hug Приятно е тук при вас  Simple Smile

# 399
Някой да не се обърка, като гласува за Русев, че заслужава да спечели?
Анкетата е позитивна, не негативна, дами и господа Mr. Green
Изненада ме този глас Sick
И Бориса има глас, да спечели.......... Whistling ooooh!
Ти защо си мислиш, че на теб ако не ти харесва някой, е задължително и на другите да не им харесва.
Не можеш ли да предположиш, че е възможно някой близък на Емил да е гласувал. Пък и коя си, че да държиш сметка кой кого ще харесва?

Не бих казала точно, че му симпатизирам, но за мен да оцелееш сред толкова негативи вътре, означава много.
В предишната Къртица точно заради това харесвах Любо, защото беше умен и знаеше как да играе.
А на този сега нито ме интересуват семейните драми, нито дали на някой ще е неприятен. Важното е, че играе по правилата и засега е най-добрия сред другите вътре, които в сравнение с него са стадо неориентирани овце.
Ех, Лиляна, като започнеш с този назидателен и поучителен тон, човек и да не знае, че си учителка, ще се сети. Споко де, почини малко, не си на работа, форума и особено темата е за разтоварване и забавление, поне за мен

# 400
Малко по-надолу в поста си загатнах защо. Опитва се да убеди останалите, че не участва в ничий лагер, а в същото време с две ръце си "гребе" към лагера на Бориса, по-скоро към самата нея.
И с това постоянно натякване как му писнало да "затъва в лайната на другите" и не знам още какви долни изрази използваше за останалите, ми стана доста неприятен. А снощи да не забравяме, че и той участваше в тези "сериали" с коментари. Отлично знае къде влиза, не вярвам да не е гледал първия сезон с целия му разкош за сватби, любовни трепети, раздели и т.н., че да се учудва на сегашния заформил се сюжет и постоянно да хули по останалите какви селяни били и т.н.
Тогава какво прави вътре?! Гушнал си е хонорарчето, но претенции има.

# 401
На първо четене и аз мислех, че Сано и Евгени ще ми харесат, но се разочаровах доста от тях и най-вече от Евгени. Проповядва морал, но го изисква само от някои. Твърде необективен е.

# 402
Час по морал от баце Евгени:

# 403
Ocaso ,когато Евгени ги събра да им обяснява ,че  са дали всичко то себе си ,нищо ,че не са успяли,Ивайла го гледаше и леко се подсмихваше.Някой забеляза ли?

# 404
19:20 на този клип, за малко я дават Ивайла. След това почва и скандала покрай Марина.

http://vbox7.com/play:md5ca91940

Общи условия

Активация на акаунт