КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 244
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
  • Мюнхен
Емил е живял два паралелни живота, а все има коментари двуличен ли е Емил! Shocked
Подкрепям с две ръце, аз и затова не влязох с обяснение в този разговор, защото щях да изпиша цял роман  Mr. Green

Диди, не съм видяла, че си сложила тестчето вече  bouquet А относно Борислав не, не е дублаж, а е монтаж, какъвто може да се направи за всеки 1 от участниците там Wink По-важният въпрос е, че те го направиха само за 1 човек и то целенасочено Wink
(м/у другото за думите на Ивайла също имаше монтаж с тенденциозно подбрани моменти, в които тя се двоуми, а липсваха тези в които инициира целия план и убеждава  Naughty)

Гледайте отвъд плоския сценарий, героите и антигероите са решение на гл. редактор и това, че представят някого като лош човек, не значи непременно, че той е такъв Wink
Това е просто шоу и би следвало да ни забавлява, друг е въпроса, че редакторите попрекалиха в случая и това няма как да се отрече и да не подразни Wink
Но всеки си има собствено мнение, аз уважавам вашето  Peace

Peace Peace Peace Peace Мислим почти еднакво! И аз споменах, че бях останала с впечатление, че Ивайла и Жоро бяха инициатори и това се коментираше от всички, но на лайфа оставиха Боби сам. Така монтирано видеото постигна целта си. Но си спомням, че много хора тук бяха отвратени от постъпката на Ивайла на номинациите. Естествено че и на Боби му е гадно, при положение, че той сваля Бо (не говоря за чувства, те май вече се изпариха) и въпреки това и заби копието. Защо да не го сподели и с другите? А и е разрешено да се агитира. По-жалкото в случая не беше, че ходеше от човек на човек, а начина по който го направи. Особено изцепката с Марина. Не мисля Борислав за толкова тъп, не може ли да се сети, че ще го излъчат? Добре че тя си е глупавичка и не се обиди.
За мен най-грозната постъпка на лайфа беше на Георги спрямо Марина и на Бо. Тя защитава Ивайла, че била майка и т.н. А да нападаш Марина и то на лична основа заради бившият и е още по-грозно. Тя не е ли човек, жена, майка...? Не е ли обичала бащата на децата си? И не се спря. Да кажеш, че беше от играта, но и в студиото продължи. Интересно ми е дали ще наблегнат на тези нейни думи? Ама едва ли...

# 376
Трябва да проверя за Борислав в игрите, да не излезе накрая че повече се е провалял отколкото печелил.  Rolling Eyes

... Евгени.  А и във вчерашната мисия ми се стори доста по-пъргав на втората кофа отколкото на първата?!

По-малкото килца на гърба правят чудеса.

# 377
  • Мюнхен
Не казахте нищо за моята теория, че май Викито си харесва Боби и там може да има нещо.  Laughing Laughing Laughing

# 378
Трябва да проверя за Борислав в игрите, да не излезе накрая че повече се е провалял отколкото печелил.  Rolling Eyes

Имаше някои изцепки, но като цяло се представя много добре. Без него парите на къртицата ще нараснат доста, убедена съм. Wink

На прима виста, освен последното предверие, се сещам за мисията, в която броиха разни гадости и животинки, неговите бяха много скачащи, за теста им с Ивайла по история.

# 379
  • Варна
Цвети М., понеже спомена Бориса-достойната..
ако отворим темата за нея подробно не знам колко км мога да изпиша  Sick
Първо това за Марина и бащата на децата й беше повече от долно, а иначе много се засяга когато се говори в кои хотели се е въргаляла, е това не е ли парадокс!
Второ начина, по който нарече Борислав - 'к..вар' и то няколко пъти и интонацията й беше изключително грозно. Тя в правото си на коя раздава определения ?! Ооо да на най-моралната девица за пример на цяла България и уж не й се говореше и се премести, защото беше омърсена да седи до него, а после като отвори една уста, нямаше кой да я затвори (а трябваше!) особено когато го сравняваше с Русев беше повече от смешно  #2gunfire  + това, че се месеше постоянно в номинациите и говореше от името на отбора, също беше много тъпо Wink
Трето начина, по който си позволява да говори на всички там и дори ги беше определила като "хора без достойнство" в разговор със Сано, говори че това момиченце няма никакво реално светоусещане и преценка за себе си  Close
Има нужда от сериозно приземяване!  #Cussing out

ПС: След като обявим победител в анкетката ни, непременно трябва да пуснем и за най-ужасен участник, но аз тогава просто ще съм разтроена  Mr. Green

bggirl22, дано си усетила нещата правилно и да им се получи, защото Вики е много по-точен човек от охх не мога да се сдържа тази простакеса със самочувствие до небето Бориса.

# 380
  • София
little_beauty , към това което написа за Бориса, няма какво да допълня всичко е абсолютно точно.. Peace

# 381

Бориса доста засегна Марина с изказването си за мъжа и децата и. ooooh!
Какво каза Бориса за Марина, че съм го пропуснала?

# 382
  • Мюнхен

bggirl22, дано си усетила нещата правилно и да им се получи, защото Вики е много по-точен човек от охх не мога да се сдържа тази простакеса със самочувствие до небето Бориса.

Аз мисля, че с Бориса нещата свършиха преди да са почнали. Много се смях когато тя разказваше на Русев, колко била "трудна" на мъже.  hahaha hahaha hahaha Особено ако не са С. Сталоун или Б. Пит  Whistling Whistling
Иначе пък Вики не ми хареса първоначално, но определено без грим изглежда по-добре, отколкото с грим, а и май и по характер не е толкова лоша (поне до момента).
Още нещо ми направи впечатление вчера на лайфа когато сестрата на Ивайла боготвореше Христина Р. Голям смях. Била красива, умна и т.н.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 383

И последно , съгласна съм с Бориса , която каза снощи след играта на Мицич , че е страшно долно и подло да хулиш някой когато е паднал ! Наистина не се усети Марина изобщо , поне да беше замълчала , а тя почна да се обяснява с тоз нейния невероятно дразнещ глас ! ooooh!
Диди,не мога да се съглася с теб.КАкво толкова е казала Марина?Точно защото стана гранде сканделе заради нейното изказване,гледах 4 пъти момента в който тя отговори на Андрей.Думите й бяха "Абсолютно!На 100%!"Без тон,без интонация,без ирония Naughty Ма,не,сериозно,вие смятате ли,че Марина има интелект да се присмее на някого иронично?УБЕДЕНА съм,че не вложи абсолютно нищо в думите си.Изтреля ги без дори да се замисли.То при нея езикът работи по-бързо от мисълта  Laughing

Лилияна,ти пък тук ни изкара неграмотни.Не сме знаели какво значат думите.Като си зациклила,че двуличен е човек,който има две лица,лицемерен,такъв който е с мерено лице ли е?
Русев е имал паралелни връзки и ние още нищим тук дали е двуличен.И още как.

И последно.Не знам защо някои от вас така подценяват Русев и твърдят,че нямал качества да бъде К. Не се лъжете,хора!Идеален е! Peace След снощи все повече клоня към него.

# 384
  • Варна
Понеже споменахте и Марина, да си кажа и за нея. Rolling Eyes В мисиите се старае максимално, никога не съм я чула да оплаква от гнусотиите, стреля си с лък и то точно от 1ви път  Peace .. ее малко повечко се бои от височини и писка, но тя все пак е жена, а не робот. Снощи беше изключително грозно отношението не само Георги, но и всички, които й се нахвърлиха , за очеИЗвадно коректния отговор, който даде на най-логичния въпрос в предаването.
По принцип я подценяват ужасно и я обиждат, че е глупава и т.н, а на мен ми прави впечатление, че тълкува жокерите много добре логически  Peace.
А това, че не се обиди снощи на Боби и Костя според мен беше изключително точна реакция, защото думите извън контекста си нищо не значат, още повече, че Боби наистина я подкрепя винаги и неговите думи бяха само, че той може много добре да говори с нея (в смисъл направлява), което си е факт - и няма защо да се обижда Wink
За разлика от Каменов, който с реакцията си на определението "елементарен", което е дори олекотен вариант на видимото от всички, само доказа че наистина е много прост, глупав и какъвто друг синоним се сетите  ooooh!.
Плаче си за дисквалификация според мен този безмозъчен мутант  Naughty

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 21:22 от little_beauty

# 385
  • Мюнхен

Бориса доста засегна Марина с изказването си за мъжа и децата и. ooooh!
Какво каза Бориса за Марина, че съм го пропуснала?

Първо и аз не мисля, че Марина е направила нещо толкова долно. Попитаха я нещо, което питат винаги. И тя отговори само "Абсолютно! На 100%". Нямаше подигравка, нямаше сочене на пръст и т.н. Тя е първична, първосигнална и т.н. и те си я знаят. Това не значи, че Бориса ще и вика през цялото време "млъкни бе", "Филип точно така те описа" и т.н. А за Георги да не говорим. Когато Марина е останала сама с 2 деца, не е ли била на земята? Защо я тъпче? Кое е по-важно? Една скапана игра или едно семейство с 2 деца? Нали все тя повтаря децата на Русеви, та децата? А на Марина децата не са ли важни? И после на лайфа не спря да я обижда. Била и под нивото. Кое ниво?  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha А децата на Марина пак ли не чуват обидите и?

# 386
  • Мюнхен
Понеже споменахте и Марина, да си кажа и за нея. В мисиите се старае макимално, никога не съм я чула да оплаква от гнусотиите, стреля си с лък и то точно от 1ви път  Peace .. ее малко повечко се бои от височини и писка, но тя все пак е жена не робот. Снощи беше изключително грозни не само Георги, но и всички, които й се нахвърлиха , за очеИЗвадно коректния отговор, който даде на най-логичния въпрос в предаването.
По принцип я подценяват ужасно и я обиждат, че е глупава и т.н, а на мен ми прави впечатление, че тъкува жокерите много добре логически.
А това, че не се обиди снощи на Боби и Костя според мен беше изключително точна реакция, защото думите извън контекста си нищо не значат, още повече, че Боби наистина я подкрепя винаги и неговите думи бяха само, че той може много добре да говори с нея (в смисъл направлява), което си е факт. - и няма защо да се обижда Wink
За разлика от Каменов, който с реакцията си определението "елементарен", което е дори олекотен вариант на видимото от всички, само доказа че наистина е много прост, глупав и какъвто друг синоним се сетите  ooooh!.
Плаче си за дисквалификация според мен този безмозъчен мутант  Naughty

За пореден път пишем едновременно. Този път за Марина!   bouquet  bouquet  bouquet

# 387
  • Варна
Много се смях на битката снощи. По-скоро на втория отбор де. Mr. Green Тоя пък Емил К. само викането и псуването му май е голямо. ooooh! Два метра мъж пренесе 60 кг. с такъв зор, че направо му изкочиха очите. Shocked hahaha
Там на номинациите забелязахте ли, че Вики беше с една обеца? Това някаква нова мода ли е или си я е забравила някъде? Joy

# 388
  • Мюнхен
Много се смях на битката снощи. По-скоро на втория отбор де. Mr. Green Тоя пък Емил К. само викането и псуването му май е голямо. ooooh! Два метра мъж пренесе 60 кг. с такъв зор, че направо му изкочиха очите. Shocked hahaha
Там на номинациите забелязахте ли, че Вики беше с една обеца? Това някаква нова мода ли е или си я е забравила някъде? Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Нали Русев и се закани, че ще я дърпа за тях? И аз забелязах, че липсва.

# 389
Аз забелязах колко бяха гримирани всичките по време на играта. От цялата кал и кръв как не им се изтри грима не знам.

Общи условия

Активация на акаунт