КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 207
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
хах Dee_Dee , мисля че се сещам кой господин визираш Wink  Mr. Green

Между другото и аз си правя аналогии с участниците в предния сезон Simple Smile Има сходни типажи, но ми се струва, че този път им липсват хора като Любчо и Меги, които да търсят упорито кой е К.
Тези сега само им дай любов и скандали, а кой е предателя не ги интересува сякаш  ooooh!

Колкото до това кого ще посочат на церемонията зависи от степента на развихряне на скандалите  Mr. Green Или Ивайла или Борислав си мисля аз  Thinking

# 46
  • София

Имаме ли къртица сред нас, дами и господа...  Joy

100 % има някой от продукцията дето се занимава и с това да следи какви са настроенията по форумите и във ФБ . Аз даже имам съмнение при нас кой може да е , но ще си го запазя за себе си  Wink

Eeee...защо така?
да не би да има награда И за разкриването на форумната Къртица  newsm53

# 47
# 48
  • София
Dee_Dee, сподели моля те на лични кой е форумната К.  Praynig Признавам си не съм толкова наблюдателна, колкото вас.Тук сте няколко човека ,които направо ме изумявате с логиката си..

# 49
  • София

От теб не го очаквах.
         ПРЕДАТЕЛ  Grinning Пистолета на Емо К. обаче е в мен. Така че, пак си помисли - АЗ ли съм къртицата, а?

# 50
Борислав го подпукаха.  Joy

Така че, пак си помисли - АЗ ли съм къртицата, а?

Не, аз съм.  Laughing

# 51
Равеселихте с тая форумна Къртица! hahaha
Иначе наистина тоя сезон го удариха на скандали и интриги, няма ни един участник дето да търси усилено Къртицата!

# 52
  • София
Търсят те , търсят. Обаче се пазят да не си дават един на друг информацията, до която стигат.

# 53
Борислав днес е пропуснал да си сложи макиажа и пъпката му се вижда  Mr. Green

# 54
Някой може ли да ми каже от къде да го гледам online днес, да не чакам до утре  Shocked

# 55
тв7.бг, горе у десно  Mr. Green  НА ЖИВО

# 56
Някой може ли да ми каже от къде да го гледам online днес, да не чакам до утре  Shocked
http://tv7.bg/%D0%A2%D0%927-%D0%9D%D0%B0-%D0%96%D0%B8%D0%B2%D0%B … html#.U0A0laK5hm0

# 57
По tv 7 не го излъчват на живо  Sad може да е само за бг

# 58
Пише " В момента се излъчва продукция за което tv7 няма права"  Rolling Eyes

# 59
  • София
По tv 7 не го излъчват на живо  Sad може да е само за бг

http://bgonline-tv.com/tv-7-online

Общи условия

Активация на акаунт