КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 222
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
  • IT
Вчера докато Христина Р говореше интонацията на края на изреченията и ми звучеше като отговори на въпроси на изпитване в училище. 

# 31
А за снимката от фейсбука на Гергана - според мен това е някаква абсолютно случайна снимка, която си е качила там и която няма никаква връзка с нищо.  Laughing

Laughing

Това мнение идва точно в момент в който ми мина през ума следното: Дали е възможно от продукцията да са наели някой да ходи и снася мнения по форумите и т.н. с цел да отвлича вниманието от къртицата.  Mr. Green

Имаме ли къртица сред нас, дами и господа...  Joy

# 32
  • София
Бауу къф клип, 99% от времето й снимат задницата и е без сутиен таз иначе тихичка, скромна и по-чиста от девица Гери.  Whistling

Изглежда, Гери не е толкова тиха и срамежлива, както тук ни се представя.

Ето клипчето й, за участие в Стъклената къща.

Казва, че е готова на всичко, и много иска да преживее пред камерите любов като тази Между Нед и Зара.

Клик на картинката

# 33
Абееее  Joy, тия всичките ще излязат риалити тв ветерани.  ooooh!

Гериту била от Лозенец, това имало значение.  Joy

# 34
  • София
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=460979720582631&set= … ype=3&theater

Вижте какво открих в снимките на Герито. Дали е някакво съвпадение? Simple Smile

резултати в Гугъл с тази снимка

# 35
  • Варна
Със сигурност Гергана не е К.
Беше ми безразлична до сега в предаването , но профилът й във ФБ ме удиви Shocked - няма как да е по-кифленски  , не мисля че притежава качествата да е К Wink

А и в първия тест, когато Кети е играла с Бориса, ако К беше Гергана, Кети нямаше да изгуби, тъй като профилите им с /другата кифла Mr. Green/  Бориса са близки Wink

# 36
Хич им нямам вяра, казала Кетиту с кого играла, казала ама нарочно за да заблуди зрителите, които правят сметки, таблици и т.н. Не се мъчете.  Mr. Green

# 37
  • КиТ
Чакам с нетърпение тази вечер кого ще номинират  Mr. Green

# 38
  • София
Абееее  Joy, тия всичките ще излязат риалити тв ветерани.  ooooh!

Гериту била от Лозенец, това имало значение.  Joy

Хе хе...ами и АЗ съм от Лозенец, но не знаех че ИМА ЗНАЧЕНИЕ...пфу, колко съм тъпа  smile3515

# 39
Чакам с нетърпение тази вечер кого ще номинират  Mr. Green

Аз залагам на Ивайла.

Много кифленски е наистина профила на ГеритУ.  Laughing

# 40
Благодаря за новата тема.   bouquet
И аз се дразня, че цяла седмица почти нищо не дават, а петък и събота нямат край. Признава си, че не мога да ги изгледам, винаги заспивам.
Интересно ми е кого ще номинират тази вечер и дали Киряков е къртицата.

# 41
  • Варна
Като спомена таблици..въпреки че ти се струват неблагонадеждни  Mr. Green , да ги кача и в тази темичка все пак, ако някой иска да ги види  Rolling Eyes (надявам се не ви пречи, че ги слагам пак  Embarassed )

Правени са с допускането, че Русев е К. Проверено е и за останалите участници, но се получава логично само с допускане за него и Киряков да са К.

Тест 1

Тест 2

Затова (въпреки че харесвам Кирячето) и на мен ми е много интересно какво ще стане довечера на теста, ако той отпадне, Русев кого ще набеждава и с кого ще лъже вече че играе  Mr. Green

ПС: krasi_dim , сложи и твоите таблички и файла с инфото да ги има и тук, че според мен са много важни за разкриването на К  Peace

# 42
  • София
Със сигурност Гергана не е К.
Беше ми безразлична до сега в предаването , но профилът й във ФБ ме удиви Shocked - няма как да е по-кифленски  , не мисля че притежава качествата да е К Wink

А и в първия тест, когато Кети е играла с Бориса, ако К беше Гергана, Кети нямаше да изгуби, тъй като профилите им с /другата кифла Mr. Green/  Бориса са близки Wink

Дано не е ТЯ - симпатична ми е! Но и тя да е, какво от това - нали е игра и Къртицата не трябва непременно да е лош човек.

Ето нейната изповед пред Евгени, за смъртта на баща й, ряздялата с приятеля й...и т.н

# 43
  • in Wonderland

Имаме ли къртица сред нас, дами и господа...  Joy

100 % има някой от продукцията дето се занимава и с това да следи какви са настроенията по форумите и във ФБ . Аз даже имам съмнение при нас кой може да е , но ще си го запазя за себе си  Wink

Грегана като влизаше и по визитката й помислих , че ще е нещо подобно на Вили , само че , по- добре изглеждаща . Те малко така представиха нещата . Па то кво било ? Поредната кифла .

# 44
Дано не е ТЯ - симпатична ми е! Но и тя да е, какво от това - нали е игра и Къртицата не трябва непременно да е лош човек.

Е, тя е лош човек така или иначе, я гледай как разиграва Каменов, горкото момче, разбиват му сърцето, ще го съдят, загуби си работата.  smile3518 Неговата изповед трябва да чуем!, нищо че не е от Лозенец!

Общи условия

Активация на акаунт